Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week 13 – overeenkomsten en verschillen in zwangerschappen

Het is vast heel normaal, maar vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was, ben ik gaan vergelijken.
Er zijn een aantal overeenkomsten, maar toch ook wel wat verschillen.

Overeenkomsten

Bij Luca had ik last van vermoeidheid en misselijkheid (alleen in week 6 en 7, gelukkig!), maar bij baby 2.0 ben ik extreem moe, veel extremer dan bij Luca.

Cravings

En dan de cravings, at ik bij Luca alleen maar gezond en had ik een verslaving aan perenijsjes en mandarijnen, nu eet ik het liefst alleen maar snacks, chips en andere ongezonde dingen. Uiteraard probeer ik wel zoveel en vaak mogelijk gezond te eten, maar dat ongezonde he, dat blijft toch trekken. Hoop niet dat dat mijn craving gaat worden. Gelukkig kom ik nog niet echt aan. De ene week kom ik twee ons aan, de volgende week val ik er weer vier af. Mij hoor je dus niet klagen.

Slapen

Het slapen, ik kon bij Luca tot vlak voor de bevalling op mijn buik slapen. En vooralsnog lukt dat nog steeds. Hopelijk blijft dat de komende weken ook zo, dan ben ik echt heel erg blij.

Verschil

Weet je waar wel een verschil in zit, in aandacht. Krijg je bij de eerste zwangerschap nog volop aandacht van iedereen. Bij de tweede zwangerschap is het al een stuk minder. Toch wel vreemd, want iedere zwangerschap is bijzonder, vind ik. Wel kreeg ik al lieve cadeautjes en kaartjes voor baby 2.0!

Tot volgende week!
Groetjes Marieke

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.