Review: Foto op Hout

Zoals jullie weten ben ik gek op het maken van foto’s en dan vooral van de kinderen. Dus toen ik werd benaderd door Fotofabriek om een foto op hout te laten maken, twijfelde ik geen moment.

Online editor

Ik mocht zelf een foto kiezen en deze laten afdrukken op hout. Aangezien de meeste foto’s op mijn telefoon staan, besloot ik de bestelling via mijn telefoon te doen. Allereerst koos ik het formaat, dit werd 20×30 staand. Bij de volgende stap kon ik kiezen uit berken- of vurenhout. Ik koos voor berken, omdat ik de foto graag op een complete plaat wilde en bij vurenhout worden het panelen.

Foto kiezen

Uiteraard had ik al een gave foto in gedachte. Ik bewerkte deze van kleur naar zwart-wit, omdat het voor deze foto mooier was, aangezien de kinderen geen matchende kleding aan hadden. Het uploaden van de foto is echt heel simpel en gaat ook nog eens heel snel. Even zorgen dat de foto staat zoals je deze wilt hebben, maar zelfs daar word je bij geholpen, door een pop-upje met wat je precies moet doen. Als je klaar bent ga je naar bestellen en krijg je eventueel nog een pop-up om te controleren of de foto wel geschikt is om te gebruiken. Is dit niet het geval, kan je zo weer terug om een andere foto te uploaden.

Bestellen

Is de foto helemaal perfect dan kan je verder gaan met bestellen en ook dat gaat heel eenvoudig.

Verzenden en ontvangen

Ondanks dat  ik de foto op hout op zaterdag bestelde, kreeg ik op dinsdag al een verzendbevestiging en had ik de foto op woensdag al binnen.

Blij verrast

Toen ik het pakketje openmaakte, was ik erg nieuwsgierig wat ik aan zou treffen, maar ik ben echt heel erg tevreden, wat is het supergaaf geworden. Ook mijn wederhelft was blij verrast, aangezien ik had gekozen voor een foto van alle vier zijn kinderen, die ik een paar weken geleden had gemaakt (nb foto is wat korrelig, komt door de bewerking)


Plekje in huis

De foto heeft inmiddels een mooi plekje in huis gekregen. Ik heb de foto neergezet op mijn wandbord, maar doordat er een ophangbevestiging wordt bijgeleverd, kan je de foto dus ook heel makkelijk ophangen.


Wat vinden jullie van de foto? En hebben jullie al eens van foto op hout gehoord?

Liefs Marieke 

Dit item is gesponsord, maar beïnvloed niet mijn mening.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 13 april 2017 / 1:11 pm

  Tof, een foto van alle kinderen samen! Ik heb er pas eentje mogen bestellen van een ander bedrijf; kan niet wachten om ze te bekijken!

  • Marieke
   14 april 2017 / 6:51 am

   Ja zo gaaf om te zien! Spannend!

 2. 9 april 2017 / 7:04 am

  Wat een leuke foto! Handig dat het tegenwoordig op hout kan: zo kun je een beetje afwisselen tussen fotolijstjes en dit soort afdrukken. Staat mooi op je wandbord!

  • Marieke
   9 april 2017 / 7:59 pm

   Ja precies! En had er al weleens van gehoord, maar verder nooit iets mee gedaan! En ik vind het ook mooi staan op mijn wandbord. Al moest ik wel even wennen! 😉

 3. 9 april 2017 / 6:52 am

  Ik heb ook eens iets voorze mogen reviewen. En een foto op hout is prachtig! De foto zelf overigens ook.

  • Marieke
   9 april 2017 / 7:56 pm

   Dank je wel!! Ook wel heel erg blij mee 🙂

 4. 9 april 2017 / 5:44 am

  Ik heb een aantal maanden geleden via een ander bedrijf een foto op hout mogen ontvangen en reviewen. Die was wel wat groter 60 x 70 en ook geschikt voor buiten, maar erg gaaf. Mooie foto heb je ervoor uitgekozen. Staat ook zo gezellig!

  • Marieke
   9 april 2017 / 7:55 pm

   Leuk!! Ideaal dat je die ook buiten kan hangen. Hier niet handig ivm een balkon. Ben heel erg blij met dit formaat omdat het nu mooi op het wandbord past 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen