Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Training, sneeuwpret en chocomelsnorretjes – Mariekes Weekly #9

Afgelopen week ben ik drie dagen op training geweest voor mijn werk. En hadden we ineens weer een pak(je) sneeuw liggen, wat voor veel sneeuwplezier zorgde. Maar er gebeurden natuurlijk nog veel meer. Je leest het weer in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Vandaag begin ik met een drie dagen durende training. Ik ben wat gespannen, want andere omgeving, vreemde mensen, de hele dag Engels kletsen en me dan ook nog moeten voorstellen. Vooral dat laatste zorgt voor spanning. Maar het is me gelukt, ook al moet ik ineens iets heel anders vertellen dan dat ik had voorbereid. De training is echt heel erg leuk en leerzaam.

Dinsdag

De tweede dag van de training vliegt ook voorbij en we hebben een leuke groep, waardoor het ook echt heel erg gezellig is. Ook de lunch wordt goed verzorgd, al denk ik dat het voor mijn project Op weg naar minder Marieke even niet zo fijn is, maar ja niks aan te doen. Deze week is het even niet anders.

Giulia is niet te genieten als ze uit de opvang komt. Ze mag tussen de middag niet meer slapen, omdat ze anders ‘s avonds de boel opstelten zet, maar daardoor is ze extreem moe. Na enig drama, zie ik dit plaatje als ik na twintig minuten op haar kamer ga kijken. Maar ze was niet moe 😉

Woensdag

De laatste dag van de training is alweer aangebroken. En ook deze dag vliegt weer voorbij. Ik vind het zelfs jammer dat het is afgelopen.

Als ik thuis kom ligt er een pakketje van The Amazing Kitchen in de brievenbus. Binnenkort lees je hier meer over.

Donderdag

Een gewone werkdag breekt aan. Het is heerlijk om weer gewoon op kantoor te zijn, waar er een boel werk op me ligt te wachten.

Uiteraard is het ook weer tijd voor een teatopic. Deze keer de vraag of je liever aan de zee wil wonen of in de bergen? Voor mij is dat antwoord wel duidelijk. Vind de zee fijn, maar ik zou veel liever in de bergen wonen, al is het maar omdat daar geen zand is. Maar ik ben in de minderheid, want bijna iedereen gaat voor aan zee wonen.

Van het kdv krijg ik weer een heerlijke slaapfoto van Giulia gemaild. Ze hield het niet meer vol.

Vrijdag

Beginnen we de dag lekker rustig. Er wordt een bezoek gebracht aan de dokter en we doen boodschappen. ‘ s Middags gaan we babykroelen met baby Tess. En vlak voordat we weggaan wil Luca toch nog wel met haar kroelen. Dat levert echt een smeltmomentje op, want hij is echt trots. Al levert het ook meteen vragen op, want hij wil ook nog graag een broertje of zusje.

Zaterdag

Brengen we het grootste gedeelte van de dag met zijn drietjes door. Het heeft gisteravond gesneeuwd en dat zorgt natuurlijk voor een hoop sneeuwpret. Uiteraard warmen we, na het spelen, op met een heerlijke warme chocomel, wat dan weer hele grappige chocomelsnorretjes oplevert.

Zondag

Vandaag loop ik het zwaarste en meest pijnlijke rondje tot nu toe! Omdat ik, eigenwijs als ik ben, toch door het park wil lopen. Stom natuurlijk, want veel sneeuw en ijs op het pad, waardoor ik verkeerd ben gaan lopen. Nu heb ik dus pijn in mijn heupen! Maar weer een paar dagen herstellen voor ik weer ga lopen! Stiekem wilde ik ook de mooie natuur gewoon vastleggen!

Aan het eind van de ochtend gaan we naar Kinepolis, de bioscoop bij ons in de stad, waar we zijn uitgenodigd om de nieuwe film van Bob de Bouwer en de Megamachines te komen kijken. Luca en Giulia vinden het helemaal geweldig. Al vinden ze sommige stukjes wel spannend.

Al met al hebben we best een rustige week achter de rug. En komende week wordt het denk ik niet heel anders, maar ja zeker weten doen we dat natuurlijk nooit.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 12:36 am

  Leuk film he, mijn bijna kleuter vond m geweldig! Vond idd die gemene bouwer niet zo leuk :). Wat een geinige snorrtejes.

  • Marieke
   9 maart 2018 / 7:41 am

   Ja echt wel een aanrader. Nu is naar de film gaan altijd leuk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.