Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Er is er één jarig en dat ben ik – nee alweer een jaar ouder

Time flies when you’re having fun! En zo is er dus alweer een jaar voorbij en ben ik vanaf vandaag ook weer een jaartje ouder, want ik ben jarig vandaag! Die grote vier nul komt nu toch wel heel erg dichtbij.

Ouder worden

Ja wat zal ik eens zeggen, net als vorig jaar voel ik me zeker niet ouder. En zolang mensen me rond de dertig schatten, is in november echt gebeurd, zie ik er ook niet zo oud uit als dat ik daadwerkelijk ben. Beter, want ik blijf leeftijd toch echt een dingetje vinden. Wat natuurlijk voer is voor de man die me dan ook regelmatig plaagt dat ik toch al bijna veertig ben. Benieuwd of hij daar dan volgend jaar ook een spektakel van gaat maken.

Slingers en ballonnen

Die heb ik lekker zelf opgehangen met hulp van de man, weliswaar een dag te vroeg, maar ja ik vierde het dan ook al gisteren. En hoewel ik een challenge ben aan gegaan om geen onzin dingen te kopen deze maand, vind ik niet dat ballonnen, slingers, cijfers en een tafellaken in rosegoud met panterprint, daarbij horen. Dus shopte ik die bij Kruidvat en So Low in mijn pauze van de week. Eerlijk is eerlijk, het maakt het toch allemaal net even wat gezelliger voor een feestje en ik voelde me toch echt jarig zo.

Verjaardag vieren

Mijn verjaardag heb ik gisteravond al gevierd met vrienden. Gewoon lekker chill met een klein clubje, waar ik naarmate ik ouder word enorm van geniet. We hebben Wie is de Mol? gekeken, gekletst en heel veel gelachen! En natuurlijk kreeg ik ook cadeautjes.

Beter verwend dan verwaarloosd

Waar ik deze zin regelmatig gebruik na de verjaardagen van de kinderen, kan ik hem dit keer ook goed gebruiken voor mezelf. Ik ben enorm verwend door man en kinderen. Maar ook door familie en vrienden. Ik ben oprecht een blij meisje.

Cadeautjes

Van de man kreeg ik kaartjes voor de musical We Will Rock You, daarmee plande hij meteen de eerste datenight van dit jaar. De kinderen gingen samen met de man cadeautjes kopen en daarin zijn ze goed geslaagd. Zo kreeg ik vier nieuwe bollen wol voor mijn nieuwe haakproject, twee kaarsen, de nieuwe &C en zelf uitgezochte en geschreven kaartjes.
Van vrienden kreeg ik geld en een gave etui en shoptegoed van Studio Ins & Outs. En van mijn schoonzusje en broertje kreeg ik een fles Freixenet Ice Rose. Die hadden we met oud en nieuw ook al en voor iemand die bijna nooit drinkt kan ik je zeggen dat die echt superlekker is.

Echte post

Mede door mijn oproep op Instagram, kreeg ik ook aardig wat kaarten en weet ik dat er ook nog kaartjes onderweg zijn. Zo lief dat mensen de moeite nemen om toch een kaartje te sturen naar iemand die ze eigenlijk alleen maar via social media kennen! Ik ben er in ieder geval superblij mee.

Plannen

Vandaag doen we niet zoveel. De man heeft zijn oudste zoon en gaat daarmee weg. En mijn ouders komen nog een bakkie doen en taart eten. En ik mag nog de keuken in om een boterkoek en Monchou-taart te maken voor mijn collega’s morgen.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.