Vaderdag, geef een gepersonaliseerde armband cadeau

Nog heel even en dan is het alweer vaderdag. Na de afgelopen maanden pakken we dit jaar wat meer uit dan normaal met vaderdag, gewoon omdat de man het na alle ellende en behandelingen echt wel verdiend heeft. Dit keer zorgde ik voor een heel persoonlijk cadeau namens de kinderen, een gegraveerde leren armband. In deze blog lees je er meer over en laat ik je de armband uiteraard ook nog even zien.

Kaya Sieraden

Als ik aan persoonlijke sieraden denk, dan denk ik meteen aan Kaya Sieraden, waar alle sieraden met de hand gemaakt worden door Tanja en haar team. In 2012 werd Kaya Sieraden opgericht na een uitspraak van de dochter van Tanja over matching sieraden voor moeder en dochter. In eerste instantie werden er moeder en dochter sieraden gemaakt en verkocht, maar de collectie is ondertussen enorm uitgebreid en nu worden er ook sieraden voor mannen en jongens gemaakt. Inmiddels zijn ze 170.000 bestellingen verder en heeft Tanja een team van 30 medewerkers om zich heen. Zij zorgen ervoor dat er 7 dagen per week sieraden worden gemaakt, verpakt en verzonden. Waar je voorheen alleen de standaard graveringen kon kiezen, is dat door de komst van een laser graveermachine uitgebreid en kun je nu zelfs kiezen voor een eigen handschrift, een kindertekening of een vingerafdruk. Onderstaande citaat van Tanja verwoord goed waar Kaya Sieraden voor staat.

De liefde tussen moeder en dochter is voor eeuwig. De liefde tussen mij en mijn dochter Kaya vormt zelfs de basis voor het ontstaan van KAYA Sieraden. Ik vind het daarom belangrijk om meer mama’s & hun mini-me te laten stralen. Maar ook de papa’s en hun stoere lookalikes worden niet vergeten. Mijn doel is deze verhalen vastleggen in unieke sieraden. Zo draag jij de meest dierbare verhalen altijd dichtbij je hart. Ieder Kaya Sieraad wordt met liefde voor jou gepersonaliseerd.

Leren armband met gravering

Voor de man mocht ik een armband voor heren uitzoeken. Aangezien ik echt een persoonlijk cadeau wil geven aan de man namens de kinderen, ging ik meteen kijken om een armband te graveren. Ik kwam uit bij een hele gave rundleren armband waarin ik de namen van de kinderen kon laten graveren met hun eigen handschrift. Daarnaast koos ik voor het infinity teken, want hun liefde voor hun vader is onvoorwaardelijk. Ik liet de kinderen hun namen op een briefje schrijven, zocht een infinity teken op internet en uploadde beide afbeeldingen op de site, daarnaast vulde ik nog de afmeting in en klikte ik op bestellen. Ik had de armband al binnen 48 uur in huis, ideaal dus voor als je nog twijfelde en je nu wel weet wat je wilt geven.

Wist je dat…

Van ieder sieraard dat besteld wordt, een bedrag wordt overgemaakt naar Stichting Eduki? Hier van kan 1 kind in Gambia 1 week naar school. Ik vind dit dus echt een ontzettend goed initiatief. Zo krijgen kinderen in Gambia de kans om wat te maken van hun leven. Door Kaya Sieraden kunnen er inmiddels 18 kinderen al 7 jaar naar school toe, wat natuurlijk echt waanzinnig is.

Heb jij al een vaderdagcadeau? Zo niet, check dan snel mijn Instagramaccount, want ik mag van Kaya Sieraden 30 euro shoptegoed weggeven. Lees daar goed de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. Marian B
  15 juni 2021 / 8:59 pm

  Leuke winactie! Helaas geen IG.

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2021 / 9:03 pm

   Dat is jammer inderdaad. Maar volgende keer weer hier 😉

 2. Renee van Oudshoorn
  9 juni 2021 / 9:05 pm

  Hoi, leuk ik doe graag mee voor mijn man. Groetjes Renée

  • Marieke
   Auteur
   9 juni 2021 / 9:12 pm

   Hi, de winactie loopt dit keer via mijn Instagram account 😉

 3. Cindy Framke
  9 juni 2021 / 7:55 am

  Wat een mooie stoere armband!

  • Marieke
   Auteur
   9 juni 2021 / 9:12 pm

   Ja gaaf he? Ik ben benieuwd wat de man er van vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen