Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 22-2021 – fietsen, einde behandelplan en het diepe

En toen zaten we alweer in week twee van juni. Benieuwd wat deze week gaat brengen. Maar eerst gaan we nog even terugkijken naar vorige week, die in het teken stond van fietsen, einde behandelplan van de man en mijn tuttebel is door naar het diepe. Lees snel verder, want er was uiteraard nog meer.

Maandag

Na een fijne ochtend werken, duik ik ’s middags met een bak fruit, een fles water en het Camping & Outdoor boek op de loungeset op het balkon. Dit boek kun je overigens binnenkort winnen, houd mijn blog dus goed in de gaten.

Rond vijf uur haal ik de kinderen op van de bso. Ze wilden graag op de fiets en ze hebben groot gelijk met dit mooie weer.

Aangezien het best warm is vandaag en ik geen zin heb om te koken, maak ik lekker een pastasalade voor man en kinderen en voor mezelf maak ik een heerlijke groene salade met onder andere forelfilet.

Dinsdag

De man heeft vanmorgen zijn allerlaatste en tevens vijfendertigste bestraling gehad. Ik ben echt supertrots op hem. Hij heeft het toch maar ondergaan, ook al had hij, vond hij zelf, geen keuze. Maar ga er maar aan staan. Je niet ziek voelen tijdens de onderzoeken en dan ziek gemaakt worden tijdens de behandelingen. Nu is het einde daar en is er weer vooruitzicht op herstel, hoewel daar nog best wat tijd over heen gaat.

Na de wandeling van vandaag ga ik lekker op het balkon een boek lezen.

Woensdag

De kinderen hebben vandaag een speeldate. Mijn bink is zwemmen bij de dochter van één van mijn vriendinnen en mijn tuttebel luncht bij haar vriendje vandaag en gaat daarna naar het Oranjefestival van de voetbalvereniging.

Donderdag

Mijn laatste werkdag voor deze week alweer en ik zit er weer helemaal klaar voor.

Vandaag komen mijn nieuwe Havaianas slippers en mijn nieuwe bikini van Brunotti binnen. Laat die zomer maar komen hoor, ik heb er zin in.

De kinderen willen vanavond salade eten en dus maak ik voor ons drietjes lekker een maaltijdsalade met gerookte kip.

Eén van mijn vriendinnen zit op een terras en vraagt in de vriendinnenapp of we ook nog wat komen drinken. dat hoef je geen twee keer te zeggen, ik ga vandaag maar wat graag even wat drinken. Gelukkig schenken ze hier ook mocktails en de mojito is echt heerlijk.

Vrijdag

Ik breng de kinderen weg op de fiets naar school, haal meteen nog wat boodschappen en ga daarna thuis lekker met mijn blog aan de slag.

Mijn olijke duo is vanmiddag lekker zwemmen in de tuin bij mijn vriendin en vermaakt zich daar prima.

Ik ga nog even lekker op het balkon zitten met een boek, voor ik ook naar mijn vriendin toe rijd.

Mijn tuttebel heeft weer zwemles en ze heeft er zin in. Als ik na de les terug kom, is ze helemaal blij, want ze mag na twee lessen in het laatste badje van het doelgroepenbad naar het diepe toe.

Zaterdag

Na de voetbal ga ik samen met mijn olijke duo, mijn vriendin en haar dochter naar Oud-Beijerland toe. Billy&Lilly heeft daar tijdelijk een pop-up store en niks zo leuk als de kleding in het echt te kunnen zien en voelen. Daarnaast is passen in dit geval ook wel erg handig.

Aansluitend gaan we lekker even lunchen bij De Beren, op verzoek van de kinderen. Helaas is het minder gezellig dan we hopen, want mijn olijke duo is nogal chagrijnig en daardoor functioneren hun oren iets minder goed dan normaal.

Het eten daarentegen is wel heel erg lekker, ik heb een heerlijk broodje tuna melt.

Eenmaal thuis ben ik even helemaal klaar met alles en iedereen. Ik trek me terug op de slaapkamer en kijk een aflevering van Love Island.

Samen met mijn tuttebel ga ik barbecuen bij mijn vriendin en haar gezin, maar als we daar komen, is de jongste ineens verkouden en nemen we in verband met de man geen risico, dus gaan we weer terug naar huis.

Gelukkig kan ik improviseren en heb ik genoeg dingen in huis om hapjes op tafel te zetten voor de kinderen en mezelf. We kijken er gezellig een filmpje bij.

Zondag

We ontbijten gezellig op het balkon, want nu dat weer kan moeten we daar ook zeker gebruik van maken.

Mijn tuttebel heeft sinds gisteravond last van keelpijn, dus laten we haar toch ook maar weer eens testen. Al is het maar dat ze gewoon naar school toe mag. Gelukkig krijgen we ‘s avonds al de uitslag dat ze negatief is getest.

We maken ons weer op voor een nieuwe week met hopelijk een goed herstel voor de man. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 7 juni 2021 / 11:36 am

  Leuk foto overzichtje. En alweer naar het diepe bad, gefeliciteerd!
  Op naar een fijne nieuwe week 🙂

  • Marieke
   Auteur
   7 juni 2021 / 1:30 pm

   Ja het gaat snel 🙂
   Jij ook een fijne week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.