Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 07-2021 – scan, veel liefde en Schoorlse Duinen

Afgelopen week kreeg de man, eerder dan verwacht, de scan. Kwam er heel veel liefde onze kant op en gingen we lekker de Schoorlse Duinen in. Je leest het allemaal weer in deze nieuwe week van Marieke.

Maandag

Gisteren had ik geen zin om mijn haar verder af te maken, iets met een lazy Sunday, dus ging ik met een goede cast naar bed. Vanmorgen alleen mijn haar wat nat gemaakt en even met de diffuser zo goed als droog geföhnd. Ik heb niet heel veel volume, maar wel hele fijne krullen en er piept zelfs een pijpenkrul tussendoor.

Voor tussen de middag maak ik voor mezelf een heerlijk paprika/tomatensoepje.

Er wordt voor de man een grote bos bloemen afgeleverd namens een aantal ouders van de mini’s waarmee mijn tuttebel voetbalt en in de klas zit. De bos is echt waanzinnig mooi en het is zo ontzettend fijn dat mensen zo met ons meeleven en zo veel liefde geven.

Dinsdag

Zodra man en kinderen de deur uit zijn, kruip ik, voordat ik ga werken, nog even lekker op de bank met mijn boek en een beker thee.

‘s Middags ga ik wandelen en loop ik de man tegemoet die vanuit zijn werk meteen gaat fotograferen. Uiteraard maak ik ook meteen foto’s.

‘s Avonds worden mijn bestellingen van Blond Amsterdam bezorgd en ik ben echt helemaal happy.

Woensdag

Vandaag werken de man en ik gezellig samen thuis. Al moet de man wel even wennen, want ik praat regelmatig tegen mezelf tijdens het werken.

Bij Bloompost bestelde ik dit te leuke plankje met het woord love en gipskruid. Een beetje liefde kunnen we namelijk wel gebruiken in dit huis.

Ik was het niet vergeten hoor, vandaag is het natuurlijk woensdag wasdag. Voor de verandering heb ik het dit keer aan de lucht laten drogen waardoor ik minder volume heb, maar wel mooier gestylde krullen.

Mijn bink is lekker bij ons thuis vanmiddag en geniet van alle aandacht en wil zelfs wel op de foto.

Donderdag

Vandaag mogen we ons om acht uur al melden bij de nucleaire afdeling, de man krijgt namelijk de pet-mri scan. Veel eerder dan we hadden verwacht, maar wat wel echt heel fijn is.

Aangezien ik er niet bij mag blijven, rijd ik lekker naar kantoor, waar ik al bijna een jaar niet meer ben geweest. Hier werk ik een paar uurtjes en het is best wel heel erg fijn om even terug te zijn.

Vrijdag

Vandaag heb ik heerlijk een ochtend voor mezelf. Ik begin met het bijwerken van mijn agenda voor de komende week.

Omdat ik een bad hairday heb doe ik mijn haar vast. Niet dat ik dat geweldig vind, maar ik krijg nieuwe producten binnen en die wil ik morgen echt uitproberen.

Mijn bink is verdrietig als ik hem van school ophaal. Hij heeft geen speeldate en ook nog eens afscheid moeten nemen van zijn beste vriendinnetje vandaag, omdat ze gaat verhuizen. Hij gaat wel even met me mee een click & collect bestelling ophalen en daarna rijd ik als troost langs Mac Donalds, wat de eerdere teleurstellingen goed maakt.

Samen zijn we ook lekker creatief. Hoewel de happy stones eigenlijk voor mij zijn bedoeld als me-time, doe ik dit graag met hem en hij geniet volop.

Zaterdag

Vanmorgen doe ik de ingrediënten voor Zwolsche stoof in de slowcooker.

Ik waste vandaag mijn haar voor het eerst met de producten van Pretty Curly Girl en wauw, ik ben echt om. Wat een ontzettend fijne producten zijn dit zeg.

Mijn vader komt even langs om paardenworst te brengen, hij is echt de beste. Laatste keer dat ik paardenworst at, kwam mijn broer langs met zijn gezin. Dat was in mei 2019.

‘s Middags gaan we op verjaardagsvisite bij mijn kleine vriendinnetje. Als we weggaan krijg ik een dikke kroel van haar.

Zondag

Tijdens het ontbijt pakt mijn bink ineens de hand van de man. Dit moment van liefde ontroert me zo, dat ik het echt moet vastleggen.

Mijn tuttebel kreeg een nieuwe jurk en er moest natuurlijk wel even geposeerd worden.

We gaan bij vrienden op visite. Onze mannen gaan fotograferen en wij gaan gezellig met de kinderen naar de Schoorlse bossen. Lekker wandelen, kletsen en de kinderen uit laten razen.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.