Nooit meer schurende bovenbenen met Vevina – Wear a dress again cream

Het duurde even, maar het warme weer is er eindelijk. En dat betekent vaak maar één ding, rokjesdag! Zodra ik het hoor, heb ik er al de balen van, want bij rokjesdag horen blote benen en dat betekent in mijn geval schurende en pijnlijke bovenbenen. Dus draag ik altijd leggings, maar vanaf nu hoeft dat niet meer, want ik ontdekte Vevina – Wear a dress again cream.

Jurkje

Voor de bruiloft van mijn zusje was ik op zoek naar iets passends voor onder mijn jurkje. Normaal gesproken koop ik dan leggings, maar daar had ik nu geen zin in. Want ook in mei weet je niet wat het weer doet. Als het heel erg warm is, dan vind ik een legging gewoon niet fijn. Ook een kort wielrenbroekje zou om diezelfde reden geen optie zijn. En aangezien ik een kluns ben, zag ik panty’s ook niet zo zitten. Mezelf kennende zou ik er al een ladder in trekken terwijl ik hem uit de verpakking haal.

Schurende bovenbenen

Dus speurde ik het internet af, op zoek naar iets passends. De meeste suggesties kwamen toch uit op een legging, kort broekje of bandelettes (een soort kousenbanden, maar dan net ff anders ;)). Ik wilde meer weten over de bandelettes en stelde hierover een vraag op Twitter. Ik kreeg een tweet terug van iemand, met een reactie die ik niet verwacht had. Zij adviseerde mij om Vevina Crème te proberen. Met nog steeds de bandelettes in gedachten, ging ik op zoek naar Vevina Crème.

Blond

Zo blond als dat ik ben, verbaasde ik me er over dat het echt een crème was, toen ik op de site kwam. Ik had dit, ondanks de naam, niet verwacht, hoe dom kan je zijn, maar goed, ik was wel blij verrast, want als het zou werken, dan zou dat het einde van een legging onder een rokje tijdperk zijn.

Vevina crème

Een crème die er voor zou zorgen dat ik geen schurende bovenbenen zou krijgen. Hoe dan? Omdat ik er meer over wilde weten zocht ik contact met Geerdina. Eigenaresse en bedenkster van Vevina Crème. Na een rondreis, waarin haar huid gevoelig was geworden van het dragen van  rokjes, besloot ze dat hier iets voor moest zijn. Bij thuiskomst heeft ze een crème ontwikkeld, die een beschermlaagje op je huid legt, waardoor je benen niet meer geïrriteerd raken of zelfs kapot gaan, Vevina – wear a dress again cream.

Ultieme test

Geerdina stuurde me een tubetje met crème, waar je, doordat je er niet veel van nodig hebt, best wel heel lang mee kan doen. Daar de bruiloft van mijn zusje voor mij de ultieme testdag zou zijn, smeerde ik ’s ochtends de crème op mijn bovenbenen. En ook al was het niet superwarm en had ik een panty in de luiertas zitten. Ik heb de hele dag met blote benen gelopen en ’s avonds had ik geen schurende, pijnlijke of kapotte bovenbenen. Het werkt dus echt. En ik ben een gelukkig mens nu.

Dagen erna

Omdat ik niks aan het toeval wil overlaten bleef ik het ook nog de dagen na de bruiloft volop testen. En ik ben echt heel erg tevreden. Al ging het wel ineens wat schuren op de plekjes die nooit tegen elkaar aan schuren. Maar ook met wat crème was dat zo verholpen, want zelfs dan kan je de crème gewoon blijven gebruiken.

Conclusie

Al met al ben ik echt heel erg tevreden over de crème. En ik ben echt overtuigd van het feit dat het werkt. Daarnaast is het ook erg fijn dat je het makkelijk uitsmeert en er geen vette handen aan over houdt. Dus als jij ook altijd op ziet tegen rokjesdag, dan is dat vanaf nu verleden tijd. En kan je lekker met blote benen lopen en dat voor maar eur 10,50 excl. verzendkosten. 

Kennen jullie Vevina Crème al? Zo ja bevalt het? Zo niet, ga je het uitproberen?

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking, echter heeft dit geen invloed op mijn mening over de crème, want schurende bovenbenen zijn gewoon echt niet tof.

Ik ben geen beautyblogger, heb die ambitie ook niet, maar deel dit product graag met jullie omdat ik weet dat er meer vrouwen zijn die hier last van hebben en ook gewoon met blote benen willen lopen op zomerse dagen ;)
Volg:
Delen:

26 Reacties

 1. 25 juni 2019 / 9:06 am

  Als die hard jaren ’50 jurk drager vind ik dit spul helemaal niks, werkt eventjes maar niet langdurig. Glijd er uiteindelijk toch af of je huid neemt het op, heel jammer. Bandelettes of een fietsbroekje eronder gaat perfect.

  • Marieke
   Auteur
   25 juni 2019 / 9:21 am

   Wat vervelend dat het voor jou niet werkt. Ik heb daar gelukkig nog geen last van gehad.
   Ik vind het niets om wat aan mijn benen te hebben als het zo warm is. En het perfecte fietsbroekje heb ik nog niet gevonden.

 2. 6 juni 2017 / 7:34 pm

  Wat slim dat daar een crème voor bedacht is! Zelf ga ik toch vaak voor de legging eronder, omdat ik anders in mijn onderbroek aan het fietsen ben.

  • Marieke
   7 juni 2017 / 5:20 am

   Haha als je veel fietst snap ik wel dat je een legging aan doet.

  • Marieke
   31 mei 2017 / 8:20 am

   Ja is echt ideaal, zeker als je op vakantie gaat 😉

 3. 30 mei 2017 / 11:45 am

  Goeie tip. Ik gebruik vaak een beetje vaseline of olie.

  • Marieke
   31 mei 2017 / 8:20 am

   Vaseline hoorde ik van de week ook, olie had ik nog niet eerder gehoord. Maar die laatste lijkt me niet fijn, omdat het vlekken kan veroorzaken op je kleding of valt dat mee?
   Overigens trekt deze crème wel lekker in en dan blijft het laagje er gewoon op liggen, dus je hebt niet door dat je iets hebt opgesmeerd.

  • Marieke
   31 mei 2017 / 8:17 am

   Dat is het ook! En tob al jaren dus dit is echt een uitkomst.

 4. 30 mei 2017 / 6:54 am

  Joh nog nooit van gehoord.. handig met sporten heb ik de laatste tijd een kort broekje aan, nadeel is die benen inderdaad. Ik ga het onthouden

  • Marieke
   31 mei 2017 / 8:17 am

   Had ik ook niet, tot dat ik dus op zoek ging. Maar ben echt superblij dat ik dit vond, zoveel fijner om blote benen te hebben als het warm is.
   Benieuwd hoe het werkt met sporten.

 5. 29 mei 2017 / 5:46 am

  Thanks voor de tip! Ik ben dus zo’n fietsbroekjesmevrouw. Lees: peentjes zweten! Ik ga ‘m onthouden.

  • Marieke
   29 mei 2017 / 12:21 pm

   Hahaha herkenbaar 😉 Ben benieuwd wat je er van vindt.

 6. 29 mei 2017 / 4:31 am

  Ik heb er ook wel eens last van en smeer dan vaak met vaseline ofzo. Werkt ook goed 🙂

  • Marieke
   29 mei 2017 / 12:19 pm

   Oh daar heb ik nooit aan gedacht om dat te gebruiken 😉

 7. Wendy
  28 mei 2017 / 4:41 pm

  Wat een gaaf jurkje heb je aan..

  • Marieke
   28 mei 2017 / 8:26 pm

   Dank je wel! Ben ik ook echt heel erg blij mee, zo fijn dat ik hem nu ook aan kan zonder legging.

  • Marieke
   28 mei 2017 / 8:26 pm

   Graag gedaan! Ik deel hem graag met je 😉

 8. 28 mei 2017 / 1:26 pm

  Jij hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt. Hier ook altijd kapotte, schrale benen. Werkt het tegen jeukerige, droge benen dat je weet?

  • Marieke
   28 mei 2017 / 8:24 pm

   Durf niet met zekerheid te zeggen of het daar tegen werkt, maar probeer het uit 😉

 9. Patricia
  28 mei 2017 / 1:12 pm

  Dit hou ik in mijn achterhoofd! Bedankt!

  • Marieke
   28 mei 2017 / 8:23 pm

   Graag gedaan meis!

 10. Cynthia
  28 mei 2017 / 1:46 pm

  En toen liep ze te stralen in haar blauwe jurkje. Staat je goed schat! En fijn dat je er iets op vond!!

  • Marieke
   28 mei 2017 / 8:25 pm

   Dank je wel lief! Ja zo blij dat ik dit jurkje eindelijk aan kan, een legging of broekje tekenen zo ontzettend erg, dat het echt heel erg lelijk is. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen