Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye Bye August – Mariekes Monthly 8-2019

Time flies when you’re having fun zeggen ze, nou dat blijkt wel, want augustus is echt voorbijgevlogen. We zijn weer in het gareel of althans we doen een poging tot. De eerste schoolweek is alweer bijna ten einde en de eerste werkdagen zijn ook alweer een feit. Toch kijk ik nog even terug op de maand augustus voor we verder gaan met de maand september.

Qualitytime

We gingen op visite bij mijn schoonmoeder, samen met de oudste zoon van de man en gingen gezellig lunchen bij Fort de Klop. Wat ook nog eens heel erg lekker was.

Mijn ouders hielpen ons mee met het inpakken van de nieuwe vouwwagen, wat wel heel erg fijn was. Maar ook erg gezellig trouwens. Zeker als de man ook nog eens een geweldige foto kan maken van mijn vader en mijn tuttebel.

De man werd vijftig vlak voor we op vakantie gingen, dit vierden we verder niet, ook omdat hij daar niet echt behoefte aan heeft. En ik snap dat wel, tenslotte vind ik mijn eigen leeftijd ook een dingetje. Maar ik verraste hem nog wel door het huis te versieren midden in de nacht.

Doordat we op vakantie gingen, was er verder natuurlijk meer dan genoeg qualitytime, zeker omdat we in de vakantie nagenoeg bijna alles met zijn vieren deden. Maar ook deden we veel uitstapjes met onze vrienden, die op dezelfde camping waren, in dezelfde periode. We maakten heel veel gezamenlijke herinneringen. Daarnaast gaf het ons ook de ruimte om met zijn tweetjes uit eten te gaan en even alleen maar tijd voor elkaar te hebben. Wat echt heel erg fijn was.

We hadden na de vakantie ook nog even lekker qualitytime met mijn moeder, die gezellig bij ons kwam eten en pas laat wegging.

Op weg naar minder Marieke

Nou daar komt natuurlijk tijdens een vakantie helemaal niks van terecht. Maar als ik op mijn eigen bucketlist kijk, kan ik wel een bucketlistitem afstrepen, ik liep namelijk hard, langs het Gardameer en dat was toch echt wel heel erg gaaf om te doen. Ook al deed ik het maar twee keer, omdat het toch best wel heel erg warm was, ook al om kwart over zes ‘ s ochtends. Verder viel het op zich wel mee hoor, ik kwam slechts een kilo aan en dat verbaasde me enorm, aangezien ik best wat virgin mojito’s heb gedronken in de vakantie. Al kunnen dat er nooit genoeg zijn.

De knop moet in ieder geval weer om, want de Harbour Run komt nu toch wel echt heel erg dichtbij.

Blog

Het grootste gedeelte van augustus kwamen er geen blogs online. En heel eerlijk vond ik het wel heel erg lekker om even niet met mijn blog bezig te hoeven zijn. Een fractie van een seconde is het zelfs door me heen gegaan om er mee te stoppen. Maar zie je het al voor je? Ik stoppen met bloggen! Ik moet toch mijn creatieve brein ergens voor gebruiken, dus die gedachte was snel verdwenen. Helemaal toen ik zag, dat ondanks de blogstop, mijn blog in augustus nog meer werd bezocht dan in juli. Daar doe ik het dan toch voor, voor de trouwe lezers, die no matter what terug blijven komen om artikelen te lezen, zelfs als je niks post. Ik ben echt enorm blij met jullie.

Uiteraard heb ik nu ook weer de best gelezen blogs voor je klaar staan.

Vooruitblik

Zoals altijd kijk ik ook alvast vooruit op de maand september. Voor deze maand hebben we nog weinig op de planning staan. Wat ik na de vakantie en het begin van een schooljaar eigenlijk nooit zo erg vind. Wel is naast school ook de voetbal weer begonnen en mag er ook weer gezwommen gaan worden. Ik hoop dat mijn tuttebel eerdaags ook opgeroepen wordt om te zwemmen, zeker omdat ze nu toch de smaak te pakken heeft sinds de vakantie.

Ook heb ik nog een After Summer Party en mag mijn bink voor het eerst op schoolreis. Verder zullen we wel zien wat de maand september gaat brengen.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand? Waar kijk jij graag op terug. Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.