Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vertraging, gebakje eten en moederdag – Mariekes Weekly 19-2019

Stop de tijd, week 19 is alweer voorbij. Afgelopen week stond in het teken van onder andere een flinke vertraging met de trein, een gebakje eten en uiteraard moederdag.

Maandag

Na een werkdag wil ik de trein pakken, maar helaas is er een flinke storing op mijn traject en heb ik voor het eerst sinds ik met de trein reis echt een flinke vertraging van ruim anderhalf uur. Ik ben zelfs nog teruggegaan naar kantoor. Dat is dan weer een voordeel dat dat maar drie minuten lopen is. Gelukkig was de vertraging na half zeven voorbij en stapte ik om kwart over zeven binnen.

’s Avonds kom ik er achter dat het anti-dieetdag is, waar ik lekker niet aan mee doe met mijn tussendoortje.

Dinsdag

Oefen ik met wat producten flatlay fotografie. Iets wat ik echt wel heel erg lastig vind, maar zoals mijn kinderen altijd zeggen van proberen kun je leren. En daarom blijf ik stug door oefenen. De flatlay die ik maak is met mijn favoriete producten. Ik ben blij met het resultaat.

Woensdag

Dansen de kinderen de drukke dag van zich af voordat ze naar bed gaan.

Donderdag

Maak ik eindelijk een foto die ik al heel lang wil maken. Maar vandaag nam ik er de tijd voor en was de setting precies zoals het moest zijn.

Als ik thuiskom, liggen er  al twee kindjes uitgeteld op de bank <3

Vrijdag

Breng ik de kinderen weg, haal ik wat boodschappen en trakteer ik mezelf op nieuwe tulpen voor op mijn bakkerskast.

Omdat ik voor het eerst in drie weken weer een vrijdagochtendje voor mezelf heb, maak ik daar gebruik van door aan mijn epic pakketje te werken. Alleen van het inpakpapier word ik al blij en vind ik het bijna zonde om het op te sturen. Binnenkort kun je natuurlijk alles lezen over deze swap. Helaas heb ik wel de onhebbelijke gewoonte om de buitenkant van mijn swaps altijd enorm te verpesten. Sorry daarvoor swapmaatje. Gelukkig gaat het om de inhoud.

Mijn binkie heeft een kinderfeestje, dus ben ik samen met mijn tuttebel. We gaan gezellig een gebakje eten bij het tuincentrum in de buurt. We hebben de grootste lol, dit gaan we zeker vaker doen.

Zaterdag

Al heel lang wilde ik een jurkje met panterprint. Maar onder het mom het staat bij een ander beter dan bij mij, kocht ik er gewoon geen. Totdat ik er eentje vond die ik wel heel erg leuk vind. Dus kwam ik weer eens uit mijn comfortzone. Wel deed ik er een colbertje over, zodat mijn vetkwabben niet zo opvallen 😉

We krijgen visite van mijn broer, schoonzus en nichtje. En dat is eigenlijk best fijn, we hebben goede gesprekken en de kinderen zijn gek op hun nichtje. Die trouwens deze foto maakte.

Zondag

Word ik veel te vroeg wakker gemaakt. Wat ik best begrijp, want jezelf geknutselde cadeautjes geven is natuurlijk best spannend. Ik word dan ook goed verwend met mooie zelfgemaakte creaties en zelf uitgekozen cadeautjes <3

Daarna duiken ze met zijn drietjes de keuken in om het ontbijt te maken. En maak ik stiekem deze foto, omdat ik het zo’n schattig tafereeltje vind.

Doe je al mee aan de moederdagbloghop? 29 bloggers, 29 winacties.

’s Middags gaan we nog even de stad in. Kopen nieuwe schoenen voor de kinderen en een nieuwe spijkerbroek voor de man. Daarna doen we helemaal niks meer. Ik ben moe en eigenlijk toe aan een heerlijk dagje voor mezelf alleen. Binnenkort maar eens gaan inplannen, anders komt er niks van terecht.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.