Sinterklaasbloghop 2021

De leukste en spannendste tijd voor kinderen is weer aangebroken. Vandaag komt Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in het land. Zoals ieder jaar is er weer een superleuke Sinterklaasbloghop 2021 georganiseerd. Dit jaar doen er meer dan 25 bloggers mee aan de bloghop en kun je bij iedere blogger weer meedoen aan een superleuke winactie. Lees snel verder om te kijken wat je bij mij kunt winnen.

Bloghop

Heb je nog nooit van een bloghop gehoord? Dan leg ik het nog even kort uit wat het precies is. Een bloghop zou je kunnen vergelijken met een kettingbrief. Iedere blog is geschakeld door middel van linkjes aan de volgende blog. Je kunt op die manier van blog naar blog hoppen. Nu is zo’n bloghop er natuurlijk niet voor niks. Naast het feit dat je misschien wel nieuwe bloggers leert kennen, kun je bij iedere blogger ook nog eens meedoen aan een hele leuke winactie. Veel plezier met de Sinterklaasbloghop 2021!

Blogs by Ingrid

Ben je de bloghop niet bij mij begonnen? Dan kom je als het goed is net bij Blogs by Ingrid vandaan. Ingrid is moeder van twee meiden en vind het, net als ik leuk, om dingen uit haar dagelijks leven te delen. Ingrid blogt over haar gezin, kids(fashion), gezond en lekker eten, beauty en lifestyle. Bij Ingrid kun je een Pokémon pakket winnen met onder andere een knuffeltje.

Even voorstellen

Kom je voor het eerst op mijn blog, dan zal ik me nog even voorstellen. Ik ben Marieke, getrouwd met mijn grote liefde. In de blogs benoemd tot de man. Daarnaast ben ik moeder van een olijk duo van 8 en 7 jaar oud. Ik ben ooit begonnen met bloggen als uitlaatklep, omdat ik er achterkwam dat het mij hielp met het leegmaken van mijn hoofd. Inmiddels is mijn blog wel meer dan alleen een uitlaatklep en vind je niet alleen maar persoonlijke blogs op mijn site. Als ambassadeur voor onder andere Kobo, schrijf ik ook regelmatig boekrecensies. Tevens kun je ook artikelen lezen over lifestyle, beauty en speelgoed.

Stoerleesvoer

Na mijn blog mag je doorhoppen naar de blog van Ellen en Selena. Zij zijn samen de eigenaren van Stoerleesvoer.nl Op hun website kun je de reviews lezen van de nieuwste boeken voor kinderen, young adult en volwassenen. Het reviewen van al deze boeken doen ze niet met zijn tweetjes, maar met een heel blogteam. Bij Stoerleesvoer.nl kun je twee boeken winnen over de ruimte.

Bedankje

Voordat ik verder ga met de winactie, wil ik eerst van de gelegenheid gebruik maken om Amanda en Esmée te bedanken voor het organiseren van deze Sinterklaasbloghop. Er gaat altijd best wat tijd inzitten om het allemaal te regelen en ik ben blij dat zij zo lief zijn om deze taak op zich te nemen. Dank je wel dames!

Winactie

Van de week deelde ik al de blog van Goedgemerkt met de gepersonaliseerde broodtrommels, naamstickers en flessennaambandjes. Van Goedgemerkt mag ik, speciaal voor deze Sinterklaasbloghop 2021, een broodtrommel met naam weggeven. Lees hieronder goed de voorwaarden van de winactie, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Wat moet je doen?

 • Kies op de site van Goedgemerkt alvast een ontwerp uit, laat me weten wat je zou kiezen en voor wie je het zou kiezen.
 • Volg mij op Facebook of Instagram.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen, tag je me, dan zal ik een extra lootje trekken voor je.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring. Beantwoord de mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zondag 21 november, maandag 22 november zal ik de winnaar een mailtje sturen.
 • I.v.m. de privacywet zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

En dan nu maar snel doorhoppen naar Stoerleesvoer voor die gave boeken over de ruimte.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

75 Reacties

 1. Els Wanders
  20 november 2021 / 9:13 pm

  Ik wist nog niet dat ze bij Goedgemerkt ook broodtrommels verkopen, erg leuk! Zowel Lisa als Niek kunnen een nieuwe gebruiken, bij allebei is de sluiting van de huidige trommel kapot. Als ik zou winnen zou ik de andere erbij kopen.
  Ze mogen dan zelf kiezen, bij Niek verwacht ik met de tractor of dino. Lisa kiest denk ik voor de flamingos of eenhoorn.

 2. Trotsema fati
  20 november 2021 / 2:02 pm

  Superleuk, ik ga voor broodtrommel met een ontwerp Rakket voor mijn zoontje❤

 3. Goele H
  19 november 2021 / 11:08 pm

  Ik zou voor een donkerblauwe broodtrommel gaan met ruimtethema voor mijn zoontje. Hij kan een extra trommel goed gebruiken voor school.

 4. Mirjam Hellingman
  19 november 2021 / 4:11 pm

  Voor mijn stoere skater dochter Nikki een donkerblauwe met thema skatebord!

 5. Judith
  19 november 2021 / 1:06 pm

  Wat een leuke ontwerpen hebben ze. Ik zou kiezen voor egaal donkerblauw of als het zou mogen gaan om de luxere versie, dan is de dino wel erg gaaf.

 6. Tamara
  19 november 2021 / 7:06 am

  De regenboog trommel! Natuurlijk, zou Emma zeggen. (Andere keuze zou onlogisch zijn;) )

 7. Nele
  18 november 2021 / 9:23 pm

  Voor mijn dochter Hanne, ga ik voor een broodtrommel met het thema eenhoorn in donkerroze, supermooi!

 8. Jenny
  18 november 2021 / 1:07 pm

  Dat zou echt leuk zijn voor onze dochter die in februari 4 jaar wordt. Graag de lichtroze met regenboog thema.

  • Sam
   20 november 2021 / 1:01 am

   Hallo
   Ik doe graag mee . Ik weet nog niet welk model ik zou kiezen want dat hangt af van wie zijn brooddoos weer kwijt heeft gespeelt op school.
   Laat ons zeggen dat ik gok dat ik voor een blauwe zal gaan .
   Doei

 9. Nine
  17 november 2021 / 4:06 pm

  Ik ga voor een broodtrommel met het thema Flamingo in donkerroze voor mij dochter Lone die in januari begint in groep 1.

 10. Cora Reijers
  16 november 2021 / 6:59 am

  Oh hier gaan we dan voor de roze broodtrommel met regenboog en naam voor mijn dochter. Ze tekent overal regenbogen op echt leuk.

 11. Daniëlle van de Donk
  15 november 2021 / 11:26 pm

  Onze dochter vind de broodtrommel met een paard erop super mooi. De kleur was ze nog niet over uit

 12. Marja Legius
  15 november 2021 / 9:44 pm

  De roze broodtrommel met het leeuwtje voor mijn kleindochtertje dat binnenkort naar school gaat

 13. anja
  15 november 2021 / 7:58 pm

  leuk ik ga voor een stoere broodtrommel met naam

  • Denise
   16 november 2021 / 12:05 pm

   Ik zou kiezen voor een blauwe broodtrommel met een graafmachine erop, met daarop de naam van ons zoontje. Hij gaat bijna naar de basisschool, dus dan heeft hij een mooie en unieke broodtrommel om mee te nemen

 14. melissa van stipdonk
  15 november 2021 / 12:58 pm

  Wat een leuke bloghop en wat geef je iets leuks weg. ik doe graag mee want ik heb nogal vergeetachtige kinderen en lunch en fruit trommels kwijtraken lijkt soms wel een hobby 😉 maar ik weet zeker dat als ze een mooie hebben, dat ze er zuiniger op zullen zijn dus ik waag graag mijn kans voor de broodtrommel met naam.

 15. marij brand
  15 november 2021 / 10:13 am

  super leuk voor mn zoontje die 2e kerstdag 4 wordt en dus na vakantie naar school gaat.
  We gaan voor de groene/dino print met naam 🙂

  ook meegedaan via FB

 16. Iris Bakker
  15 november 2021 / 8:56 am

  Heel leuk, mijn zoon van 8 is zijn Cars broodtrommel nu echt ontgroeid, dus ik zou heel graag een nieuwe voor hem willen winnen. De donkerblauwe met raket erop zou hij heel tof vinden

 17. Angelique de Regt
  15 november 2021 / 6:52 am

  Leuke winactie! Ik zou voor een donkerroze broodtrommel gaan met een unicorn plaatje voor mijn jongste dochter. Haar broodtrommel is na een paar maanden school al aan vervanging toe

 18. Iris
  14 november 2021 / 10:37 pm

  Wat leuk. Ik doe supergraag mee met deze actie!

 19. Lynn K
  14 november 2021 / 7:10 pm

  Heb net even samen met mijn zoontje zitten kijken. Durf het bijna niet te zeggen maar hij vond die drol wel erg leuk op een groene broodtrommel. Ben bag dat er dan niet echt smakelijk wordt gegeten in de lunchpauze.

 20. Stacey katuin
  14 november 2021 / 6:34 pm

  Erg leuke prijs bij deze bloghop. Ik denk dat de kleine man zou gaan voor de lichtblauwe met de shovel erop of een diertje.

 21. 14 november 2021 / 4:59 pm

  Wat een leuke prijs! Die wil ik graag winnen voor 1 van mijn kinderen

 22. Majonne
  14 november 2021 / 2:33 pm

  Goedgemerkt is goede kwaliteit. Marlijne heeft nu een ander merk en is wel toe aan een nieuwe brooddoos. De verf is er af, dus er zit nu een afgebladderd plaatje op en jij gaat scheuren.
  Marlijne vindt azuurgroen (turquoise volgens haar) erg mooi. Die met hartjes kan ook nog goed voor in de bovenbouw (groep 6/7/8) later.

 23. Marian B
  14 november 2021 / 1:59 pm

  Erg leuk! Ik doe mee voor mijn dochter Sanne. Ik denk dat ze een lichtblauwe uit zou zoeken met daarop de unicorn met regenboog.

 24. SophiaG
  14 november 2021 / 1:55 pm

  Ik doe graag mee voor mijn meiden.

 25. Imke
  14 november 2021 / 1:45 pm

  leuk ik ga voor de groene met naam er op voor mee naar school

 26. Marieke Hetterscheid
  14 november 2021 / 12:39 pm

  Jaaa leuk ik kies een leuke broodtrommel met de naam van onze dochter met een leuke plaatje van een paard /eenhoorn

 27. petra
  14 november 2021 / 12:09 pm

  ik zou toch voor een basic model gaan

 28. Lynn
  14 november 2021 / 11:39 am

  Er zijn zoveel leuke ontwerpen op Goedgemerkt dat ik nog geen keuze kan maken, als ik win dan ga ik nog even goed polsen bij mijn kleine meid wat ze het allermooiste vindt, zodat zij een prachtige broodtrommel heeft!

 29. Sabine Hensens
  14 november 2021 / 11:26 am

  Deze trommels zijn echt super gaaf! Ik zou een lichtblauwe met thema nemen. De controller past precies bij mijn zoontje Ik waag een kansje en ga hard duimen!

 30. Gerrie
  14 november 2021 / 11:07 am

  Heel gaaf zeg! Ik doe mee voor mijn stoer neefje. Mijn voorkeur gaat uit naar de camouflage broodtrommel. Dat past zeker bij deze stoere jongen, die binnenkort voor het eerst naar school mag!

 31. Anneliese de Waal
  14 november 2021 / 11:02 am

  Erg leuk voor mijn dochtertje, ik doe erg graag mee voor de roze broodtrommel
  Broodtrommel met naam, Groetjes Anneliese de Waal @AnneliesedeWaal

 32. Kim
  14 november 2021 / 10:39 am

  Jaaaa onze dochter gaat voor de donker roze met paard.
  Ze verbaasd mij steeds met wat ze kiest. Geweldig!

 33. Erika Panjer
  14 november 2021 / 9:43 am

  Wauwww mooie broodtrommel voor ons meisje met de eenhoorn zou geweldig zijn.
  Wel handig die vakjes

 34. Diana van os
  14 november 2021 / 9:03 am

  Wauw wat een geweldig leuke winactie , ik zou gaan voor Broodtrommel met naam Thema met flamingo s en de naam Alisha van mijn dochter! Echt heel erg leuk.

 35. Natasja
  14 november 2021 / 7:53 am

  Wat een leuke actie. De lichtroze met wasbeer zou mijn dochtertje helemaal geweldig vinden.

 36. Anne Huydts
  13 november 2021 / 10:47 pm

  Handig met die vakjes!! Voor onze vent de graafmachine! Helemaal gek is hij daarop 🙂

 37. Ilse Brinkhuis
  13 november 2021 / 10:35 pm

  Ik zou de roze met regenboog kiezen voor kleindochter Mila die binnenkort naar het kinderdagverblijf gaat. Hoe leuk is het dan dat ze haar eigen trommeltje meenemmt.

 38. Marian zw
  13 november 2021 / 10:29 pm

  De basic legergroene, met de naam Nathan is een basic veeg vak. Het vak is lichtgroen en het lettertype Chowie

 39. Esmeralda
  13 november 2021 / 9:39 pm

  De azuurgroene met koala’s! net als haar pyjama! voor mijn dochter dus 😉

 40. G.T.
  13 november 2021 / 8:31 pm

  Ik zou voor mijn zoontje kiezen voor een rode met raket print. We hebben nu alleen maar Mepal trommels, maar deze lijkt me eigenlijk ook heel handig met die onderdelen.
  Helaas heb ik geen FB of IG…

 41. Debby Koeman
  13 november 2021 / 8:10 pm

  Ik zou voor Tess een donkerroze broodtrommel met flamingo’s uitkiezen.

 42. Debby Koeman
  13 november 2021 / 8:08 pm

  Wat leuk om een lunchbox te personaliseren. In de klas zie je toch veel dezelfde lunchboxen. Het is dan meteen duidelijk welke lunchtrommel van onze Tess is. Ook als ze hem dan een keertje op school vergeet, weet de juf van wie hij is.

 43. Ditty Dirks
  13 november 2021 / 7:19 pm

  Wat leuk de dieren lunch trommel met naam voor onze kleine Joe

 44. Patrick van Wanrooij
  13 november 2021 / 7:04 pm

  Een basic broodtrommel. Een roze met de naam Jaloe. Waag graag een kansje voor onze meid

 45. Gea Jager
  13 november 2021 / 6:26 pm

  ik ga voor een broodtrommel met naam . leuk om weg te geven met sinterklaas

  • Marieke
   Auteur
   13 november 2021 / 7:17 pm

   Vergeet niet de voorwaarden goed te lezen

  • Marieke
   Auteur
   13 november 2021 / 7:16 pm

   Vergeet niet de voorwaarden goed te lezen!

 46. judith
  13 november 2021 / 4:31 pm

  oh leuk, die met de raceauto, voor onze kleine max verstappen fan!!

 47. Nina Haven
  13 november 2021 / 3:37 pm

  Hallo, wat een toffe actie!
  Omdat ik er ’s ochtends vaak nog achter kom dat een (vieze) boterhamtrommel nog in een rugzak zit, ergens op de gang/aan de kapstok/onder de trap/naast de kattenbak, zou een extra trommel ideaal zijn!
  Bijvoorbeeld een groene, met onze achternaam er op, zodat alle gezinsleden er gebruik van kunnen maken. Dat scheelt weer ruzie.

 48. Peggy
  13 november 2021 / 3:08 pm

  Dat gaat een trommeltje met dinosaurus print worden voor mijn kleinste man! Binnenkort mag hij ook naar de grote basisschool!

 49. Will
  13 november 2021 / 2:55 pm

  Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop.
  Ieder jaar doe ik mee en leer zo altijd weer andere blogs kennen.
  Graag zou ik ook meedoen met jouw winactie, maar ik heb geen facebook en instagram(privéredenen)
  Volg alleen bloglovin .
  Als ik ondanks dat toch mee mag doen, ga ik voor de lichtblauwe broodtrommel met de voetbal en de naam van mijn kleinzoon erop.
  Ben benieuwd en hop weer verder naar Stoerleesvoer.

  • Ingrid L
   13 november 2021 / 4:53 pm

   Een mintgroene met een regenboog voor mijn lieve dochter. Ze houdt erg van regenbogen, zo wordt haar lunch een feest elje dag!

 50. Astrid van Rekom
  13 november 2021 / 2:55 pm

  De groene met hartjes en naam Alicia!

 51. Jennifer Lee
  13 november 2021 / 2:47 pm

  De legergroene dino broodtrommel zou mn zoontje helemaal geweldig vinden. Hij is helemaal into the dino’s! <3

 52. Marion Poeste
  13 november 2021 / 2:30 pm

  heel gaaf! Onze dochter mag volgend jaar naar de basisschool en over iets meer dan 3 maanden starten met haar wendagen. Een broodtrommel met naam zou heel leuk zijn. Ik ga voor het ontwerp met roze kleur & regenbogen +naam Emma. Omdat ze de hele dag door regenbogen tekent. Ik reageer ook op facebook en heb het bericht gedeeld en erbij een tag geplaatst. en volg ook op instagram

 53. elisabeth timmermans
  13 november 2021 / 2:24 pm

  die met een raket voor kleinzoon quinn

 54. 13 november 2021 / 2:19 pm

  Ik doe graag mee voor mijn buurmeisje “Roos” ze zit nu in groep 3, een leuke broodtrommel met haar naam en anders met een roos erop zou natuurlijk de kers op de taart zijn.

 55. Lynn Mahieu
  13 november 2021 / 1:14 pm

  Mijn zoontje heeft veel spullen met vosjes en ik zou dus voor een vosjes brooddoos gaan voor hem. In januari start hij op school dus zo’n gepersonaliseerde brooddoos zou zeker van pas komen!

 56. Elle
  13 november 2021 / 12:56 pm

  onze dochter gaat voor azuurblauw met het koala thema

 57. Laura
  13 november 2021 / 12:40 pm

  Een lichtblauwe met dino thema voor ons jongste zoontje die in februari naar de basisschool mag!

 58. Marange
  13 november 2021 / 12:13 pm

  Oehhh gaaf! Ik doe graag mee, voor mezelf. Ik vind de basic, azuurgroene met lettertype likeone echt mooi. Fingers crossed

 59. Lotte
  13 november 2021 / 11:52 am

  Zo’n persoonlijke brooddoos is enorm leuk èn handig! Ik zou een neutrale kiezen voor mijn kleuter met de naam erop.

 60. Marieke FvG
  13 november 2021 / 11:03 am

  Eén van de brooddoosjes van Joas is van de week stuk gegaan. Hij kan dus wel een nieuwe gebruiken. Mocht ik winnen dan laat ik Joas natuurlijk zelf een ontwerp kiezen. Ik heb net even gekeken en grote kans dat het de dino of de tijger gaat worden.

 61. Linda Scheven
  13 november 2021 / 10:26 am

  Wauw, super leuk!!
  Ik zou gaan voor een lichblauwe met regenbogen, zoo super mooi!! Voor mn dochter Sannah!!

 62. Nynke B
  13 november 2021 / 10:25 am

  Leuk! De lichtblauwe basic voor mijn nichtje Feline.

 63. Anke Boonen
  13 november 2021 / 10:12 am

  Oh een stoere trommel voor Cas! Kleur zwart en dan als thema de stoer Dino en de naam Cas in lettertype Marujo, het ontwerp is al klaar!
  Ik doe graag mee.

 64. Yvonne W.
  13 november 2021 / 10:08 am

  De Basic met naam in donkerblauw vind ik stoer voor mijn oudste!

 65. MarjonS
  13 november 2021 / 10:03 am

  Ik doe graag mee voor mezelf. De kinderen thuis hebben trommeltjes. In mijn klas hebben ze ook zo’n leuke dan kan ik als juf niet achterblijven.
  Ik kies voor een blauwe met thema hartjes. En naam: juf

 66. Irma schot
  13 november 2021 / 9:57 am

  Leuk leuk! Ik zou er 1 voor Tess maken omdat ze binnenkort naar school gaat. Het zal een groene trommel worden met haar naam erop

 67. Lifestyle Mommy's ~ Linda
  13 november 2021 / 9:54 am

  Ik doe heel graag mee voor de camouflage voor neefje Sem, scoort tante vast punten mee 😀

 68. 13 november 2021 / 9:47 am

  super leuke winactie Marieke, ik doe deze keer niet mee, maar wens je een heel fijne sinterklaas bloghop. xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen