Maandoverzicht foto’s van Instagram – Mei 2020

De eerste vijf maanden zijn alweer voorbij lieve mensen. En wat voor een vijf maanden, daar hoef ik natuurlijk verder niks over te zeggen. Maar mei is de maand waarin we weer meer mochten door de versoepelingen van de overheid. Zo gingen de kinderen weer naar school, mocht ik weer naar de nagelstyliste en gingen we zelfs weer op visite bij vrienden én naar Blijdorp. In dit maandoverzicht dit keer wat meer foto’s dan normaal, gewoon omdat we heel veel fijne momentjes hadden.

Op visite bij Oma

We gingen spontaan naar Oma toe om haar te verrassen. En een verrassing was het. Al bleven we wel buiten en op gepaste afstand, maar dat maakte helemaal niks uit nu.

Maasvlakte

Diezelfde dag gingen we ook naar de Maasvlakte toe. Schepen kijken, containers van mijn werk spotten en oesterschelpen zoeken.

Anderhalve meter barbecue

We hadden de eerste anderhalve meter barbecue van dit jaar. Hopelijk volgen er nog meer, al mag dat van mij ook best iets dichterbij elkaar zijn dan.

My new ride

Om de strijd tegen de (corona)kilo’s aan te gaan, kocht ik toffe rollerskates van Rio Roller. Zo kan ik samen met mijn vriendin sporten en kletsen tegelijk.

Weer naar school

Na acht weken thuisonderwijs te hebben gevolgd, mogen de kinderen eindelijk weer naar school. Wat vinden ze dat fijn. Zelfs mijn tuttebel begon te klagen dat ze naar de bso wilde. Nou als zij dat zegt, dan is ze er wel echt klaar mee. En dus waren ze superblij dat ze weer mochten.

Bibliotheek

Aangezien ze de boeken van de bibliotheek al bijna uit hun hoofd kenden, gingen we, zodra het weer mocht, nieuwe boekjes uitzoeken. Die vol enthousiasme werden ontvangen.

De Elzen

Waar de kinderen vooral met de man naar de Elzen ging, vond ik het tijd worden om ook een keertje mee te gaan. Het is er gewoon heerlijk en bewegen is altijd goed. De man maakte er deze mooie foto van mijn olijke duo en mij.

Nieuwe nagels

Door de versoepelingen mocht ik ook eindelijk weer naar de nagelstyliste toe. Wat was ik daar blij mee, want van die lelijke stompjes werd ik allesbehalve blij.

Zwemles

Ook zwemles wordt weer hervat. Vooral mijn tuttebel vindt dit heel erg fijn, aangezien ze iedere week wel heeft gevraagd of ze weer mocht gaan zwemmen.

Curly Girl

Nu ik helemaal ben overgestapt naar de curly girl methode heb ik steeds vaker goede krullen. Waar meestal de kinderen de foto’s van mijn krullen maken, deed de man dit nu. Deze foto werd slechts 160 keer geliked. Iets wat ik nog steeds bizar vind.

Jouw lach

Als jij lacht, lacht heel de wereld mee. Wat word ik toch vrolijk van de lach van mijn bink. Ik vertelde blijkbaar iets heel grappigs, waar hij dan weer keihard om moest lachen.

Blijdorp

Jaaaaa eindelijk mochten we weer naar Blijdorp toe. Weliswaar met een reservering van een tijdslot. Maar wat was het fijn en wat hebben de kinderen enorm genoten. Waar ik dan op mijn beurt weer van heb genoten. Binnenkort maar weer gaan, want dan mag de man ook weer mee als introducé.

Blondies in beweging

Vorig jaar gingen we al samen een weekend weg en toen waren we #blondiesontour. Nu we zoveel aan het skaten zijn bedacht mijn vriendin dat we best sportshirts aan konden schaffen met Blondies in beweging. En dus skaten we vanaf nu in roze blondieshirts.

Zuid-Limburg

We gingen meer op visite, bij vrienden in de buurt, maar we deden ook een dagje Zuid-Limburg. Wandelen door het bos met een vriend, daarna op visite bij andere vrienden. Wat hebben we genoten en ook al waren we er maar een dag, het voelde toch weer een beetje als vakantie.

Al met al was de maand mei er eentje met een enorm grote strik erom. Ik ben zo benieuwd wat juni ons gaat brengen. Gaan we nog meer terug naar hoe het was voor corona of blijft het voorlopig zo. En wat gaat school doen, als ze weer volledig naar school mogen vanaf 8 juni? Op mijn blog zullen jullie hiervast meer over lezen de komende tijd.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen