Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Gynaecoloog, schoonmaken en kinderfeestje van mijn tuttebel – Mariekes Weekly 28

Het was best een drukke week, zowel op het werk als thuis, maar het was wel een fijne en gezellige week. Met onder andere een belafspraak met de gynaecoloog, schoonmaken op school, het kinderfeestje van mijn tuttebel en nog veel meer.

Maandag

Ben ik ‘s avonds zo druk in mijn hoofd dat ik echt iets moet doen om te kunnen ontspannen. Aangezien ik het meidenweekend weer was begonnen met een bullet journal, ga ik daar weer mee verder.

Dinsdag

Heb ik een belafspraak met de gynaecoloog. Die met het nieuws komt dat mijn bekkenbodem niet functioneert zoals zou moeten en daarom verwijst ze me door naar de bekkenfysiotherapeut. Overigens word ik niet heel blij van dit nieuws, want ik ben van 2014 tot en met 2016 al bezig geweest met mijn bekkenbodem in verband met slecht functioneren. Betekent dus dat ik weer terug bij af ben. Hopelijk valt het mee aanstaande woensdag bij de bekkentherapeut.

Vandaag kennen de man en ik elkaar negen jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Mijn lieve vriendinnetje komt oppassen, zodat wij samen een hapje kunnen gaan eten bij Strada del Vino. En het is voortreffelijk. Vooraf hadden we vitello tonato en gepelde garnalen in knoflookolie. Als hoofdgerecht tagliatelle met gamba’s in knoflooksaus en ravioli met schaal- en schelpdieren. En voor de man nog tiramisu en voor mij twee bolletjes stracciatella ijs. Het was echt superlekker, dus ben je ooit hier in de stad, ga daar dan zeker heen.

Woensdag

Ga ik met mijn emmer, doekje en schoonmaakmiddel richting school. Ik heb me opgegeven voor het schoonmaken van het lokaal. En zoals ieder jaar heb ik er totaal geen zin in, maar als ik er eenmaal ben is het echt hartstikke gezellig met de andere moeders en de juffen.

Donderdag

Loop ik ‘s ochtends langs een kunstwerk voor de kunstacademie. En hoewel ik er naar heb gekeken, weet ik nog steeds niet wat het precies is. Op Instagram vroeg ik mijn volgers wat zij er in zagen. En daar kwam vooral uit naar voren dat ze mensen zagen, die allemaal met zichzelf bezig zijn. Wat zie jij?

Vrijdag

Heb ik even lekker me-time en laat ik na zes en halve week eindelijk mijn nagels doen. Het kost wat maar dan heb je ook wat. De komende vier weken mag ik naar deze nagels kijken.

‘s Middags geeft mijn tuttebel haar eerste kinderfeestje. We gaan naar Monkeytown en ze vindt het helemaal geweldig. Ze wordt dan ook enorm verwend door haar vriendinnetjes.

Zaterdag

Viert mijn kleine neefje zijn eerste verjaardag. Uiteraard moet ik daarvoor eerst even foto’s maken van mijn binkie en tuttebel.

Het is een mooi feestje en heerlijk om lekker te kunnen kroelen met hem.

Zondag

Hebben we een dagje niets, behalve dan dat ik nog het speelgoed van school moet  schoonmaken en het huishouden me roept. Verder ga ik nog even op pad voor de traktatie van mijn tuttebel, want die wordt van de week alweer vijf. En ik scoor bij de Action een handig lightpad, waar ik dingen voor mijn bullet journal over kan trekken. Gratis tip van Flip, want enorm handig als je dus niet kunt tekenen, net als ik.

Uiteraard kijken we ook weer naar de Formule 1 en wat is het weer spannend!! Een heerlijke race om naar te kijken, ook al wordt Verstappen door Vettel van de baan getikt.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.