Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye January – Mariekes Monthly 1-2019

Bye bye January, wat ging deze maand snel voorbij. Waar ik januari normaal best lang vind duren, had ik dat nu helemaal niet. Nu deden we ook echt wel hele leuke dingen, terwijl we eigenlijk vrij weinig gepland hadden staan. Ook weleens lekker voor de verandering. Alles wat we deden komt nog een keer voorbij in de eerste Mariekes Monthly van 2019.

Qualitytime

Wat qualitytime betreft zat het wel goed deze maand. Zo begonnen we de maand goed bij mijn vriendin en haar gezin. Ging ik met de kinderen lekker naar Monkeytown en Blijdorp. De man nam ik onverwachts mee naar de bioscoop waar we eindelijk samen Bohemian Rapsody keken. Ook gingen we gezellig met zijn viertjes shoppen in Rotterdam en volgden de kinderen workshops bij het cultureelcentrum bij ons in de stad.

Verjaardag

Ook werd ik deze maand weer een jaartje ouder. Organiseerde ik een leuke winactie.En vierde ik mijn verjaardag niet echt uitgebreid, maar kwamen wel vrienden en mijn ouders gezellig op visite voor een borrel en gebak.

Op weg naar minder Marieke

Ik ben ook weer begonnen met op weg naar minder Marieke. Het gaat nog niet helemaal zo als ik zou willen, want waar ik het hardlopen weer wekelijks had op willen pakken, lukte dit in werkelijkheid maar twee keer. Maar ik liep wel twee keer heerlijk. De andere keren liet mijn lichaam me helaas in de steek door mijn fibromyalgie. Verder probeer ik wel echt op mijn eten te letten en heb ik echt heerlijke wraps ontdekt, maar daar vertel ik je binnenkort meer over.

Metamorfose

De kamer van mijn binkie kreeg eindelijk de metamorfose waar hij al even om vroeg. Heel eerlijk, het is zo ontzettend gaaf geworden, echt een grote jongenskamer. Dat ik ruim vijf uur bezig ben geweest met puinruimen op diezelfde kamer, vergeten we maar even voor het gemak. En mijn binkie, die is supertrots, dat hij eindelijk een nieuwe kamer heeft. In de collage kun je alvast een beetje zien hoe het nu is.

Blog

Mijn blog werd weer goed bezocht, al kwamen er wel wat minder bezoekers dan vorige maand, maar voor de maand januari vond ik het absoluut niet verkeerd.

De blogs die het beste gelezen werden afgelopen maand:

Daarnaast werd ook de blog over mijn weekend weg alleen goed gelezen, nadat deze werd gedeeld door Loedermoeder.nl

Vooruitblik

Voor februari hebben we nog niet heel veel op de planning staan. Al ga ik wel gezellig met mijn vriendin hightea-en en mag mijn tuttebel voor het eerst naar dansles. Heeft mijn binkie zijn eerste voetbaltoernooi in de zaal en gaat de man weer naar Mobile Creators toe. Maar verder hebben we niks hoor 😉

Wat was het hoogtepunt van jullie maand? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Ps ik wilde eigenlijk mijn blogtitel vernieuwen, maar door jullie input, blijft het lekker zo. Herkenbaar en vertrouwd voor jullie!

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Nicole
  2 februari 2019 / 7:43 am

  Klinkt als een heerlijke maand!

  • Marieke
   Auteur
   2 februari 2019 / 7:50 am

   Ja he, dat was het ook!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.