Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kinderfeestje, tekentalentje en laatste badje – Mariekes Weekly 38-2019

Een ontzettend drukke week, gevolgd door een lekker druk weekend. Zo zag ongeveer week 38 er uit in huize Marieke Blogt. Maar het was wel een leuke week met onder andere de informatieavond van groep 2 en 3, mag mijn tuttebel twee keer naar een kinderfeestje en de surpriseparty van de man. Lees je weer mee in een nieuwe Mariekes Weekly?

Maandag

Maak ik na mijn werk eindelijk weer eens stamppot rauwe andijvie met gehaktballen. Waar door de kinderen goed van gegeten wordt. En ook Opa Vrachtwagen, die met mijn binkie naar de voetbaltraining is geweest, snoept lekker van de gehaktballen.

Dinsdag

Loop ik tussen de middag even naar de Etos in de Markthal en op de terugweg maak ik deze toffe foto. Op de achtergrond het pand waar ik werk.

Bij Etos koop ik wat elastieken en haarbanden, maar ook twee t-shirts van Rumag, waaronder deze. Ik vind hem echt hilarisch. De foto is wel een beetje blurry, maar ja het gaat om de tekst he 😉

Woensdag

Heeft mijn tuttebel een kinderfeestje van haar vriendinnetje. Omdat ze na afloop niet terug kan naar de bso, haalt mijn vriendin haar op samen met haar twee meiden. Op de terugweg komen ze nog langs een speeltuin en mijn tuttebel zou mijn tuttebel niet zijn, als ze niet gek zou doen.

Donderdag

Kan ik om half tien eindelijk zitten na een lange, chaotische werkdag met aansluitend ook nog een informatieavond op school. Ik besluit om mezelf te trakteren op bonbons, die we bij de boodschappen kregen. Maar wat goddelijk had moeten smaken, werd een desillusie. Kon er na vandaag ook nog wel bij.

Vrijdag

Trakteer ik mezelf weer eens op een bosje bloemen. Klein schattig, maar wel fleurig voor het komende zomerweekend.

Omdat ik vandaag geen blog heb gepost, maak ik een klein berichtje op Facebook, die ik ook deel op Instagram, met de reden waarom er geen blog online kwam. Ik volgde mijn gevoel en nog steeds sta ik daar volledig achter.

Ik ben zo blij met mijn nieuwe dekbedovertrek van Wehkamp, dat ik hem graag even met jullie deel.

Mijn tuttebel heeeft tekentalent, vind ik en ja ik ben bevooroordeeld. Maar de manier waarop zij met haar vijf jaar poppetjes tekent, is echt briljant. Let op de details, hij had het koud en heeft oorwarmers op.

‘s Avonds komt mijn binkie terug met goed nieuws, want hij heeft vanavond in het laatste badje gezwommen. Nu maar heel hard duimen dat hij dan binnenkort echt af mag zwemmen voor zijn A.

Ik mag oppassen op de dochters van mijn vriendin, terwijl zij gezellig uit eten gaat met haar man. En ik boek weer lekker een weekendje weg alleen naar Limburg voor in november. Daar kijk ik nu al naar uit.

Zaterdag

De man gaat met mijn bink naar de voetbal en ik ga met mijn tuttebel nog even gezellig samen een cadeautje kopen voor haar vriendinnetje, die ‘s middags haar kinderfeestje heeft.

‘s Middags gaat de man op pad en ga ik alles in orde maken voor de surpriseparty van de man. Waar ik best wel zenuwachtig voor ben. Maar het was een geslaagd feestje. Van de week kun je er meer over lezen. Maar de taart, die gemaakt werd door Taarten aan d’n Uyl, was weer verrukkelijk.

Zondag

Doen we lekker rustig aan, de kinderen chillen lekker op de bank, terwijl wij in huis opruimen.

En maak ik foto’s van de kinderen voor op mijn blog over de surpriseparty.

‘s Middags wordt er geblogd, gelezen, gespeeld en uiteraard Formule 1 gekeken. Waar we Max eindelijk weer op het podium zien staan.

Op het moment dat de Formule 1 is afgelopen, komen onze vrienden uit het noorden van het land ook op visite. En het is weer supergezellig.

We gaan ons klaar maken voor een nieuwe week, met ook weer leuke dingen op het programma.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.