Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Afzwemmen, Sinterklaas en sporten – Mariekes Weekly 46-2019

Half november alweer lieve mensen. Time flies when you’re having fun. De man met de baard is zelfs alweer in het land. Afgelopen week stond vooral in het teken van afzwemmen, Sinterklaas en sporten. Je leest het allemaal weer in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Het is even geleden, maar ik heb vandaag geen foto’s gemaakt. Na het werk mocht mijn binkie lekker trainen, wat best lekker ging. Alleen een beetje jammer van het weer, want het kwam met bakken uit de hemel.

Dinsdag

Eten we weer een lekker Hollands prakkie, namelijk gekookte aardappels, bruine bonen en gehaktballetjes.

Doe ik de eerste workout van deze week, maar man iedere keer als ik denk dat het niet pittiger kan, wordt het toch nog een stukje heftiger. Maar desondanks vind ik het nog steeds leuk om te doen hoor.

Woensdag

Mijn collega is vandaag 50 geworden en daarom versier ik samen met mijn collega’s zijn werkplek. Dat ik zelf steeds schrik van de Abraham is een kleinigheidje.

Aan het einde van de middag mag mijn binkie eindelijk afzwemmen voor zijn A-diploma. En hij zwemt alsof zijn leven er vanaf hangt, zo snel. Maar hij haalt zijn A-diploma en is echt supertrots, want nu hoeft hij nooit meer met bandjes te zwemmen. En gaat hij lekker door voor zijn B-diploma.

Donderdag

Maak ik wederom een verspakket van Albert Heijn klaar. Dit keer is de kip Madras aan de beurt. En ook deze valt goed in de smaak.

‘s Avonds doe ik de tweede workout en dit keer maakt de man, denk ik, de meest oncharmante foto die ooit van me gemaakt is. Maar ik deel hem met trots.

Vrijdag

Mag ik ‘s ochtends lekker naar de kapper toe. Waar mijn moeder toevallig ook is, dus dat is wel erg gezellig. Mijn rooted blonde wordt weer gewoon highlighted blonde, want dat donkere ben ik wel weer zat.

Mijn binkie gaat bij zijn vriendje spelen en ik speel gezellig Huisje, boompje, beestje en Egeltje Plof met mijn tuttebel.

De mannen gaan ‘s avonds naar het zwembad, want mijn bink mag na het afzwemmen van woensdag meteen door voor zijn B-diploma. Ik maak deze blurry but perfect foto met mijn tuttebel. Nu kun je meteen een beetje mijn blonde lokken zien.

Zaterdag

Staan we tussen acht en half negen alweer langs de lijn. En mijn bink is goed aan het voetballen, wat ook beloond wordt met een doelpunt en ze winnen uiteindelijk met 5-8.

Thuis plak ik alvast de werkjes van mijn tuttebel en haar klasgenootjes in de plakboeken. En ik vind het wel echt heel grappig om al die verschillen te zien tussen de tekeningen van de kinderen.

De kinderen mogen met Opa en Oma Vrachtwagen mee naar de Mac en dus zorgen wij voor onze eigen lunch. Die allesbehalve rot is 😉

Mijn vriendin komt ‘s avonds op de kinderen passen, omdat wij een feestje hebben en samen met haar zetten ze de schoen. Die wij uiteraard ‘s avonds nog even vullen met cadeautjes.

Zondag

Wordt er weer lekker gek gedaan aan de ontbijttafel en leg ik de big smile van mijn tuttebel vast.

Aan het einde van de ochtend doen we lekker een rondje door de Biesbosch, om even heerlijk te ontprikkelen en buiten te zijn. En uiteraard ook om even wat foto’s te maken van de kinderen.

Max wint eindelijk de GP van Brazilië na echt een superspannende race. Well done Max!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.