Stempels van Miss Honeybird – review

Eerder deelde ik al een blog met jullie over één van mijn favoriete webshops. Vandaag wil ik weer een favoriet met jullie delen, een webshop vol stempels.

Miss Honeybird

Alleen de naam is al een reden om op de link van de shop te willen klikken. En de eerste keer dat ik dat deed, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Maar Miss Honeybird blijkt een “stempel-walhalla” te zijn. Je begrijpt dat ik daar ontzettend vrolijk van werd. Je kan het zo gek niet bedenken of Simone, alias Miss Honeybird, heeft er een stempel van. Van een veer tot een eenhoorn, van een ananas tot een flamingo. You name it en ze verkoopt het. Daarnaast vind je er ook kaartjes, posters, allerlei kleuren en soorten cadeaulabels, stempelkussens en bakerstwine. En als je echt iets unieks wilt, dan zijn er ook nog een aantal stempels die je kan personaliseren.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vind ik altijd erg belangrijk, voordat ik over een webshop schrijf. En de service die je bij Miss Honeybird krijgt is echt super. Ze reageert vrij vlot op mail en denkt altijd mee.
Nieuwsgierig geworden naar de stempels en alle andere leuke dingen? Klik dan snel op de link.

Ps ik ben niet verantwoordelijk voor het verslavende effect van de stempels 😉

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen