Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Verlanglijstje voor 8 jarigen

Volgende week wordt mijn bink alweer acht. Nu hij groter wordt weet hij steeds beter wat hij wil en ook wat voor cadeaus hij het liefste zou krijgen voor zijn verjaardag. Ik maakte voor hem een digitaal verlanglijstje. Wie weet heb jij er ook iets aan.

Game console

Als ik mijn bink mag geloven is hij zo’n beetje de enige die geen Fortnite kan spelen van zijn vriendjes. We hebben namelijk geen Playstation of Nintendo Switch. Heel lang wilde ik er niet aan, wij zijn zelf allebei geen gamers. Maar ja dat wil niet zeggen dat de kinderen niet mogen gamen natuurlijk. De Nintendo Switch of Playstation staat in ieder geval op nummer 1 op het lijstje. Hij spaart er al voor, dus wie weet kan hij, als hij voldoende geld gekregen heeft voor zijn verjaardag eindelijk kopen.

Games

Uiteraard mogen games voor de Nintendo Switch of Playstation niet ontbreken. Als het de Nintendo Switch wordt, dan zit Fortnite daar al op. Maar Fifa 21 en Formule 1 mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Racebaan Max Verstappen

Niet alleen wij volgen de Formule 1 graag, ook mijn bink vindt het leuk om er naar te kijken. Max Verstappen is zijn grote held en toen hij in het grote speelboek de racebaan van Max Verstappen zag staan moest die uiteraard ook op zijn lijstje komen.

Spelletjes

Hier in huis spelen ze graag spelletjes. Van Uno tot kwartet en van Ticket to Ride mijn eerste reis tot aan Throw Throw Burrito. Rummikub staat ook al een poosje op het lijstje, maar daarvan weet ik dat die onder de kerstboom ligt voor de kinderen. Laatst zag ik Levensweg voorbij komen. Dat spel heb ik heel wat gespeeld met mijn broertje vroeger en dat is ook echt wel wat voor mijn bink.

Vtech Vloggercam

Naast Max Verstappen is er nog een groot idool in het leven van mijn bink en dat is Enzo Knol. Hij kijkt graag naar zijn vlogs en pakt regelmatig mijn oude camera om te vloggen. Maar het is natuurlijk veel leuker als hij dat zelf zou kunnen doen. Vtech heeft een hele stoere vlogcamera waar hij prima zelf zijn vlogs mee zou kunnen maken.

Boeken

Op dit lijstje mogen boeken natuurlijk niet ontbreken. Boeken die graag gelezen worden hier zijn Dolfje Weerwolfje, Foeksia de Miniheks en Vos en Haas. Daarnaast vindt hij het ook heerlijk als ik hem voorlees uit De Gorgels of de boeken van Paul Biegel.

Lego

Last but not least, Lego, speelgoed wat echt niet vergeten mag worden op dit lijstje. Kreeg hij voor Sinterklaas nog een hele gave stuntracer, er staan ook nog Lego sets op die te maken hebben met National Geographic Explorers, zoals het grote onderzoeksschip.

Al met al stelde hij met een beetje hulp van mij een mooi verlanglijstje samen. Stiekem ben ik al heel blij dat we zijn verjaardag toch nog een beetje kunnen vieren, ook al is het dan coronaproof.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.