Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 49-2020 – happy new hair, kinderfeestje en pakjesavond

Wat een week hebben we achter de rug. Het was vrij druk met het kinderfeestje van mijn bink en pakjesavond. Daarnaast mocht ik ook nog een middag bij de kapper vertoeven voor een heerlijke frisse coupe. Lees je weer mee in de nieuwe week van Marieke?

Maandag

Na mijn therapie begin ik met fotograferen van wat pakketjes die ik binnen kreeg in het weekend dat we weg waren. Eén van die pakketjes was het boek Een huis vol planten.

‘s Middags verruil ik The Crown weer voor het nieuwe seizoen van Virgin River.

Mijn mannen kijken ‘s avonds samen Freek Vonk. Het is echt heerlijk om ze zo samen te zien zitten op de bank.

Dinsdag

Vandaag ga ik voor het eerst weer twee uur werken. Maar voor ik ga beginnen probeer ik eerst nog mijn gedachten te verzetten en te ontspannen door een boek te lezen.

Het werken valt me zwaarder dan ik had verwacht. Ik mag aansluitend meteen naar de kapper toe. Ik ga lekker op de fiets, zodat ik in ieder geval mijn hoofd leeg kan maken.

Woensdag

Aangezien mijn haar gisteren is geverfd, was ik het vandaag met een final wash en daarna gewoon mijn vaste routine. Ik ben weer een happy curly girl en echt meer dan tevreden met de kleur van mijn haar.

Donderdag

Vandaag lunch ik lekker met een broodje carpaccio, gewoon omdat het kan.

Daarna duik ik lekker weer in mijn boek.

Ik heb zin om mijn nieuwe keukenmachine uit te proberen en bak een boterkoek.

Vrijdag

Mijn tuttebel en ik mogen de dag beginnen bij de oogarts, waar ze op controle mag. In verband met de Sinterklaasviering op school wordt de oogmeting verschoven.

Mijn bink viert ‘s middags alvast zijn kinderfeestje. Na het eten van friet met snacks en het uitpakken van de cadeautjes, gaan we naar het bowlingcentrum toe.

De kinderen vinden het bowlen geweldig en mijn tuttebel ligt er ook van te genieten.

Zaterdag

Van de week won ik een cadeaubon van Haarpro.nl, goede reden om eindelijk ook eens andere producten uit te proberen.

Het is heerlijk weer, dus gaan we gezellig met zijn vieren fietsen. Mijn tuttebel gaat lekker bij me achterop. Kunnen we meteen het nieuwe zitje van Qibbel testen. Uiteraard maken we ook weer foto’s als we langs de graffiti muur rijden.

En dan is het eindelijk tijd voor pakjesmiddag. We spelen een spelletje, drinken chocomel en snoepen van al het lekkers. Tot er heel hard op de deur wordt gebonkt, want dan is het toch echt tijd voor de cadeautjes.

Zondag

De man en kinderen gaan vandaag een dagje bij Oma op bezoek. Zo heb ik lekker tijd voor mezelf, want dat is na weer opbouwen met werk, een kinderfeestje en Sinterklaas wel echt nodig. Gisteravond zette ik de kerstboom al op, maar vandaag maakte ik daar nog even een foto van.

Eindelijk heb ik ook de rust gevonden om te gaan plakken in mijn jaarboek, wat ook wel weer eens tijd werd. Ik maak in totaal vier pagina’s.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.