Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Unieke postkaarten – Echte post is zoveel leuker

Sinds een poosje verstuur ik met enige regelmaat kaartjes of kleinigheidjes naar mensen toe, dit kunnen vrienden zijn, maar ook mensen die ik via social media heb leren kennen.

Favoriete webshop

Vandaag neem ik jullie mee naar één van mijn twee favoriete webshops waar ik mijn kaartjes koop, namelijk Unieke Postkaarten deze webshop is van Wendy de Boer, mama van drie, die haar moederschap combineert met o.a. het ontwerpen van kaarten, stickers en nog veel meer. Op haar site vind je o.a. de door haar zelf ontworpen kaarten, maar ze verkoopt ook kaarten van anderen.

Niet alleen maar kaarten

Naast kaarten verkoopt ze ook mindfulnessblokjes, erg handig voor als je een denker bent en op bed gaat liggen piekeren, verschillende soorten stickers, postpapier, invulkaarten en uitnodigingen. En heb je specifieke wensen dan is er ook nog de mogelijkheid om kaarten te ontwerpen. Hier heb ik verder geen ervaring mee, maar voorbeeldjes van deze ontwerpen staan op haar site. Zo ontwierp ze o.a. een sticker en een kaart voor Dragen enzo, maar ontwerpt ze voor nog veel meer webshops,blogsites en andere bedrijven.

Feestje

Alleen het ontvangen van je bestelling is al een feestje, Wendy stopt er namelijk altijd iets extra’s bij, wat je voor bijvoorbeeld snailmail kan gebruiken. Hieronder een kleine greep uit het assortiment van de webshop.

 

Social media

Wendy de Boer is ook te volgen via social media, zo volg ik haar op Instagram (@wendywendysign) en Facebook (unieke postkaarten) Regelmatig heeft Wendy erg leuke aanbiedingen met betrekking tot de producten uit haar webshop. Maar ze maakt ook hele gave armbanden, waar ik echt helemaal weg van ben. Ook die komen nog weleens voorbij op Instagram, maar daar moet je snel bij zijn, want ze zijn zo verkocht, wat logisch is, want ze zijn echt te leuk, vind ik 😉

Benieuwd  wie mij binnenkort een kaartje stuurt van Wendy 🙂

Deze blog is deels tot stand gekomen middels een samenwerking.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Ellen
  15 oktober 2016 / 6:00 pm

  Wat een leuke tip! Altijd handig dit soort adresjes. 🙂

  • Marieke
   15 oktober 2016 / 6:15 pm

   Zeker weten! En graag gedaan Ellen 🙂

  • Marieke
   28 augustus 2016 / 12:12 pm

   Even snel je blog gelezen over Tante Jannie maar wat superleuk! Zelf ben ik momenteel bezig met swaps 🙂

    • Marieke
     28 augustus 2016 / 12:40 pm

     Door degene die de swap organiseert word je gekoppeld aan iemand. En voor diegene ga je dan cadeautjes kopen en maken. En ze leuk inpakken, zodat alleen het uitpakken al een feestje is 🙂

 2. 12 augustus 2016 / 1:21 pm

  Wat een leuke kaartjes! Als ik nog eens iets zoek, weet ik waar ik moet zijn!

  • Marieke
   12 augustus 2016 / 3:23 pm

   Leuk Mirjam! Echt doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.