Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye July – Mariekes Monthly 07-2019

Voor wie het gemist heeft, het is alweer augustus. Ik begrijp soms echt niet hoe de tijd zo snel kan gaan. Gelukkig kunnen we terug kijken op een over het algemeen leuke, gezellige en feestelijke maand juli. In de Mariekes Monthly een uitgebreide update van wat we allemaal deden, zoals de verjaardag van mijn tuttebel vieren. Ook heb ik minder leuk nieuws voor jullie.

Qualitytime

Die was er plenty, maar echt. Het eerste weekend van de maand startte meteen goed met het #blondiesontour weekend, het weekend weg samen met mijn lieve vriendinnetje. Heerlijk in Zuid-Limburg, zonder kinderen, zonder man, gewoon wij samen. Voor het eerst in tweeëntwintig jaar! En het was echt voor herhaling vatbaar.

Mijn schattige kleine neefje vierde zijn eerste verjaardag met een heuse jungleparty. Maar ook mijn tuttebel vierde haar vijfde verjaardag alweer met iedereen die ons lief is. Ze gaf haar eerste kinderfeestje en we brachten tijd door samen in Julianatoren.

Vrienden kwamen de nieuwe vouwwagen brengen, die we met elkaar hebben opgezet. En ze bleven daarna gezellig eten. En we hadden een feestje van andere vrienden, waar het ook erg gezellig was en mijn binkie goed hielp met barbecuen.

Op weg naar minder Marieke

Had ik al gezegd dat het een complete flop is? Niet hè, maar toch is het zo. Ik eet echt slecht, val daardoor wel wat af. Ga dan weer op mijn eten letten en kom er dan weer van aan. Waar gaat het mis? Weet jij het, want dan heb ik jou daarvoor nodig denk ik. Toch is er ook positief nieuws. Ik ben op verzoek van de gynaecoloog bij de bekkenfysiotherapeut geweest en zij heeft, na onderzoek, aangegeven dat ik het hardlopen weer mag opbouwen. Wat heerlijk is, want ik merk dat ik dat echt gemist heb en het is toch even een me-time moment. Wat ik wel echt nodig heb, want na weken aanklooien, ben ik een week thuis geweest omdat mijn lichaam er gewoon klaar mee was en de koek echt even op was. Maar het hardlopen gaat best lekker en inmiddels zit ik op 1750 meter lopen en 250 meter wandelen. Nu volhouden.

Blog

Ondanks het warme weer vielen de bezoeken op mijn blog niet tegen en daar ben ik wel heel erg blij mee. Ik merk dat er mensen zijn blijven hangen na vorige maand en dat is echt wel heel tof. Zeker omdat ik dat niet had verwacht.

De beste gelezen blogs deel ik natuurlijk ook weer met je, want wie weet heb je ze zelf wel gemist en dan kun je ze nog eens rustig nalezen.

Vooruitblik

Augustus is de maand van onze vakantie. Heerlijk genieten en lekker even bijtanken met zijn viertjes. Daar zijn we alle vier ook echt heel erg aan toe en kijken er dan ook al weken naar uit. Verder staat er een afspraak gepland bij de tattooshop, mag mijn binkie een nachtje slapen bij de voetbal en wordt de man 8 augustus 50, niet dat we zijn verjaardag vieren, maar ik wil er natuurlijk wel even bij stilstaan en het toch even genoemd hebben.

Minder leuk nieuws

In de eerste alinea van deze blog liet ik het al doorschemeren, ik heb ook minder leuk nieuws voor jullie, ik ga stoppen met bloggen. Al is dat wel alleen maar tijdens de drie weken die ik op vakantie ga, want ik kan natuurlijk niet zonder mijn blog en jullie. Maar ik heb besloten dat het goed is voor me om even afstand te nemen van alles. En ja daar zullen mijn bezoekers aantallen van teruglopen, maar dat is dan maar zo. Iets met let it go!!

Wel heb ik voordat wij op vakantie gaan nog een leuke verrassing voor jullie. Maar daarover natuurlijk later meer.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.