Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Overgang, #blondiesontour en vouwwagen – Mariekes Weekly 27-2019

Om afgelopen week mag absoluut een hele grote strik, want wat was het een heerlijke week. Met de kinderen die beide over zijn naar de volgende groep, het meidenweekend #blondiesontour en de nieuwe vouwwagen die ook nog eens werd bezorgd door vrienden. Uiteraard was er nog veel meer, maar dat lees je in deze nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Moet ik na het werk heel snel eten in verband met de ouderavond van de kinderen. Ik maak voor mezelf een wrap met ijsbergsla, tzatziki en garnalen. Het viel wat tegen, maar had de garnalen eigenlijk moeten wokken.

Tijdens de ouderavond krijg ik van de juffen te horen dat ze zeer tevreden zijn over hoe mijn binkie en tuttebel het doen. En dat is natuurlijk altijd fijn om te horen. Ze zijn dan ook allebei over naar de volgende groep.

Dinsdag

Kom ik thuis met een heftige migraineaanval, die er voor zorgt dat ik de kinderen nauwelijks zie. Ik eet wat en daarna duik ik meteen mijn bed in tot de andere ochtend half zes. Wel maakte ik nog even snel deze foto van mijn binkie, die weer lekker fantasierijk bezig was. De papiertjes zijn stalen platen voor de vrachtauto, waar die dan over heen kan rijden.

Woensdag

Eindelijk maak ik de winnaar van het verrassingspakket bekend. En pak ik het hele pakket in, in het leuke inpakpapier van Xenos.

Donderdag

Ben ik al op tijd op mijn werk en krijg ik van de man een foto van de kinderen doorgestuurd. Ze zijn voor half acht al helemaal klaar om naar school toe te gaan.

s Avonds pak ik mijn koffer in voor het weekendje weg met mijn vriendin. En daar ben ik echt zo enorm aan toe, na alles wat er gebeurd is in juni.

Vrijdag

Onze eerste dag Landgraaf op Camping De Watertoren is echt heerlijk en we vermaken ons prima. Steekwoorden voor vandaag; #blondiesontour, autorijden, eten, chillen en shoppen.

Zaterdag

Dag 2 van #blondiesontour. Vandaag staat shoppen in Heerlen op de planning. Lunchen met lieve vrienden bij Shoko in Simpelveld en chillen op de camping bij ons chalet. Het is weer echt een heerlijke dag.

De man en de kinderen hebben zich vandaag prima vermaakt bij Oma.

Zondag

Aan al het goede komt ook een eind helaas en vandaag gaan we dan ook terug naar huis toe. Maar net als de vorige keer wel weer met heimwee.

Van het thuisfront krijg ik ondertussen ook nog foto’s van de kinderen, die heerlijk aan het spelen zijn.

Eindelijk hebben we onze nieuwe vouwwagen. Vrienden hebben hem vandaag bij ons gebracht en met zijn vieren hebben we de vouwwagen opgezet. En hoewel we er nog mee weg moeten, ben ik nu al zo ontzettend blij met deze. Gaan we al op vakantie?

Voor het eten schrijft mijn binkie het lijstje voor de snackbar, wat ik echt superknap van hem vind.

En dan zit ook deze heerlijke week er weer op. Al had het weekend voor mij echt nog veel langer mogen duren. Hoe was jullie weekend? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.