Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Orde van de dag, testdag en genieten van de zon – Mariekes Weekly 26-2019

Een nieuwe week en dat betekent over naar de orde van de dag. De slechte week achter ons latend en ons richten op een mooie week met onder andere veel zon en een testdag van turnen.

Maandag

Na een week bijna niet werken, kom ik best moe thuis. Het was fijn om weer op kantoor te zijn, maar daarna thuiskomen is nog veel fijner. En als de kinderen op bed liggen stort ik me in de wereld van hersenloze televisie oftewel Love Island.

Dinsdag

Lunch ik samen met mijn collegaatje heel decadent op de bovenste etage van ons kantoor, waar we een heerlijk dakterras hebben, met uitzicht over het centrum van Rotterdam en de Maas met de Willemsbrug en de Hef.

Voordat we de kinderen op bed leggen, wordt er nog even gezellig gekroeld en televisie gekeken. Ze kunnen niet met maar al helemaal niet zonder elkaar.

Woensdag

Zou ik meegedaan hebben met de Zoomer Wantijrun, maar vanwege mijn blessure gaat hem dat niet worden. En dus ga ik maar in de &C lezen.

Donderdag

Hebben we watermeloen als toetje en daar wordt heerlijk van gesmuld door mijn binkie.

Als de kinderen op bed liggen, schrijf ik de uitnodigingen voor het allereerste kinderfeestje van mijn tuttebel.

Vrijdag

Geniet ik heerlijk van een ochtend alleen zonder man en kinderen. Doe wat dingen voor mijn blog en lees lekker een stuk nog in de &C.

Mijn tuttebel leest ‘s middags in de Giraffe van Blijdorp en ziet daar twee neushoorns. Waarop ze zegt, kijk mama die zijn aan het spelen. Als ik aan haar vraag of ze zo geen babyneushoorns maken, krijg ik als antwoord; dat weet ik toch allang. Kleine wijsneus!

Zaterdag

Naar aanleiding van een oproep op Facebook gaat mijn tuttebel naar een testdag van de plaatselijke gymvereniging (één van de velen). En ze heeft er enorm veel zin in. Op deze testdag kijken ze wat kinderen kunnen, hoe lenig ze bijvoorbeeld zijn of hoe goed ze kunnen springen. Aan de hand van die beoordelingen worden ze dan verder geselecteerd en gevraagd voor proeftrainingen. Mijn tuttebel heeft er zin in en doet met alle oefeningen goed mee. Aan het einde van de testdag krijgt ze een brief mee met een uitnodiging voor de proeftrainingen. Helaas vallen die wel echt op een hele ongunstige dag. Dus we gaan kijken of we dit wellicht anders kunnen regelen.

 

Dat je van turnen moe wordt, dat blijkt, want ze valt tijdens de spannende wedstrijd van onze Oranje Leeuwinnen gewoon in slaap.

Omdat ik weer heerlijk onrustig ben, besluit ik om te gaan plakken in mijn invulboeken. Gelukkig helpt het enorm tegen mijn onrustige benen. En ik ben blij, want ik heb eindelijk mijn erop uit boek helemaal af.

Zondag

Halen we voor de laatste keer de Alpenkreuzer uit de stalling, zodat we deze leeg kunnen halen en foto’s kunnen maken voor op Marktplaats.

‘s Middags ga ik met de kinderen naar mijn vriendin toe, terwijl onze mannen zich focussen op de vouwwagen. De kinderen vermaken zich prima in de zon en in het water. En als ze door hebben dat ze mij ook nat kunnen maken, ben ik uiteraard de klos. Wat natuurlijk helemaal niet erg is met dit weer.

Op naar alweer een nieuwe werkweek met onder andere oudergesprekken en een meidenweekend weg! Maar daarover volgende week natuurlijk meer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.