Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye June – Mariekes Monthly 6-2019

Knipper met je ogen en de maand is voorbij. Hoewel het overgrote deel van de maand juni overschaduwd werd door een donkere wolk, waren er ook hele mooie en fijne momenten. Je leest het allemaal in het maandoverzicht van juni.

Qualitytime

De maand juni begon voor ons in het mooie Zuid-Limburg, waar we een heerlijke midweek met elkaar doorbrachten in het mooie plaatsje Vijlen. Gewoon even tijd met zijn viertjes, maar ook nog even samen en met mijn zusje en neefje.

We brachten nog zoveel mogelijk tijd door met mijn broer op de momenten dat het kon. Fijn ook dat die mogelijkheid er was. En dat het niet alleen maar een donkere wolk was, maar dat we ook nog hebben kunnen lachen met hem.

Met mijn binkie gingen we gezellig lunchen, terwijl mijn tuttebel haar eerste kinderfeestje had.

We zijn gezellig onverwachts gaan lunchen bij vrienden. En we gingen op visite bij andere vrienden, waarvan we meteen de vouwwagen overnamen.

Op de voetbal was er een familiedag, waar ik samen met mijn bink naar toe ging. En de week daarna was er testdag van de gymvereniging, waar ik met mijn tuttebel naar toe ben geweest. Beide hebben het enorm naar hun zin gehad.

Donkere wolk

Helaas was er ook die o zo donkere wolk met het overlijden van mijn broer. Waarvan we allemaal hadden gehoopt dat het nog niet zou komen. Maar waar we dankbaar mogen zijn dat hij geen pijn meer heeft nu. Tijdens de uitvaart in het Blue Collar Hotel werd nogmaals duidelijk hoe geliefd hij was.

Op weg naar minder Marieke

Ja wat moet ik daar nou eens van zeggen. Ik begon vol goede moed deze maand met beter op mijn eten letten. Maar helaas ben ik een emo-eter en dus ging het al snel bergafwaarts. Ondertussen heb ik de draad weer opgepakt en gaat het de goede kant op voor wat betreft eten. Met liefde zou ik het hardlopen weer op willen pakken, maar door de blessure durf ik niet zo goed. Hopelijk hoor ik dinsdag meer van de arts, maar ja tot die tijd nog maar even rustig aan doen.

Blog

Ondanks het warme weer mag ik absoluut niet klagen en kwamen jullie mijn blog massaal bezoeken. Vooral om steun te betuigen na het overlijden van mijn broer en dat vond ik wel echt heel erg lief. En ik kan niet anders dan dat enorm waarderen.

De best gelezen blogs van juni deel ik natuurlijk ook nog even met je.

Vooruitblik

Voor juli staan er ook weer leuke dingen gepland, zo ga ik samen met mijn vriendin een weekendje weg. Komt de nieuwe vouwwagen. Geeft mijn tuttebel haar eerste kinderfeestje, wordt ze ook alweer vijf en wordt mijn neefje ook alweer één jaar. En ik ga naar Julianatoren toe met de kinderen. Genoeg leuke dingen in het vooruitzicht dus.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand juni? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.