Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voornemens

Een veelgestelde vraag rond deze tijd, heb je nog goede voornemens? Alsof je ook slechte voornemens zou kunnen hebben 😉

Maar nee geloof niet dat ik echt voornemens heb.

Ja ik zou graag een kilo of vijftien af willen vallen (typt zij terwijl ze net twee oliebollen at bij de lunch ;)) Maar of ik daar nou per definitie al meteen in januari mee wil beginnen. Nee dat denk ik niet. Iets met een knop en om kunnen zetten.

Ook zou ik ontzettend graag weer gaan hardlopen, van de bekkentherapeut heb ik een go gekregen, maar zelf durf ik nog niet zo goed. Toch bang dat mijn bekkenbodem het niet aan kan. Maar uiteindelijk wil ik het wel gaan proberen in 2016, alleen wanneer, blijft nog even de vraag.

Daarnaast zou ik nog meer “echte” post willen versturen. Dat zou op zich wel moeten lukken. Mocht je echte post van mij willen ontvangen, laat het me maar weten 😉

En wat ik echt heel graag wil, is aan de slag met Giulia’s babyalbum. Ik heb alles in huis, dus daar ligt het niet aan. Maar moet me daar echt toe zetten. En ook voor Luca moet ik nog van alles uitzoeken van de afgelopen twee jaar.

Ook wil ik toch weer meer gaan bloggen. Zal nog steeds niet dagelijks zijn. Maar minimaal één keer in de week zou wel haalbaar moeten zijn. En daarbij zou het leuk zijn als mijn pagina op Facebook ook meer likes zou krijgen, wat natuurlijk beter lukt als ik wat regelmatiger blog 😉

Daarnaast wil ik zo nu en dan alleen iets met Luca of Giulia gaan doen. Zodat ze één op één ook aandacht krijgen. Zeker Luca krijgt daar nu ook de leeftijd voor. Binnenkort eens kijken of ik met hem naar de bioscoop kan.

Voor mezelf wil ik wat aardiger worden. Wat meer op mijn uiterlijk letten. Vaker mijn gezicht een lekker maskertje geven of een extra scrubje gebruiken. En misschien zo nu en dan eens lekker naar de schoonheidsspecialiste toe en dan niet alleen maar voor het harsen van mijn wenkbrauwen (wat overigens ook weer moet gebeuren)

En dan wil ik meer tijd door gaan brengen met mijn gezin. Nu zijn onze weekenden zo vol gepland en daar moet verandering in gaan komen. Eén weekend in de maand zal van vrijdagavond tot en met zondagavond vrij blijven voor ons viertjes. Zodat we samen dingen kunnen doen of niks hoeven, want dat is ook weleens lekker. Het eerste vrije weekend staat gepland voor eind januari. Sterker nog Erik heeft dit weekend geblokt. Benieuwd hoe lang we dit vol gaan houden 😉

Ik heb toch blijkbaar meer voornemens dan dat ik zelf dacht. Uiteraard ben ik ook heel nieuwsgierig naar jullie voornemens voor 2016!

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!!

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Patricia
  2 januari 2016 / 8:34 am

  Hey hoi,

  Ik heb ook wel een boel voornemens. En ik wil ni ook echt proberen om mij eraan te houden.

  Ik zou ook wel graag nog 10 tot 15 kilo eraf willen hebben. Vorig jaar is mij 13 kilo gelukt en inmiddels zit er door die stomme december maand weer 6 op. Dus ik ga weer op mijn koolhydraatarm dieet. Ik heb er nu al zin in NOT! Haha alles is ook zo lekker en ik hou van slechte eten.

  Verder zou ik graag wat relaxter met mijn kids om willen gaan. Niet meteen boos willen worden. Rustiger benaderen. We krijgen binnenkort iemand in huis die mij leert om op een bepaalde manier met de oudste om te gaan. Wie weet kan ik daar wat van leren. Vraag me af hoe andere ouders dat doen? Ben ik dan een slechte moeder denk ik dan wel eens.

  Mijn man en ik houden het erin om 1 keer in de maand samen wat leuks te gaan doen. We regelen een oppas en om en om bedenken we wat. Hebben we geen oppas dan bedenken we wat voor thuis en maken dan gewoon lekker eten samen als de kids op bed liggen en eten dat op zonder de tv aan. Doen leuk een spelletje of huren een film. Dat kan tegenwoordig ook. Erg ideaal!

  Ook heb ik mik voorgenomen om met de foto album van Vera bezig te gaan. En de jongens moeten ook van 1 tot 5 bijgewerkt worden nog.
  En zo wil ik wel meer nog met foto’s doen. We krijgen een nieuwe laptop en dan wil ik ook mapjes maken om alles netjes erin te zetten.
  Zit nu zo alles door elkaar heen.

  Tja en dat echte brieven schrijven komt goed hoor!
  Dat had ik al lang in mijn hoofd zitten. Nu ga ik het hier verklappen. Vind dat we echt leuk contact hebben gekregen. (Vraag mij wel eens af hoe we in het echt met elkaar zouden zijn.)

  Verder zou ik de voortuin in het voorjaar af willen hebben. Dan kan Vera ook lekker voor spelen met een hek erom heen. Heeft ze lekker de ruimte en wil ik ook wen was molen voor de was. Achter hebben we noet veel ruimte voor zon. En dat lijkt ook niet zo gezellig als je daar zit die wasmolen.

  Ik zou nog graag een mooie inbouwkast willen op de slaapkamer en dat ik mijn kleren ook hier heb. Dus daar moeten we ook mee aan de slag.

  Mijn voornemen was fb weg! Dat was me in 2015 al gelukt hahah!!! En het bevalt me goed.

  Ook ik wil weer gaan beginnen met hardlopen. Maar dat is voor mij lastig met Vera. Die heb ik altijd bij mij overdag. Dus ik kan alleen savonds en in het weekend. Smorgens vroeg om zes uur is geen optie moet er niet aan denken hahah. Veel te vroeg! Dus als het weer langer licht ga ik weer. (Denk ik)

  Verder heb ik niet zo veel geloof ik.
  Proberen om mij niet zo druk overal om te maken maar dat kan ik wel zeggen maar dat vind ik best een puntje. Manlief moet me daar in steunen en vaak zeggen dan lukt het me aardig. (Doet ie ook maar hij is niet altijd bij me natuurlijk)

  Nou meis zet hem op! Komt vast goed met jou.

  • Marieke
   4 januari 2016 / 12:55 pm

   Oh wauw! Ik dacht dat ik er aardig wat had Patries, maar jij kan er ook aardig wat van haha!!
   Maar dat van dat eten herken ik wel. Daarom ga ik pas echt beginnen als die knop om is. Eerder gaat dat toch niet lukken.
   Dat van de kinderen herken ik ook. Ik zou ook weleens minder snel boos willen worden. Al komt het hier vaak door de slechte nachten dat ik sneller geïrriteerd ben en dus boos reageer. Maar goed van je dat je er wat mee wilt doen en dat er nu zelfs iemand langskomt. Hopelijk krijg je er snel grip op.
   Leuk idee van jullie uitjes. En dan om en om wat regelen. Wij hebben nog wat concerten staan en een theateravondje. De rest van de keren staan er etentjes gepland, samen of met vrienden. Ook leuk!! Dat van een spelletje doen vind ik trouwens wel een leuk idee en een keer samen eten ‘s avonds. Dat komt er hier weinig van. Eten meestal met de kinderen mee.

   Haha en heeft geen haast hoor. Komt vanzelf goed met die brieven. Ik schrijf ook niet altijd een brief, soms gaat het gewoon om het idee he 😉
   En grappig he dat het online zo klikt. Ik blijf dat bijzonder vinden.

   Maar geloof dat het in 2016 helemaal goed gaat komen met je! En dat hardlopen he. Dat pak ik ook pas op als het weer langer licht is 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.