Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Luca ziek, gesloten boek en homesale – Mariekes weekly #13

Tweede paasdag alweer, de eerste drie maanden van het jaar zijn al weer om en ook week 13 is inmiddels afgelopen. Afgelopen week werd Luca ziek, sloten we weer een boek en kwam de consulente van Billy & Lilly weer langs. Tijd voor een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Begint al meteen goed. Luca is ziek geworden en mag een dagje bij Oma Vrachtwagen op de bank hangen. Zo kunnen Erik en ik gewoon naar ons werk.

Dinsdag

Is Luca weer opgeknapt gelukkig en kan hij weer gewoon naar de bso en naar school. Al is hij daar wel wat stiller en knuffeliger dan normaal. Dat laatste vinden de leidsters helemaal niet erg.

‘s Avonds ga ik verder met mijn haakproject.

Woensdag

Is het altijd rennen en vliegen bij ons, omdat ik dan op tijd op mijn werk moet zijn, zodat ik de kinderen op tijd op kan halen. Gelukkig zijn de kinderen goed gehumeurd en werken ze deze ochtendspits goed mee. En zijn we op tijd klaar om te gaan.

‘s Ochtends heb ik mezelf gekrabbeld tijdens het aankleden en lijkt het wel of ik me gesneden heb met scheren of zo. Echt stom ook gewoon.

Donderdag

Vandaag is het officieel mijn laatste dag bij mijn huidige werkgever. En omdat het morgen voor iedereen de laatste dag is, hebben we een borrel van de zaak. Aansluitend ga ik, geheel spontaan, gezellig met een aantal collega’s een hapje eten bij Kees in Poortugaal. En het eten is echt heerlijk.

Vrijdag

We starten heerlijk rustig op op deze Goede Vrijdag. Zo wordt er gelezen in het boek Hoeveel bomen?, dit boek kun je trouwens winnen, doe jij al mee?

Later op de ochtend gaan we op visite bij een kdv-vriendje van Giulia. Wat erg gezellig is en aansluitend brengen we een bezoek aan de sportdag van Dordt Sport. Waar er vooral veel interesse is voor de gymtoestellen.

Als we terugkomen, kijken we The Passion, omdat Luca helemaal in het Paasverhaal zit. Hij vindt het echt heel erg mooi.

‘s Avonds heb ik weer een gezellige homesale van Billy & Lilly bij ons thuis. Het is echt heel erg gezellig en er wordt goed verkocht. Wat ik kocht voor de kinderen, zal ik binnenkort delen.

Photocredits: mijn lieve vriendinnetje

Zaterdag

Vandaag gaan we lekker een dagje naar mijn schoonmoeder toe. We eten er met zijn allen. En gaan ook nog even naar het winkelcentrum toe. Het is heerlijk om te zien, hoe gek ze zijn op hun grote broer.

Omdat Luca zo met letters en woorden bezig is, heb ik een boekje gekocht voor hem. En als we in de auto zitten begint hij zelf al te lezen. Tot mijn verbazing hakt hij de woorden goed, om ze vervolgens te lezen. Ik weet niet wat ik hoor, maar ik weet wel dat ik enorm trots ben en dat ik dit een hele leuke fase ga vinden.

Zondag

Hebben we een heerlijk chilldagje. Ik loop weer een lekker rondje en ‘s middags gaan we nog even met de kinderen naar buiten toe. Kunnen zij nog even fietsen, terwijl wij er achteraan wandelen.

Komende week staat in het teken van Eriks nieuwe baan en ga ik eindelijk op kraamvisite bij een vriendin.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van afgelopen week?

Volg me ook op Facebook, Instagram of Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.