Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Trouwdag, lichtjesboom en mijn bink zeven jaar – Mariekes Weekly 50-2019

Wat een week zeg, we mochten weer lekker rennen en vliegen. Maar hoogtepunt van de week was toch wel de verjaardag van mijn bink, die zeven werd. Ook waren de man en ik acht jaar getrouwd van de week en kocht ik een lichtjesboom.

Maandag

Vandaag zijn we alweer acht jaar getrouwd en in tegenstelling tot acht jaar geleden, heb ik van vandaag niet één foto.

Dinsdag

Als ik de kinderen op kom halen, zit mijn tuttebel samen met nog drie meiden heerlijk te spelen in de “poppenhoek” van de bso.

Zodra de kinderen op bed liggen, doe ik lekker een lesje oldskool aerobics, op al mijn favoriete muziek uit de jaren negentig. En krijg ik zelfs een compliment van de “coach” dat ik echt alles uitprobeer qua workouts. Maar aerobics mag ze er best vaker op zetten en dat mag ook zeker wel een uur duren, want vind dat toch nog steeds wel één van de leukste dingen om te doen.

Woensdag

Mijn bink doet ‘s ochtends de mededeling dat hij met de juf heeft afgesproken dat hij vrijdag zal trakteren. Dus maken de man en ik ‘s’ avonds maar alvast zijn traktatie. Het kan maar klaar zijn.

In de adventskalender hebben de kinderen de opdracht gekregen om op de bso een tekening te maken, die over kerst gaat. En er mag niet gekrast worden. Dat is aardig gelukt. Mijn bink maakte een arreslee met rendieren en de kerstman. En mijn tuttebel maakte een engel.

Donderdag

Mijn tuttebel heeft last van schrale lippen en als ik op de bso kom, heeft ze het geluk dat ik van Balea de pearly vanilla lipbalsem in mijn zak heb. Nadeeltje, deze heeft glitters, dus heeft ze glitterlippen.

Hoewel ik allesbehalve fit ben, wil ik wel heel erg graag een workout doen. Maar een halfuur zie ik niet zitten. Gelukkig kom ik een workout tegen van tien minuten en dat is voor nu precies lang genoeg.

Vrijdag

Mijn bink mag trakteren op school, omdat hij zeven wordt zondag en de traktatie wordt helemaal goedgekeurd.

Bij Xenos koop ik een lichtjesboom, speciaal voor alle kerstballen die niet in onze boom hangen. En ik ben enorm blij met het resultaat.

Vrijdagmiddagen zijn voor playdates en snacks. En dus zorg ik voor een bord met lekkers.

‘s Avonds heb ik het eindejaarsfeest van mijn werk, maar omdat ik ook telefoondienst heb en mijn bink de andere dag zijn verjaardag viert en ik ook nog niet fatsoenlijk gezeten heb vandaag, ga ik er om iets na tienen alweer vandoor.

Zaterdag

Vandaag vieren we de verjaardag van mijn bink, uiteraard met taart, dit keer eentje van de Hema.

Hij wordt weer lekker verwend door alle visite die langs komt. Hij krijgt dit jaar ook voor het eerst geld, zodat hij kan sparen voor de brandweerkazerne van Lego. En heb je een kind ooit verbaasd zien kijken? Geef hem een horloge, hij begreep er helemaal niks van. Maar inmiddels mag zijn horloge alleen nog maar af als hij gaat douchen. Dus Opa en Oma Vrachtwagen topcadeau 😉

Zondag

Hoera, mijn bink is zeven jaar. En speciaal voor zijn verjaardag schreef ik hem een brief. Hij krijgt echt een hele stoere fiets en is daar echt superblij mee. Met de kerstvakantie voor de deur kunnen we dan mooi samen gaan oefenen met naar school fietsen.

Verder is het vandaag lekker pyjamadag. Na twee dagen nauwelijks zitten is dat wel echt heel erg nodig. Terwijl ik in huis aan rommel, brengt de man samen met onze bink zijn oudste zoon weg. Mijn tuttebel blijft bij mij en vermaakt zich prima met Playmobil.

Ook heb ik nu eindelijk tijd om wat producten voor mijn blog te fotograferen. En de cadeautjes van de #samensterkerswap moest ik ook nog steeds delen op Instagram. Helaas was deze swap wel echt een deceptie. Wellicht kom ik daar in een andere blog nog op terug. Laat ik het er op houden dat er mensen zijn die wel alleen maar liefde kennen voor echte post en er uiteindelijk voor zorgden dat ik een supermooi swappakket kreeg.

Dan zit deze tweede drukke decemberweek er weer op en gaan we ons voorbereiden op de derde drukke week.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.