Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitvaart, terras en carnaval – Mariekes Weekly 9-2019

Terwijl maart lekker herfstachtig begonnen is, sloten we de laatste week van februari af met zon en mixed feelings. Zo hadden we een uitvaart, maar hebben we ook genoten van het terras en de blijheid van carnaval. Je leest het allemaal in de negende Mariekes Weekly van dit jaar.

Maandag

Loop ik met collegaatjes een flink rondje langs de Maas, waar we driekwartier mee bezig zijn. Uiteraard leg ik het mooie Rotterdam vast.

’s Avonds als ik thuiskom uit mijn werk, ren ik een rondje, wat natuurlijk lang niet zo lekker gaat. Maar heb in ieder geval gelopen.

Dinsdag

Vermaken de kinderen zich prima op de bso met het maken van een wormenhotel en het zoeken naar wormen.

Woensdag

Vandaag kun je de blog lezen over de nieuwe action bij ons in de stad.

We hebben om twaalf uur een uitvaart. En aangezien we vroeg zijn, brengen we nog een bezoekje aan het graf van mijn opa en oma. De uitvaart zelf is sober, maar erg mooi.

Daarna rijden we naar de stad, het is heerlijk weer en gaan lekker een terrasje pakken. Het leven vieren. We eten er echt superlekker.

De kinderen genieten ondertussen op de bso ook van het heerlijke weer en doen met de sportpedagoog een buitenspel.

Donderdag

Schrijft Luca zijn naam op mijn autoruit en wil daar ook een foto van. Aangezien ik de rotste niet ben, maak ik dus maar meteen een foto.

Als ik ’s avonds pas laat thuis kom, heeft het hele gezin al gegeten en maak ik voor mezelf lekker een uitsmijter met speltbrood.

Vrijdag

Hebben we een heerlijke chillochtend. En maak ik, met dank aan alle instagrammers, een nieuw weekmenu.

Er komt een pakketje van Winkeltje van Anne binnen. Heb je haar nieuwe collectie al gezien? Die shop je hier 😉

’s Middags komt mijn vriendin op bezoek met haar meiden. En mijn binkie en haar jongste hebben grote lol samen. Hij voert haar en zij doet voor iedere nephap haar mond open, te schattig gewoon.

Mijn tuttebel is zo moe, dat ze in slaap valt op de bank.

Zaterdag

Ga ik met de kinderen en mijn vriendin en haar oudste naar Eindhoven toe. Ik heb daar afgesproken met Nicole van Meisje Eigenwijsje en haar gezin. De kinderen kijken hun ogen uit tijdens de carnivalsoptocht.

Ze houden het goed vol, ondanks dat het vrij lang duurt. Maar de mooie wagens maken het het wachten waard.

Aansluitend brengen we nog even een bezoekje aan mijn zusje en haar mannen. Wat erg gezellig is.

Zondag

Begin ik de dag met hardlopen. En ondanks dat het regent, heb ik mijn zinnen gezet op drie kilometer hardlopen aan een stuk. Dat lukt me en ik ben echt trots op mezelf.

In de loop van de ochtend spelen de kinderen met een Barf Buddy. En ze vermaken zich echt een uur lang met dit nieuwe speeltje.

Aangezien het echt slecht weer is, halen de kinderen Playmobil te voorschijn en wordt er heerlijk gespeeld in de woonkamer.

Naar aanleiding van de tips voor mijn weekmenu, maak ik een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Er wordt goed van gegeten, ook door de kinderen. Naomi, bedankt voor het recept 😉

Hoe was jullie laatste week van februari? Ik lees het graag in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.