Bye bye February – Mariekes Monthly 2-2019

Bye bye February! Dat was het alweer, de 28 dagen van februari zijn echt voorbijgevlogen. Tijd om nog eens terug te kijken op wat we allemaal gedaan hebben.

Qualitytime

Er was veel qualitytime met de kinderen. Zo ging ik samen met Luca naar de bioscoop. Brachten we met zijn vieren een bezoek aan het strand en de terminals op de Maasvlakte. En werd er heerlijk gewandeld in onze achtertuin. Mijn binkie mocht voor het eerst mee op zijn eigen fiets naast mij fietsen en vond dat echt geweldig. Mijn tuttebel had haar eerste dansles en vond dat ook echt helemaal het einde. En ik ging gezellig hightea-en met mijn lieve vriendin.

Makeover

Op de eerste dag van deze maand onderging ik een makeover. En ging ik van peper en zout naar rooted blonde. Een keuze waar ik nog steeds geen spijt van heb. Al wil ik wel nog steeds dat rozegloedje in mijn haar. Wat er binnenkort ook echt gaat komen.

Op weg naar minder Marieke

Eigenlijk had ik met op weg naar minder Marieke best een goede maand. Niet voor wat betreft afvallen, want dat lukte niet echt, maar ik ben wel begonnen met twee keer in de week hardlopen en dat voelt echt supergoed. Ik hoop dat ik dit verder uit kan bouwen, zodat ik in oktober mee kan doen aan de harbour run. Want dat is voor nu, hoe stom het ook klinkt, wel echt een bucketlist dingetje. Zou mooi zijn als we dat dan ook echt af kunnen strepen.

Blog

Geen idee wat er aan de hand is, maar mijn blog werd enorm slecht bezocht. Helaas vrees ik dat dit ook te maken heeft gehad met een aantal keer slecht bereikbaar zijn op mijn site in verband met ip-adressen die geblokkeerd worden. Maar we geven niet zo maar op natuurlijk. Volgende maand wordt het vast weer beter.

Best gelezen blogs deze maand:

Vooruitblik

Maart is al lekker volgepland. Samen met de kinderen ga ik naar de carnavalsoptocht kijken in Eindhoven. We gaan op visite bij vrienden, die pas verhuisd zijn. De man gaat een weekend alleen weg, om zijn hipstawalk in Maastricht voor te bereiden. De kinderen mogen een dag mee naar mijn werk toe om te kijken, wat natuurlijk echt superleuk is! De volgende datenight met de man staat gepland, een concert van Di-rect. En last but not least ga ik met mijn vriendin gezellig naar Creativelife. Inspiratie op doen en op bezoek bij Anne van Winkeltje van Anne.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van februari? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen