Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye October – Mariekes Monthly 10-2019

Met het begin van november komt het einde van het jaar steeds meer in zicht. Des te meer een reden om nog even terug te kijken op de maand oktober. Een maand die vooral erg leuk en gezellig was. Je kunt alles nog eens terug lezen in deze nieuwe Mariekes Monthly.

Qualitytime in oktober

Hadden we deze maand eigenlijk bar weinig met zijn vieren. Daarentegen had ik veel qualitytime met mijn vriendinnetje. Zo hadden we een plakavond, organiseerde ik een Billy & Lilly homesale en gingen we samen naar de Ladies Night van Kinepolis. Kwam mijn zusje met mijn neefje gezellig eten. En ging ik samen met de kinderen op zoek naar paddenstoelen. De man en ik hadden een datenight met sushi en aansluitend een feestje. En met mijn tuttebel ging ik mee op een schooluitje naar de kinderboerderij. We moedigden onze bink aan tijdens het voetballen. Daarnaast bracht ik met de kinderen ook nog een bezoek aan vrienden in het noorden van het land en genoten we daar van een heerlijke boswandeling. En we deden een herfstfotoshoot, althans de kinderen.

Op weg naar minder Marieke

Op zondag 6 oktober liep ik voor het eerst van mijn leven een obstacle run, waarbij man en kinderen aanwezig waren, maar ook mijn lieve vriendin met haar gezin. Ik ging stuk, maar heb niet eerder zoiets vets gedaan en dus wil ik volgend jaar weer, maar dan vele malen beter voorbereid dan nu. Ik begon aan de sportchallenge van Studioconline en viel in anderhalve week tijd al 1,2 kilo af. Dat zorgt voor extra motivatie, maar alleen de lessen volgen van Christina zijn al helemaal geweldig. Deze trend zet ik dus voor al even door, want nu het eerder donker is, gaat hardlopen niet echt lukken als je aan de rand van een industrieterrein woont.

Blog

Zo fijn om te zien dat mijn blog weer back in business is en dat de cijfers weer steeds een beetje verder omhoog gaan. Ik merk wel dat ik momenteel veel druk ervaar van het moeten bloggen, maar dat komt meer doordat ik niet vooruit heb kunnen werken een paar weken. En dan zit ik dus op hete kolen de dagen voordat mijn blog online gaat. Maar daar gaan we ook verandering in brengen zodat het mij wat meer rust geeft en ik niet het gevoel krijg dat ik artikelen moet gaan plaatsen.

De best gelezen blogs van oktober deel ik uiteraard ook weer even met je

Vooruitblik

November is alweer lekker volgepland met ieder weekend wat. Zo hebben we wat verjaardagen in de agenda staan. Ga ik uiteten met mijn collegaatje, heb ik een VIP Ladies night en staat er weer een heerlijk weekend alleen weg naar Limburg gepland.

Wat was het hoogtepunt van de maand oktober voor jou? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.