Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Eten, qualitytime en trots – Mariekes Weekly 44-2019

De week begon weer lekker met een spuger. Altijd fijn, maar het is niet anders. Gelukkig had het niet zoveel invloed op de rest van de week. En hadden we weer een heerlijke week vol qualitytime, eten en deze mama was twee keer enorm trots op haar binkie en op zichzelf. Je leest het weer allemaal in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Is het afzien langs het voetbalveld. Nu het eerder donker wordt koelt het ‘s avonds ook goed af en dus is het best koud. Maar ja alles voor mijn binkie, die het weer prima naar zijn zin heeft.

Voor het eerst testen we een verspakket van Albert Heijn uit. De kip tandoori is echt superlekker en voor herhaling vatbaar. De man en mijn binkie eten er goed van. Mijn tuttebel hoeft niks, aangezien ze ziek is.

Dinsdag

Als de kinderen op bed liggen, ga ik nog even lekker een halfuurtje sporten in de keuken. En het voelt weer erg goed. Trots op mezelf dat ik dit beter lijk vol te houden dan ik van te voren had gedacht.

Woensdag

Mag ik vanaf mijn werkplek genieten van een supermooie zonsopgang. Wat ben ik toch een enorme bofkont, dat ik iedere dag mag genieten van zo’n mooi uitzicht.

Tussen de middag loop ik even naar Zeeman met mijn collegaatje en scoor ik een superleuk jurkje met legging voor mijn tuttebel.

Omdat één van de juffen van mijn tuttebel de klas gaat verlaten, maak ik een klein knutseltje. De hartjes kregen we van de andere juf en het gedicht komt van Pinterest, maar was in dit geval wel heel toepasselijk.

Donderdag

Voordat ik de kinderen weg breng naar de bso, kan ik dit mooie plaatje nog vangen. Ik word oprecht blij van zulke mooie luchten zo op de vroege ochtend.

Na werktijd ga ik gezellig met het team waar ik mee werk gezellig een hapje eten bij Loetje in Rotterdam Centrum. Mocht je er nog nooit zijn geweest, ga er dan eens heen, want je kunt er wel echt lekker eten.

Vrijdag

Is het weer tijd voor nieuwe nagels en ze zijn echt weer heel erg tof geworden, al zeg ik het zelf.

Mijn binkie gaat na schooltijd bij zijn vriendje spelen. Mijn tuttebel gaat wel gewoon met mij mee en samen maken we er een gezellig meidenmiddagje van en bakken we lekker cakejes en brownies. Uiteraard moeten de gardes afgelikt worden, want stel je voor dat het niet lekker is.

Het is kijkavond bij de zwemles, waar mijn bink goed zijn best doet en eindelijk voor het briefje van zijn A-diploma mag zwemmen volgende week. Omdat we zo trots zijn, gaan we bij Mac Donalds eten met de kinderen.

Mijn vriendin komt ‘s avonds gezellig langs om verder te plakken. Zij plakt in haar schoolfotoboek en ik ga verder met mijn vakantiedagboek en ben stiekem best wel heel erg trots op deze twee pagina’s, die best goed gelukt zijn.

Zaterdag

Zijn we al op tijd op, want om acht uur moeten we op de voetbal zijn. Als we bijna zover zijn, krijgen we een appje dat het is afgelast. Beetje jammer, hadden we gewoon nog langer kunnen slapen (lees: op bed blijven liggen). In plaats daarvan doen we maar een spelletje Dobble met zijn drietjes. Mocht je nog op zoek zijn naar een spelletje voor Sinterklaas wat niet zo lang duurt, dan is dit echt een aanrader.

Om twaalf uur mag ik me even melden bij Empire Ink voor het bijwerken van mijn tattoo. Hier en daar zijn er lijntjes wat vaag en die worden weer even netjes gemaakt. Ik ben nog steeds superblij met deze tattoo.

‘s Middags leest mijn bink mijn tuttebel voor en dat is zo ontzettend mooi om te zien, dat ik er gewoon emotioneel van word. Kleine jochies worden groot.

Zondag

Starten we rustig op en ontbijten we gezellig met zijn viertjes.

Opa en Oma Vrachtwagen zijn terug van vakantie en komen gezellig een bakkie doen. En uiteraard moet mijn tuttebel weer even lekker gek doen met Opa.

De camera van VTech speelcamera blijft wel echt een hot item hier in huis. Zeker als de batterijen weer zijn vervangen worden er volop foto’s en filmpjes gemaakt en spelletjes gespeeld.

Onderweg naar Noord-Holland, waar we gezellig de rest van de dag doorbrengen, verveelt mijn binkie zich en laat zich weer lekker gek op de foto zetten. Al is deze eerder heel erg leuk dan gek.

En dan zit ook week 44 er alweer op en gaan we ons weer klaar maken voor een nieuwe werkweek. Fijne maandag!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.