Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

36 weken

Gisteravond te lang liggen lezen, dus ik ben nog moe, als Luca wakker wordt. Iets met eigen schuld dus. Maar ik sta best vlot naast mijn bed. Ons vaste ochtendritueel gaat van start. Het verloopt best vlot. En om acht uur zitten we al in de auto onderweg naar het kdv. Luca’s laatste dagje voor deze week. Morgen is hij gewoon weer heerlijk thuis en is het gedaan met mijn rust haha.
Na het kdv rijd ik naar mijn ouders voor de kat. En daarna ga ik boodschappen doen. Om half tien ben ik weer thuis en doe ik voorlopig even niks meer.

Vandaag ben ik ook 36 weken zwanger. De tijd is omgevlogen en het voelt echt alsof ik gisteren pas die positieve test vast had. Ik ben inmiddels wel erg nieuwsgierig naar mijn buikmeisje, maar ze mag voorlopig nog blijven zitten. Vooralsnog ben ik het zwanger zijn niet zat. Ik geniet nog volop van al het getrap, de hik en de uitstekende handjes en voetjes. Alleen daarvoor zou ik al niet willen bevallen. Maar wordt wat lastig 😉
Hopelijk mag ik er voorlopig nog van genieten. Maar de tijd zal het leren. Wel heb ik vandaag meer last van mijn buik, zou ze al aan het indalen zijn?

20140619-200218-72138110.jpg

Ik ruim nog wat kasten op, zodat ook de troep op de babykamer opgeruimd kan worden. Leuk hoor zo’n huis met een tekort aan ruimte. Maar goed we komen er wel, uiteindelijk.

Vanmiddag begin ik in mijn boek wat van de week is binnengekomen. En het is weer een typisch Jill Mansell boek, heerlijk!

Ik heb ook nog even een rugzakje ontworpen voor de kleine meid. Binnenkort maar eens bestellen. Foto volgt nog wel als ik hem binnen heb 😉

Om kwart voor vijf haal ik Luca op van het kdv. Vandaag heeft hij totaal geen zin om gedag te zeggen tegen iemand, behalve tegen Julia, zijn vriendinnetje. Uiteindelijk zegt hij wel iedereen gedag.

Thuis ga ik maar meteen koken, Erik is er ook na tien minuten. En tegen zessen zitten we lekker te eten.
Na het eten mag Luca nog even spelen. En dan gaat het avondritueel weer beginnen.
Inmiddels zitten wij alweer op de bank. Zo maar eens even een bakkie zetten.

Fijne avond!

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. Irma
  19 juni 2014 / 6:37 pm

  Lekker! *bakkie mee drinkt*
  En wat ik op Fb vandaag vergat… Ik ben nog steeds jaloers op je buik! X

  • Marieke
   19 juni 2014 / 6:42 pm

   Hahaha dat wordt weer zwanger worden dan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.