Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 10-2020 – shoppen, gelijkspel en babynieuws

Nog moe van afgelopen week, start de nieuwe week alweer. Het was best een drukke week, maar wel gezellig en vooral heel erg productief op het gebied van bloggen en mijn invulboeken. Daarnaast mocht de bink ook weer voetballen en dat werd gelijkspel en hebben we babynieuws. Lees snel verder in een nieuwe De week van Marieke.

Maandag

Na het werk pik ik mijn tuttebel op van de bso en rijden we samen even naar het tuincentrum om nog meer panterannie paaseieren te halen. Gelukkig hebben ze er nog genoeg in verschillende kleuren.

Dinsdag

Omdat ik vroeg begin, maak ik voor de verandering eens een kantoorselfie.

Na het eten ruimen de kinderen en dan vooral mijn bink steeds vaker uit zichzelf de tafel af. Goede ontwikkeling dacht ik zo. En na wat navraag aan mijn Instagramvolgers zijn mijn kinderen niet de enige die graag helpen.

’s Avonds doe ik nog een lekkere workout van het vier weken fit programma voor de lente en de zomer.

Woensdag

Loop ik in mijn pauze een stuk door de haven. Dit is echt lang geleden en hoewel ik het heerlijk vind om in mijn pauze te lezen. Blijft dit ook wel erg lekker. Iets wat we dus maar weer op gaan pakken op de dagen dat het niet regent.

Donderdag

Moe van mijn werkweek, plof ik na het eten nog even op de bank met mijn tuttebel. Waar we even heerlijk kroelen.

Ik besluit om niet te gaan sporten, maar om lekker op de bank te gaan zitten. Iets waar ik vrijdag best wel een beetje spijt van heb.

Vrijdag

Als ik de kinderen naar school breng, verteld mijn bink iets over zijn juf. Eigenlijk is het een trieste gebeurtenis, maar door de opmerking die hij maakt moet ik eigenlijk best heel hard lachen.

Thuis begin ik aan mijn workout en het gaat best goed ondanks dat het pittig is. Maar doordat ik het gisteren niet heb gedaan, loop ik nu mezelf een beetje achterna. Ik heb namelijk weinig tijd voor mezelf of beter gezegd, ik wil teveel in een tekorte tijd. Wel ga ik nog lekker uitgebreid douchen. En mijn krullen doen, die helaas niet zo goed willen, omdat ik teveel van de leave-in heb gebruikt.

Mijn bink heeft een feestje en mijn tuttebel gaat bij een vriendinnetje spelen. Omdat de één nog geen cadeautje heeft om mee te nemen en de ander de zool van haar schoen verloor, kan ik om twaalf uur alsnog naar school toe. Meteen daarna rijd ik door naar de kringloopwinkel, waar ik op zoek ben naar servies met bloemetjes. Helaas vind ik dat niet, maar ik vind nog wel vijf, zo goed als nieuwe, leesboeken voor de kinderen. Eindelijk heb ik ook eens een kringloopgelukje.

Na mijn lunch ga ik even spelen met mijn camera. Ik kocht van de week make-up en wil graag oefenen met het maken van flatlays. Make-up laat zich daar prima voor lenen en ben dan ook erg blij met het resultaat.

Aangezien mijn bink total loss is van het lasergamen van vanmiddag, ga ik alleen met mijn tuttebel naar de zwemles.

Vanavond heb ik een date met mijn vriendinnetje. We gaan verder in onze invulboeken onder het genot van theetjes en wat lekkers. Het was erg gezellig, ondanks dat we nauwelijks aan kletsen toe kwamen. En voor wie ons kent, het is dus wel mogelijk dat je ons niet hoort praten.

Zaterdag

Het is weer tijd om vroeg op te staan en de kou te trotseren. De bink mag namelijk weer voetballen. De eerste helft is echt niet om aan te zien. Ze staan meer met elkaar te praten dan dat ze voetballen. En als ze in de rust even een flinke preek krijgen, weten ze van een 4-1 achterstand terug te komen naar 5-5. Zo mooi om te zien hoe blij ze hier mee zijn. De afgelopen tijd verloren ze namelijk alleen maar.

Tussen de middag maak ik voor de man en mij lekker een broodje carpaccio, die weer heerlijk smaakt.

Met al die regen van de afgelopen tijd kijk ik enorm uit naar de zomer. Om daar maar alvast een beetje van te kunnen genieten kocht ik voor mijn tuttebel en mij matchende bikini’s. Die van mijn tuttebel is van We Fashion en die van mij van Hünkemöller en nu maar hopen op een mooie lente en zomer.

De man leest de kinderen voor, voor dat ze gaan slapen, uit het boek van De Haven. Hier kun je binnenkort meer over lezen op mijn blog. Ook leest mijn bink nog even de man en zijn zusje voor.

De man en ik (in mijn panteranniebroek en unicornsokken) ploffen op de bank, we zijn klaar voor een nieuwe aflevering Wie is de Mol? Maar niets is wat het lijkt, ook deze aflevering heeft weer een onverwachte wending.

Mijn hoofd is onrustig en ik ga nog even wat pagina’s van mijn invulboek doen, om te kunnen ontspannen. En ik ben echt superblij dat ik dat nog even heb gedaan, want ook nu ben ik weer hartstikke blij met het resultaat.

Zondag

Ontbijten we uitgebreid en trakteer ik mezelf op een ciabatta met filet americain en ei op de ene kant en stroop en brie op de andere kant. Zo lekker.

Babynieuws, want onze Monstera kreeg weer een nieuw blad. Nooit geweten dat je daar enorm blij van kunt worden trouwens.

Onze vrienden uit het noorden van het land komen gezellig op visite. En waar we elkaar normaal gesproken zeker iedere twee maanden wel zien, zat daar nu ruim vier maanden tussen. Tijd om veel bij te kletsen. Ook krijg ik nog een verlaat verjaardagscadeautje. Zo blij dat mijn vriendin in de buurt van Café Blond, de fysieke winkel van Blond Amsterdam, werkt. Ze nam voor mij de limited edition mok en bord mee van hun jubileum in februari. En daar ben ik echt superblij mee.

Als je haar maar goed zit of anders gezegd, het zit nu veel beter dan afgelopen vrijdag en het voelt ook een stuk fijner aan. Het lijkt er op dat de cg methode beter gaat werken.


Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.