Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zoef Zoef Eenhoorns – de magische wereld voor je kindje – review

Eenhoorns, of je nu wilt of niet, je kunt er niet om heen. Waar ik eerst dacht dat het een hype van korte duur zou zijn, blijkt dit dus niet zo te zijn. Al een aantal jaar zijn eenhoorns niet meer weg te denken in speelgoed, kleding en haaraccessoires. Vtech speelt hier heel handig op in door te komen met Zoef Zoef Eenhoorns.

Zoef zoef dieren

De Zoef Zoef Eenhoorns zijn onderdeel van de Zoef Zoef dieren, die uiteraard al veel langer bestaan. Mijn tuttebel heeft al aardig wat Zoef Zoef dieren en attributen die daar bij horen. Hoewel ze er met fases mee speelt zijn ze de laatste tijd wel weer heel erg in beeld.

Zoef Zoef Eenhoorns

Met het Magisch Wonderland en drie nieuwe eenhoorns wordt spelen met de Zoef Zoef dieren nog leuker. Tessa de Tovereenhoorn wordt meegeleverd met het Magisch Wonderland. Vajèn en Malu worden los verkocht. De dieren en speelset zijn voor kinderen in de leeftijd van één tot vijf jaar. Vajèn en Malu worden los verkocht en kosten euro 9,95 per stuk en het Magisch Wonderland met Tessa kost euro 19,95, allemaal verkrijgbaar bij onder andere Bol.com

De eenhoorns

In tegenstelling tot de Zoef Zoef dieren, zijn Vajèn, Malu en Tessa zacht. Je kunt ze inknijpen. Ze beschikken alle drie over magische krachten, daarnaast zijn ze precies goed van formaat voor kleine kinderhandjes. Ze zingen liedjes en kletsen gezellig tegen je peuter of kleuter.

Het Magisch Wonderland

Uiteraard hebben ze natuurlijk ook hun eigen paradijs nodig en daarom bedacht Vtech het Magisch Wonderland. Dit speelparadijs heeft een schommel met een sensor, waardoor de eenhoorns worden geactiveerd. Daarnaast zit er een bewegende fee op, een konijn die je heen en weer kunt schuiven en een rad wat je kunt draaien.

Wat vindt mijn tuttebel ervan?

Mijn tuttebel was dolenthousiast toen ze de Zoef Zoef Eenhoorns zag. Maar het Magisch Wonderland vond ze, helaas, al snel saai. Het is jammer genoeg echt meer gericht op kinderen van één tot drie jaar dan tot vijf jaar. Wat wel echt heel zonde is. De eenhoorns daarentegen vindt ze wel echt helemaal geweldig. En daar speelt ze dan ook graag mee. Er worden hele verhalen bedacht, want aan fantasie geen gebrek hier in huis. Overigens wordt dan de schommel wel ingezet, want die zorgt natuurlijk wel voor meer interactie door de sensor.

Hebben jullie ook eenhoorns in huis? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Linda
  13 juni 2019 / 9:31 am

  Hier ook een meisje dat dol is op eenhoors. Of zoals ze zelf zegt ‘unicorns’. Haha. Ze heeft veel speelgoed, maar telkens komen de eenhoorns weer naar voren. Haar twee favo knuffels zijn ook eenhoorns, vernoemd naar zichzelf en haar nichtje Elsa haha.

  • Marieke
   Auteur
   13 juni 2019 / 9:58 am

   Eenhoorns zijn sowieso geweldig haha!! Ik snap die meiden allemaal wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.