Wedden dat ik blijf – Marijke Vos

Een aantal Nederlandse schrijfsters heb ik echt in mijn hart gesloten. Marijke Vos is er daar één van en na het lezen van haar nieuwe boek Wedden dat ik blijf kan ik niet anders dan met jullie delen wat ik van haar nieuwe boek vind.

Over Marijke Vos

Anderhalf jaar geleden las ik, met dank aan Lisette Jonkman (ook schrijfster), voor het eerst een boek van Marijke Vos. Haar manier van schrijven trok me zo aan, dat het niet bij dat ene boek bleef. Ik las meteen alle boeken die ik op KOBO kon vinden van haar. Marijkes boeken zijn allemaal boeken waarin je door moet blijven lezen. Ze zitten vol humor en passie. Haar boeken vallen dan ook in het genre chicklit en feelgood. Wil je meer weten over Marijke? Naast dat ze leuke boeken schrijft, is ze ook te volgen op Instagram, waar ze ook echt heel grappig is. En ze je nu ook een kijkje geeft in het moederschap, aangezien Marijke sinds een paar weekjes moeder is geworden van een mooie dochter.

Wedden dat ik blijf

Debby haat files. En deadlines. En haar overvolle agenda. Dus wat houdt haar nog in de grote stad? Ze sluit een weddenschap af met haar zus Hilde: wie als eerste een mooi huis vindt – waar dan ook in Nederland – bepaalt in welk dorp ze gaan wonen. Hilde vertrekt als eerste naar het Brabantse platteland, waar ze met haar man en kinderen een monumentaal pand koopt. Debby tikt kort daarna een oude boerderij op de kop. Het is een opknappertje, maar met genoeg ruimte voor haar droom: een alpacaboerderij!

Haar nieuwe leventje blijkt echter toch niet zo idyllisch als gehoopt. Vijandige dorpsbewoners, een nukkige alpacafokker en onverwachte verrassingen uit het verleden zorgen voor aardig wat oproer in het eens zo rustige dorp. En dan is er ook nog die ontzettend leuke dierenarts…

Jammer dat het boek uit was

Wedden dat ik blijf is een heerlijk feelgood boek, zo eentje waarbij je echt helemaal in het verhaal wordt gezogen. Dit is echt zo’n boek wat ik maar moeilijk weg kon leggen en ieder momentje dat het kon, pakte ik het erbij. Er zijn dan ook maar weinig boeken waarbij ik oprecht baalde dat het boek uit was. Met Wedden dat ik blijf heb ik dat dus wel gehad en het beginnen in een nieuw boek was dan ook echt wel even een dingetje. Het duurde zelfs een aantal dagen voordat ik in De Matchmaker, ook een boek van Marijke, begon te lezen.

Hebben jullie al eens een boek van Marijke Vos gelezen? Zo ja welke las je? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Deze blog bevat affiliate links, meer hierover lees je in de disclaimer.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen