Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 14-2021 – Pasen, bijzondere werkplek en Hoge Schotlanders

De tweede week van april alweer en wat hebben we genoten van afgelopen week. Ondanks de ziekenhuisbezoeken hadden we ook veel qualitytime met elkaar. We vierden met zijn viertjes tweede paasdag, ik had deze week een bijzondere werkplek en we gingen op visite bij de Hoge Schotlanders. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

De man en ik genieten van het feit dat we even geen kinderen om ons heen hebben. We maken er meteen gebruik van door het huishouden samen te doen, zodat we dat niet meer hoeven te doen als de kinderen weer thuis zijn. De kinderen worden aan het eind van de ochtend thuisgebracht en we gaan dan gezellig met zijn viertjes lunchen. We hebben een heerlijke lunch geregeld via Fles en Mes.

De kinderen hebben zich in hun onesies gehesen en spelen na de lunch heerlijk met elkaar.

Deze Pasen geen moeilijk gedoe met eten, want we bestellen lekker sushi.

Mijn olijke duo wil graag Mc Donald’s dus regelen we dat voor ze.

Dinsdag

Vandaag mag de man voor het eerst naar het bestralingscentrum toe voor wat extra onderzoeken. Aangezien het ongeveer vier uur duurt en ik er bij de meeste niet bij mag zijn, heb ik mijn laptop meegenomen. Het is wel een beetje een bijzondere werkplek zo tussen de patiënten, maar het is echt heerlijk werken, want het is veel minder kolossaal en druk dan in het Erasmus.

Woensdag

Na weken geen soep te hebben gegeten, heb ik nu weer een zoete aardappel paprika soep gemaakt. Het weer is er echt naar en het smaakt heerlijk.

Het is weer woensdag wasdag. Mocht je nou denken dat curlies nooit last hebben van een bad hairday. Vandaag heb ik er echt eentje. Mijn haar heeft zich aangepast aan het weer buiten. Uitgezakte krullen en coupe windhoos. Maar het is wat het is, dit hoort er helaas ook bij.

Donderdag

Overbelicht, maar wel leuk, deze foto is gemaakt door mijn tuttebel. En nee ik ben niet aan de drank, maar deze flessen staan normaal gesproken op de koelkast, maar die heeft het leven gelaten helaas en de nieuwe komt morgen pas.

Voor het slapen gaan wordt er nog even heerlijk gedanst op Blijven Slapen van Snelle en Maan.

Vrijdag

We waren hier al even niet meer geweest, maar we mochten nog even langs komen in het ziekenhuis bij de kaakchirurg. Er blijkt een botsplintertje te irriteren en voordat de bestraling begint moet dat wel allemaal weg zijn.

Vandaag komt ook mijn portie maandelijkse blijheid binnen van Studio Ins & Outs.

Vanavond eten we pizza, maar omdat ik Weight Watchers weer heb opgepakt, maak ik voor mezelf een tortizza pepperoni van de No Fairytales wraps.

Tijdens de zwemles van mijn tuttebel loop ik een lekker rondje, want dat is er vandaag bij ingeschoten. Overigens ben ik echt supertrots, want ze zwom voor het eerst in het 1.40 bad en dook meteen door het gat heen.

Zaterdag

We beginnen de ochtend op de voetbal. Maar na bijna een uur gaan mijn bink en ik richting huis, om de boodschappen in ontvangst te kunnen nemen. We gaan wel lekker wandelen, zodat wij meteen onze beweging hebben gehad.

Bij Zeeman kocht ik leuke shirts voor Koningsdag voor mijn olijke duo.

Aangezien het echt baggerweer is, doen we niet zoveel de rest van de dag. De kinderen vermaken zich met Playmobil en ik begin eindelijk aan mijn vakantieboek van 2020.

Zondag

Na een ochtendje keuvelen gaan we lekker even naar de nieuwe streetart plek, Candyland. Dit fiets- en wandeltunneltje staat vol met streetart gemaakt door Bram Verbrugge en zijn vrienden.

Daarna wandelen we door het park wat er achter ligt en gaan we kijken bij de Hoge Schotlanders, zoals mijn tuttebel de Schotse Hooglanders noemt. Het is heerlijk om hier even uit te waaien.

Aansluitend rijden we nog even door naar de Action, waar ik een shopafspraak heb. Ik heb koelkast opbergbakken nodig, maar kom ook melamineborden tegen met jungleprints en na mijn blog van laatst over campingservies, neem ik er meteen zes mee. Daarnaast neem ik ook nog paint markers en vouwblaadjes mee.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.