Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Qualitytime, ergernis en het Sinterklaasbeweegfeest – Mariekes Weekly #47

De laatste week van november is begonnen, maar niet voordat we natuurlijk nog even terugblikken op afgelopen week. Een week met veel qualitytime met de kinderen. Maar ook de week van ergernis en het Sinterklaasbeweegfeest.

Maandag

Omdat het buiten lekker onguur weer is, eten we lekker winters, hutspot met rookworst.

Dinsdag

Kun je je die blog nog herinneren over Help! Mijn kind heeft driftbuien? Dit meisjemooi vertelde wat haar dwars zat. Ze mist haar juf van het kdv. Gelukkig mocht ze daar lekker een poosje kroelen en spelen. Sindsdien hebben we onze vrolijke, maar uiteraard nog steeds, eigenwijze tuttebel weer terug. Driftbuien zijn nu incidenteel, zo fijn!!

Woensdag

Zelfs na achtenhalf jaar kent de man mij nog steeds niet helemaal. En wat een lol heb ik gehad om zijn gezichtsuitdrukking.

Die lach vergaat me snel als ik wederom een flinke knoop in mijn bol garen heb zitten. Nooit meer Scheepjesgaren voor mij. Overigens werd het perfect opgelost door Breiwebshop.nl

Donderdag

Na een lange en drukke dag kom ik dit tegen bij het stoplicht bij de kunstacademie. En ik moest het dan ook echt even vastleggen.

Vrijdag

Als de kinderen op school zitten laat ik mijn wenkbrauwen en bovenlip harsen. Wie mooi wil zijn moet rood zijn en pijn lijden, maar dat is dan maar zo.

Tussen de middag trakteer ik mezelf op een heerlijke salade met tonijn en gekookt ei

Hebben jullie de Yellies al voorbij zien komen op Instagram bij mijn collegabloggers? Wij kregen van Hasbro Bo Dangles opgestuurd, dit is de enige spin waar ik niet bang voor ben.

‘s Middags kijken en zingen de kinderen Sinterklaasliedjes op de iPad. Heerlijk om zo even af te schakelen na een drukke schoolweek. En zijn mijn pietjes niet schattig?

Zaterdag

Dik aankleden, want ik mag gaan koukleumen langs de lijn. Gelukkig kocht ik een heerlijk wollen jas van Only.

Giulia wil ook nog even poseren voor de camera, voordat we naar de voetbal gaan.

In tegenstelling tot vorige week doet Luca nu lekker mee met zijn team en scoort zelfs bijna drie keer.

In de loop van de ochtend gaan we naar de verjaardag van één van onze vriendjes. En het is er gezellig. De kinderen zijn weer lekker gek aan het doen.

De man en ik hebben ‘s avonds een datenight op de bank met sushi en een film. Hoewel we de film na een halfuur al uit hebben gezet. De Infiltrant is niet ons ding.

Zondag

Wederom besluit ik om niet te gaan lopen. Met gevoelstemperatuur -2 lijkt het me niet verstandig voor mijn benen om te gaan. En ik heb ergens ook gewoon geen zin.

Om kwart over tien gaan we richting het Sinterklaasbeweegfeest. De kinderen kunnen allerlei sporten uitproberen, zoals gym, karate en schaatsen. Het is wel echt heel erg leuk en ook goed geregeld. Na afloop krijgen de kinderen een heus pietendiploma.

Thuis werk ik de laatste draadjes weg van mijn omslagdoek. Het onding is eindelijk klaar. En ondanks dat ik zeker zes toeren mis en het me bloed, zweet en tranen kostte door de vele knopen, ben ik wel heel erg blij met mijn omslagdoek.

De buurvrouw vraagt of we mee een rondje gaan lopen en hoewel we geen zin hebben, doen we het wel. Stiekem is het best wel heel erg fijn om toch nog even gewandeld te hebben.

Zoals ik al zei, week 48 is begonnen. Een spannende week voor mij, want mijn weekendje alleen weg komt eindelijk echt in zicht. Maar eerst moet er nog gewerkt worden.

Volg me ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 27 november 2018 / 12:03 pm

    Wij eten vandaag toevallig ook hutspot! Ik kon niets beters verzinnen. Ik heb er eigenlijk helemaal niet zo’n zin in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.