Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Rooted blonde, dansles en hightea-en – Mariekes Weekly 5-2019

Zag je dat? Niet? Nou we zijn dus alweer beland in de eerste week van februari!! Dat betekent dat week vijf voorbij is en de vijfde Mariekes Weekly van dit jaar online staat. Met onder andere rooted blonde, dansles en hightea-en met mijn vriendin.

Maandag

Als ik maandag nog druk aan het werk ben, krijg ik van de man deze foto van de kinderen. Gelukkig ben ik nog wel op tijd thuis om ze op bed te leggen.

Dinsdag

Mijn binkie wil graag zelf lezen en het lukt hem echt al best wel goed. Komen de bijlessen die hij krijgt ( speciaal voor kinderen die beter leren of uitdaging nodig hebben) toch goed van pas, want mede daardoor kan hij dus nu echt wel wat woorden lezen al.

Woensdag

Maak ik geen foto’s. Ik heb er gewoon geen tijd voor. Wel post ik een oudje van mij en mijn vriendinnetje. Sluit ook goed aan bij de blog van vandaag, die gaat over mijn vriendschappen.

Donderdag

Maak ik een heerlijke omelet voor mezelf als ik thuiskom. Geïnspireerd door Newborn Fit Mama, maak ik hem dit keer met soepgroenten. Het is een prima eitje zo.

Vrijdag

Mag ik met mijn tuttebel eerst naar de optometrist. Haar oogafwijking is goed vooruitgegaan. En we blijven voorlopig nog even pleisters plakken.

Tegen de klok van tien mag ik gezellig naar de kapper. Ik ga mijn haar laten verven en het wordt rooted blonde. De kleur is echt te gek en ik ben er echt superblij mee.

De kinderen kijken ‘s middags een aflevering Buurman&Buurman, terwijl ik me in de wereld van de advocatuur stort, door een aflevering Suits te kijken.

Zaterdag

Ben ik een paar uurtjes samen met mijn tuttebel, want de man is samen met mijn bink naar mijn schoonmoeder toe.

Giulia mag vandaag voor het eerst naar dansles toe en heeft er heel veel zin in.

Daarna mag ze lekker gaan spelen bij mijn vriendin en gaan wij samen lekker hightea-en. Blondies on tour!! En het is echt supergezellig, we hebben heerlijk een paar uur ongestoord bij kunnen kletsen.

Het is heerlijk kneuterig bij Christa’s Cookies. En ik hartje het servies wat ze er hebben <3

Zondag

Ruimen we op in huis en maken we schoon. Sparren de man en ik samen over de inrichting van de woonkamer en wat we nu eigenlijk willen met de keuken. We hebben nog niks concreets bedacht, maar door er mee bezig te zijn, hebben we wel wat ideeën gekregen. En Pinterest is onze nieuwe beste vriend. Benieuwd naar de ideetjes die we hebben opgedaan? Kijk dan eens op mijn Pinterest-account.

Na de lunch gaan we even lekker een rondje wandelen door onze “achtertuin” terwijl de kinderen fietsen. Het is heerlijk buiten en een beetje beweging is ook wel fijn, aangezien ik het hardlopen vanmorgen weer skipte in verband met kou en een lekker warm bed.

Zodra we thuis zijn kruip ik achter mijn macbook om wat blogs voor te bereiden, maar mijn tuttebel wil graag foto’s kijken, dus doen we dat gezellig tussendoor nog even.

Op naar week zes, een week met vooralsnog weinig plannen, heerlijk. Alleen zaterdag hebben we het gezellig druk met een voetbalwedstrijd in de zaal en dansles.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.