Week van Marieke 26-2022 – verhuizen, bruiloft en behandeling

Van de week vakantie die ik had heb ik weinig gemerkt afgelopen week. De vakantie stond namelijk in het teken van de verhuizing, de bruiloft van mijn lieve zusje, rennen en vliegen van en naar het ziekenhuis en natuurlijk uitpakken en opruimen.

Maandag

Vandaag is het eindelijk zo ver, we gaan verhuizen. Het is een behoorlijk pittige dag. De verhuizers zijn er al om tien over zeven. Als ik terug kom van de kinderen wegbrengen staat er al een groot gedeelte op het balkon. Helaas voor de verhuizers is de bestelde verhuislift te kort en moet alles intern worden verhuisd. Uiteindelijk rijden we om kwart voor één richting het nieuwe huis. Daar wordt alles weer uitgeladen, op zijn plek in elkaar gezet of gewoon op de juiste kamer gezet. Om half zes gaan de verhuizers weg en kan voor ons de volgende fase gaan beginnen.

Dinsdag

Na een dag ziekenhuis van de man, schoonmaken in het oude huis samen met mijn ouders, in de file staan en nog wat opruimen in het nieuwe huis ben ik blij dat ik niks meer hoef. Ik plof neer in mijn hoekje van de bank, waar ik even lekker probeer te chillen.

Vooral de rust en ruimte om me heen zijn nu wel heel erg fijn 😉

Woensdag

Waar we in het oude huis wijds uitzicht hadden is dat hier wel even anders, al valt de zonsopkomst zeker niet tegen vanaf de zolder.

Als ik de kinderen heb weggebracht ga ik even helemaal los bij de fysiotherapeut aangezien dit de enige keer is dat het kan deze week.

Mijn tuttebel viert alvast haar kinderfeestje bij de bowlingbaan. Ze gaan eerst glow golfen en als ik de panter zie, moet ik natuurlijk even een selfie maken.

Daarna gaan ze een poosje bowlen met zijn allen en het is wel heel erg gezellig.

Na dit alles mag ik nog naar de pedicure, gelukkig zijn mijn ouders in de buurt en kunnen de man en de kinderen daar even blijven wachten op me. De kinderen vermaken zich prima met Opa Vrachtwagen.

Mijn tuttebel is echt heel erg verwend met leuke cadeautjes en geld. En dan is ze nog niet eens jarig geweest.

Donderdag

Vandaag mogen we twee keer naar het ziekenhuis toe. Ons eerste bezoek is aan de radiotherapeut die met ons een behandelplan maakt. Daarna mogen we nog naar een ander ziekenhuis toe, waar de man nog een extra scan krijgt. Al die bezoeken aan het ziekenhuis hebben we niet gemist het afgelopen jaar.

Gelukkig zijn er ook nog mooie dingen vandaag. Mijn zusje trouwt vandaag met haar grote liefde en het is echt een supermooie ceremonie en daarna is het heerlijk intiem met een klein groepje. Wat wel echt heel erg fijn is.

Uiteraard ga ik ook nog even met de kersverse bruid op de foto.

Vrijdag

Na een al best wel pittig dagje in het ziekenhuis en de man die niet lekker is na zijn eerste behandeling, zet ik even alle zeilen bij om van het zitgedeelte ook echt een fijne chill- en hangplek te maken. De eerste plek waar we niet meer tegen dozen aan kijken, maar tegen een televisie. Hoewel het nog niet helemaal naar mijn zin is ben ik voor nu wel tevreden.

Mijn tuttebel vermaakt zich ondertussen prima bij haar vriendinnetjes, waar ze vanmiddag lekker de hele middag mag spelen en mag blijven eten.

Zaterdag

Hoewel ik heel erg met mezelf had afgesproken om niet meer te testen bij een symptoom van dat hele fijne virus, moet ik nu toch omdat we met de behandelingen van de man zitten. Gelukkig is het niks en heb ik gewoon een koudje gevat.

We rommelen lekker wat aan in huis. Ik heb lekker de was buiten gehangen aan de droogmolen. Heerlijk burgerlijk wel, maar ik kan hier dus echt oprecht van genieten.

Ik voel me niet zo heel erg lekker en omdat we straks nog weg gaan, doe ik even lekker rustig aan en gun mezelf wat tijd voor mezelf. En dat is echt heerlijk.

We gaan met onze vriendengroep gezellig barbecuen bij vrienden. Het is weer erg gezellig en de kinderen genieten ook volop. Mijn tuttebel vermaakt zich bijna de hele avond met de hond van een vriendin.

Zondag

Hier heb ik zo naar uitgekeken he, kinderen nog op bed of in de woonkamer en ik dan heerlijk in de tuin met een boek en een beker thee.

Aangezien mijn vakantie morgen weer voorbij is, wil ik vandaag echt nog het een en ander uitpakken. Ik trek de kamers van de kinderen helemaal recht en ruim daar alle dozen leeg. Ook op de kastenkamer heb ik al een aantal dozen uitgepakt. En omdat ik morgen weer moet werken, wil ik toch echt de keuken opruimen, aangezien dat mijn uitzicht is en ik slecht tegen rommel kan als ik aan het werk ben.

Vlak voordat de Formule 1 begint, plof ik voor het eerst vandaag op de bank. Helaas zien we Max vandaag niet winnen, maar zien we wel weer hoe belangrijk de halo op de auto is geworden.

Als de kinderen op bed liggen ga ik nog even lekker ontspannen in bad zitten en kijk nog even de aflevering van Temptation van afgelopen week.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties, op Facebook of Instagram.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen