Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Studiedag, oogarts en opticien – weekoverzicht #10

En zo zitten we alweer in het weekoverzicht van week 10. Een week waarin Luca de vakantie afsloot met een studiedag en we met Giulia naar de oogarts en de opticien mochten.

Maandag

Luca heeft een studiedag en ik heb een dagje vrijgenomen, omdat ik het wel gezellig vind om een dagje extra met de kinderen thuis te zijn. Heerlijk lekker verven en knutselen.

’s Avonds ben ik onrustig, ik wil graag iets doen maar weet niet wat en dus maak ik een begin met Giulia’s fotoalbum en werk ik haar eerste jaarboek bij.

Dinsdag

Word ik verrast met echte post van Mariël van Hobby Liefde. Echt superlief!

Ik maak de allerallerlekkerste maaltijdsalade tot nu toe, namelijk met carpaccio. Als je me ergens voor wakker mag maken, dan is het wel voor carpaccio. Dus deze salade is hemels.

Woensdag

Luca wil eindelijk gel in zijn haren, daar word ik echt blij van, want het staat hem zoveel leuker dan wanneer hij zijn haar plat naar voren heeft zitten. Nu nog gel vinden waarbij het niet binnen een uur is ingezakt. Tips zijn welkom.

Voor het avondeten staat er voor mij vandaag een maaltijdsalade met garnalen in olie en knoflook op het menu.

Donderdag

Laatste dag van mijn werkweek alweer. En ook Erik heeft na vandaag al lekker weekend. Kan er stiekem best aan wennen als hij iedere vrijdag thuis zou zijn, maar dat gaat niet gebeuren, met zijn nieuwe baan zal hij nog meer van huis zijn in plaats van minder.

De teatopic van vandaag is een luchtige, wie is op dit moment jouw lievelingsartiest? Ik kreeg hier veel uiteenlopende reacties op waaronder Kensington, Pink, Ed Sheeran, Imagine Dragons en Bruno Mars.

Ook nu eet ik weer een maaltijdsalade, vandaag een variatie met gerookte kip en een gekookt ei.

Vrijdag

Luca mag nog een ochtendje naar school en wij brengen een bezoekje aan de oogarts met Giulia. Na flink wat testen, krijgen we een bestelformulier mee voor pleisters om haar oog af te plakken. En krijgen we ook een brief mee voor de opticien, want ze krijgt ook een bril (mijn moederhart breekt, want ik vind het echt verschrikkelijk)

Zaterdag

Maak ik alvast een weekmenu voor dit weekend en de komende week. Door de reacties op Instagram zal ik vaker een weekmenu plaatsen ter inspiratie. Wie weet breng ik je op een idee voor je eigen weekmenu.

Ook show ik de eerste zomerjurkjes van Giulia in Instastories. Ik word zo blij van die leuke en vrolijke kleurtjes. Laat de lente en de zomer maar komen hoor.

En we brengen een bezoek aan de opticien, waar we een bril uitzoeken voor Giulia. En hoewel er eigenlijk niet één echt goed past, omdat ze een te smal hoofd heeft. Kiezen we degene uit, die haar het beste staat. Foto hiervan volgt nog als we de bril hebben opgehaald.

Eindelijk is de winnaar van Wie is de Mol bekend. Vanaf dag 1 dacht ik al dat Jan het was, maar ik werd op een dwaalspoor gebracht door Stine en Olcay. Gelukkig zat ik de laatste drie afleveringen wel weer op Jan en volgde ik gisteren ook mijn gevoel, gelukkig!

Zondag

Mogen we zo waar, na een onderbreking van de kinderen, uitslapen tot kwart voor acht. Mijn lichaam doet zeer en ik heb eigenlijk helemaal geen zin om te gaan lopen. Mede door de weegschaal ga ik wel, want ik zit bijna op mijn eerste streefgewicht en het zou leuk zijn omdat binnenkort ook daadwerkelijk te kunnen delen. En stiekem is het ook best wel lekker, zeker als het dan ook nog begint te miezeren. Ik spot zelfs nog een konijntje.

We versieren de paastakken en ik hang de zelfgeverfde paasslingers van de kinderen op.

Wat een rustige week had moeten worden liep dus toch nog wat anders door het bezoekje aan de oogarts. Wat was het hoogtepunt van jullie week? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. Rianne
    13 maart 2018 / 7:49 am

    Een goeie gel: molding paste, te koop bij kapper missmen op stadspolders. 17 euro, je doet er vreselijk lang mee. Je hoeft maar heel weinig te gebruiken en het zit de hele dag goed, het word niet hard, je kan het de hele dag dus ook weer in model brengen. Echt ideaalria

    • Marieke
      13 maart 2018 / 10:23 pm

      Oh super daar moeten we binnenkort toch heen, kan ik meteen een pot meenemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.