Bye bye June – Tijd voor een terugblik op de maand juni

Er is alweer een maand voorbij. Tijd om even terug te kijken op de maand juni. 

Kleine meisjes worden groot

Begin juni kochten we een nieuw bed voor Giulia en gaven we haar kamer een metamorfose. Hier volgen nog foto’s van, want voor nu ontbreken er nog wat  accessoires. Maar kan zeggen dat haar kamer behoorlijk roze is geworden. Als je dat drie jaar geleden tegen me had gezegd, dan had ik je voor gek verklaard.

Uitstapjes

Na een tweestrijd met mezelf ging ik begin van de maand toch naar Wantijpop Live met vrienden. Het was echt heel erg fijn. Daarnaast ging ik met mijn vriendin ook naar het Linda. Festival, wat een ontzettend leuke ervaring was. Hoogtepunt was toch wel de fotoshoot met Humberto Tan. Hij is in het echt nog leuker dan op de televisie. En de foto is ook best gaaf geworden (al heb ik wel wat op- en aanmerkingen over hoe ik er op sta ;))

Vaderdag

Vaderdag voelde dit jaar behoorlijk dubbel. De dag voor Vaderdag strooiden we namelijk het as uit van mijn schoonvader. Wat ik erg bijzonder vond om mee te maken, ook al volgde ik het van een afstand in verband met de kinderen. Op Vaderdag zelf werd Erik verwend door de kinderen met mooie zelfgemaakte knutsels, een verwenpakket van Rituals en nieuwe Havaianas.

Qualitytime

We gingen samen naar Pirates, waar ik mocht zwijmelen bij Johnny Depp. En na afloop dronken we gezellig (virgin) mojito’s. Die avond saampjes weg was erg fijn en was ook heel erg nodig, de keer daarvoor was namelijk aardig lang geleden. Ook gingen we deze maand op visite bij de Oma’s en Opa en bij vrienden.

Vouwwagen

We haalden ons onderkomen op voor de vakantie, om hem na te laten kijken bij de garage. We willen natuurlijk wel veilig op vakantie. En we keken meteen even wat we nog nodig hebben voor de vakantie. Gelukkig is dat niet heel veel.

Creatief

Ook deze maand was ik weer creatief. Zo deed ik weer mee aan een swap, haakte ik een omslagdoek en maakte ik eindelijk mijn “never ending” blanket af. En ik begon met handletteren.

Met mij

Gaat het steeds een beetje beter, na een aantal weken thuis te zijn geweest, ben ik weer begonnen met opbouwen op mijn werk. Ik krijg er positieve energie van en dat is fijn, ook al ben ik de dag erna wel gesloopt. Ik heb het er voor over. 

Mijn blog

Mijn blog bestond deze maand drie jaar en dat vierde ik met winacties. Daarnaast reviewde ik voor het eerst voor VTech wat ik erg leuk vond om te doen. Mijn bezoekersaantallen vielen wat tegen deze maand, ondanks de winacties. Ik vermoed dat het komt door het warme weer, maar ook omdat ik een weekje wat minder blogs heb gepost. Positieve is wel dat ik dan alsnog meer bezoekers had dan in de maand april, dus ik klaag niet.

Vooruitblik juli

De maand juli zal het in tekenen staan van Giulia’s derde verjaardag, de Mama Challenge 2017 (later meer hierover), Luca’s allereerste grote vakantie van school en we gaan dan eindelijk op zomervakantie.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van juni?

Volg je me al Facebook, Instagram en Pinterest?

 

Alle afbeeldingen en teksten die op mariekeblogt.nl geplaatst worden, zijn eigendom van mariekeblogt.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.
Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 1 juli 2017 / 5:53 pm

  Wat een schattig bedje voor giulia! Roze, ik houd ervan. Ik ben blij dat het steeds iets beter met je gaat. Soms heb je gewoon een time out nodig! Bouw langzaam op en luister naar je lijf. Alleen kunt dit aangeven. Mijn hoogtepunt is de start van mijn bedrijf!

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:38 pm

   Ja leuk he! Echt een meidenbed! Past ook wel op haar “prinsessenkamer” Omg. zei ik dat echt haha!
   Ja jij had een heel mooi hoogtepunt. Ben erg benieuwd hoor! X

 2. 1 juli 2017 / 3:24 pm

  Wat fijn dat het weer wat beter met je gaat. Doe je wel een beetje rustig aan met opbouwen? Juli wordt vast weer een topmaand met de verjaardag van je moppie

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:37 pm

   Lief! Komt goed, doe inderdaad rustig aan. Alles op zijn tijd 😉
   Ja time flies, bijna drie.

 3. 1 juli 2017 / 6:03 am

  Wat een leuke maand Marieke!
  Kan me voorstellen dat je er goed op terugkijkt.
  Lijkt me moeilijk om as uit te strooien van een dierbare, maar jullie hebben er een mooie foto van gemaakt!
  Komende maand lekker op vakantie al?
  Wij kijken komende maand uit naar nog meer aftellen, voor ons nog 6 weken en dan is het : vakantie!
  Hele fijne maand!

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:09 am

   Ja was vooral voor mijn schoonmoeder, schoonzus en Erik erg moeilijk. Ineens is het dan toch wel heel erg definitief.
   Oh nog zolang, ik hoop voor jou dat de komende zes weken voorbij vliegen. Al hoop ik dat natuurlijk niet voor mezelf 😉

 4. 1 juli 2017 / 6:02 am

  Een maand met gemengde gevoelens.. wel heel fijn dat je je werk zo langzaam aan weer op kan pakken en dat het ook positief uitvalt voor je!

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:07 am

   Ja dat was het zeker.
   Absoluut, ben er wel blij mee dat het nu zo gaat. Is beter dan dat het negatief blijft. Begin mezelf langzaam weer te herkennen.

 5. 1 juli 2017 / 5:50 am

  Mijn hoogtepunt hoef ik denk ik niet te noemen hihi.
  Maar echt gaaf hoor met Humberto Tan en heel herkenbaar dat je nooit verwacht had zoveel roze in t kamertje van je dochter te hebben 😉

  • Marieke
   1 juli 2017 / 6:06 am

   Nee vertel eens, hihi 😉
   Ja vond dat met Humberto Tan ook echt heel gaaf.
   Haha wel he, maar ja het is haar “lievelings” en alles voor het kind dus ja 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen