Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 28-2021 – trakteren, kinderfeestje en grote mensenfeest

Afgelopen week stond al helemaal in het teken van de verjaardag van mijn tuttebel, die vandaag jarig is. Zo mocht ze woensdag op school trakteren, vierde ze vrijdag haar kinderfeestje en zaterdag haar grote mensenfeest. Naast al die feestjes deden we nog meer, je leest het weer een nieuw weekoverzicht.

Maandag

Na een werkochtend die voorbij vliegt, is het om kwart over één tijd voor een halfuurtje pauze en dat doe ik uiteraard met het lezen van een boek. Ik ben begonnen in Niet zonder jou van de Eindeloos trilogie van Wendy Brokers.

Mijn tuttebel mag woensdag trakteren en ik begin alvast met het maken van haar traktatie, wat maar goed is ook, want ik kom dino- en eenhoorpoep te kort. De printables vind je trouwens op de site van Lady Lemonade.

Dinsdag

De man maakt voor tussen de middag een heerlijke salade voor me klaar.

Ik mag weer naar de fysio toe. Helaas heeft ze minder fijn nieuws voor me dan ik hoopte. De kuitspierscheuring is heftiger dan verwacht. Ze vreest voor een herstel van zes tot acht weken. Iets waar ik best wel van baal, maar ja het is helaas niet anders. Ook heeft ze mijn enkel nog even dubbel gecheckt, omdat die wel heel zeer doet ook en ze zeker wil weten dat het niet is gebroken. Gezien de kracht in de enkel lijkt het er niet op.

‘s Avonds maak ik met mijn tuttebel de traktatie af met onder andere stickers van Made by Bir.

Bij de traktatie doen we ook nog dino- en eenhoorneieren. Uiteraard krijgen de juffen ook iets lekkers.

Woensdag

Mijn tuttebel is helemaal klaar voor haar feestje op school vandaag. Ze heeft er echt heel erg veel zin in.

Man en kinderen zijn richting school en ik ga lekker nog even lezen in het tweede deel van de Eindeloos trilogie, Niet zonder ons, voordat ik weer aan het werk mag.

In de persoonlijke update van vorige week kon je het al lezen. De kinderen hebben ondanks een rot jaar het echt heel goed gedaan op school. Ze hadden supermooie rapporten en daarom kregen ze allebei een stuntstep cadeau van ons.

Terwijl man en kinderen een rondje deden door het park, liep ik een rondje rond de school, want meer dan dat is voor mij echt niet te doen. Overigens voel ik me diep ongelukkig nu ik niet fatsoenlijk kan bewegen, maar geduld is de key en hoe meer ik dat heb, des te sneller ik weer meer kan.

Morgen is het de laatste dag en dus is het tijd voor juf- en meesterbedankjes, waar ik er normaal best wat werk van maak, heb ik daar nu echt geen zin in. Dus dit keer was het slechts een doosje chocolaatjes en een printable die de kinderen in konden vullen.

Donderdag

Vandaag begin ik al om acht uur aangezien het de laatste schooldag is en ik de kinderen graag op wil halen van school. Normaal neem ik daar de middag voor vrij, maar nu ik maar tot half drie werk is dat dus niet nodig.

Na schooltijd gaan we, zoals ieder jaar, een heerlijk ijsje eten bij de snackbar op het winkelcentrum.

Vrijdag

Mijn been heeft inmiddels alle kleuren van de regenboog en ik lijk wel een eenhoorn. Het gaat ook nog niet echt heel veel beter en dat is wel echt jammer. De blauwe plek is echt vier keer zo groot als afgelopen zondag en er lijkt ook niet echt een eind aan te komen.

Mijn olijke duo heeft nog een nieuwe set kleding uit de sale gekregen en die zetten we natuurlijk wel even op de foto.

Weken keek mijn tuttebel er al naar uit, haar kinderfeestje, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. We gaan gezellig naar de speeltuin toe met haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze hebben het allemaal super naar hun zin en er valt geen onvertogen woord. Wat echt heerlijk is, want ze zijn toch met zijn veertienen. Helaas valt het vriendinnetje, waarmee mijn tuttebel het samen viert, verkeerd op haar arm, waardoor dat een beetje een domper is van het leuke feestje. Ze heeft helaas haar arm gebroken.

Zaterdag

Vandaag is het feest, we vieren namelijk de verjaardag van mijn tuttebel die maandag alweer zeven wordt. Ze heeft er echt enorm veel zin in.

De taart bestelde ik dit jaar bij Hema en heb ik zelf helemaal verder aangekleed met allerlei ander lekkers, bloemen, vlaggetjes en een kaarsje. Ik ben stiekem best trots op het eindresultaat.

Mijn tuttebel heeft echt een heerlijke dag en wordt echt enorm verwend met ontzettend mooie cadeaus en geld.

Zondag

De zondag begint met het bouwen van Lego Friends die mijn tuttebel gisteren voor haar verjaardag kreeg van haar broer.

Waar we normaal allang een barbecue met mijn beste vriendin en haar gezin hebben gehad. Is dit er nog niet eerder van gekomen dit jaar door onder andere het ziek zijn van de man. Gelukkig is het vandaag heerlijk weer voor een barbecue en mogen de kinderen zelfs ‘s middags al komen zwemmen, zodat wij ook nog eventjes alleen zijn. Wat zeer welkom is na dit hele drukke weekend vol feestjes.

Het was weer een week voor in de boeken. Nu de kinderen zomervakantie hebben gekregen, mogen wij ook gaan aftellen naar de vakantie. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Deze blog bevat affiliate links, meer hierover kun je lezen in de disclaimer.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Charlotte
  28 juli 2021 / 6:18 pm

  Wat een prachtige taart 🙂

  • Marieke
   Auteur
   28 juli 2021 / 6:20 pm

   Dank je wel! Mijn dochter vond hem gelukkig ook helemaal geweldig!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.