Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Surpriseparty voor de 50ste verjaardag van de man – Winactie

Begin juli verstuurde ik naar familie en vrienden berichtjes of ze zin hadden om met mij en de man zijn verjaardag te vieren. Niet zomaar een verjaardag maar zijn vijftigste verjaardag. Iedereen kreeg wel een speciale opdracht, niks tegen de man zeggen, want het is een surpriseparty.

De man en verjaardagen

Eigenlijk viert hij zijn verjaardag nooit uitgebreid en als hij het wel doet, komt het omdat hij zijn verjaardag tegelijkertijd viert met die van onze tuttebel. Niet dat zij dat doorheeft, want dat feestje staat natuurlijk vooral in het teken van haar verjaardag. Omdat de man vijftig werd en we er vlak na op vakantie zouden gaan, had hij niet echt de behoefte om het te vieren en dus besloten we er niks mee te doen.

Hij niet, maar ik wel

Uiteraard speelde ik het hele spelletje mee, want anders zou de lol van de surpriseparty er snel van af zijn. Het voordeel van het organiseren was wel dat hij ook eigenlijk geen vermoedens had, want wie viert er nu na ruim anderhalve maand nog een verjaardag. En wat heb ik een lol gehad tijdens de voorbereidingen en wat vond ik het op de dag van de surpriseparty spannend, want het ging ook nog eens bijna mis.

Afleiding

Een vriendin van ons zou hem meenemen om te fotograferen en een andere vriendin zou mee helpen met versieren. Dit waren voor mij op dat moment de twee belangrijkste mensen om het plannetje goed te laten slagen. De man van mijn vriendin zorgde voor de taart. En de andere familieleden en vrienden hadden de taak gekregen om hier rond half vier te zijn.

Wishlist versiering

Uiteraard maakte ik een wishlist met versieringen die ik voor deze speciale gelegenheid graag wilde hebben. Van mijn eigen verjaardag had ik nog wel wat, maar ja roségoud vind ik nu niet echt iets voor een man en dus bedacht ik dat het wel sjiek moest zijn en niet te fel qua kleuren. Voor zijn feestje wilde ik het volgende gaan gebruiken:

 • ballonnen met 50 erop
 • een lange slinger van minstens 6 meter
 • liefst een letterslinger met Hoera Erik 50 jaar
 • waaiers
 • een lintengordijn
 • photoprobs
 • en eventueel nog andere versiering met 50 er op of er aan.

Slingershop.nl

Uiteraard heb ik voor deze versieringen het halve internet afgestruind en toen kwam ineens Slingershop.nl om de hoek kijken. Alsof ze gedachten konden lezen, want ze hadden niet op een beter moment kunnen komen. Slingershop.nl is gespecialiseerd in slingers, of dit nu vlaggetjes zijn of gepersonaliseerde letterslingers. Ze hebben het allemaal en er is voor ieder wat wils. Daarnaast kun je er ook terecht voor allerlei themasets vol slingers, waaiers, ballonnen en nog veel meer in diverse kleuren, zoals blauw, roze, goud, zilver en roségoud. Echt een walhalla voor alle soorten feestjes. Ik kon er dus helemaal los gaan voor de surpriseparty van de man en bestelde er alles van mijn wishlist.

Welke versieringen gebruikte ik waar

De backdrop (lintengordijn) gebruikte ik voor de boekenkast, zodat deze wat meer weg zou vallen. En daarvoor hing ik samen met mijn vriendin de grote en kleine waaiers op.

Op deze manier creëerde we meteen een mooi hoekje waar eventueel foto’s gemaakt konden worden met de photoprobs. Die de kinderen natuurlijk ook uitgebreid probeerden.

De mooie en stevige naamslinger die ik speciaal had laten maken, hingen we voor het raam. De vlaggenslinger met 50 er op werd diagonaal door de kamer gehangen. De ballonnen en swirl slingers hingen we tussen de vlaggetjes.

En de swirl slingers die overbleven werden aan de bakkerskast gehangen, waar ook de photoprobs in een vaas stonden en de grote ballon met 50 was neergezet.

Ook had ik nog een gouden slinger met Hip hip hooray, die we aan de muur hingen.

Surpriseparty

Vorige week zaterdag was het eindelijk zo ver. De surpriseparty van de man. En hoewel ik dacht dat ik alles onder controle had, bleek dat dus niet het geval te zijn. Het fotograferen verliep iets anders dan gepland, omdat het pontje waar ze mee weg zouden gaan ineens niet meer ging. Waardoor er spontaan een wandeling werd verzonnen, maar ze vervolgens nog bijna te vroeg hier waren. Lang leven het improvisatie vermogen van mijn vriendin en mezelf door ter plekke te bedenken dat ze maar even door moesten fietsen naar de winkel voor afbakbroodjes. Je moet iets bedenken toch. Zo lukte het in ieder geval wel om hem met het grootste gedeelte van de vrienden en familie te verrassen, wat echt geweldig was om te zien.

Winactie

Ben jij van plan om binnenkort ook een surpriseparty te organiseren of  heb je een ander leuk feestje op de planning staan? Dan heb ik iets superleuks voor je, ik mag namelijk van Slingershop.nl shoptegoed weggeven ter waarde van 75 euro.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in de comments weten wat voor feestje je zou gaan organiseren als jij wint.
 • Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 72 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zondag 6 oktober.
 • Maandag 7 oktober zal ik de winnaar een mailtje sturen en zet ik ook de winnaar op mijn blog.

En de winnaar is:

Mirjam Hellingman, gefeliciteerd! Je hebt een mailtje ontvangen.

 

 

 

 

Volg:
Delen:

44 Reacties

 1. Kirsten van Heeren
  7 oktober 2019 / 2:47 pm

  Wat een leuke prijs! dat zou ik dan gebruiken voor het 50 jarig huwelijks feest van mijn ouders!!

 2. Will
  5 oktober 2019 / 11:49 pm

  Mijn kleindochter is eind oktober jarig en wordt 8 jaar.
  Voor haar zou ik een prachtige slinger willen bestellen en de kamer mooi versieren.
  Ik heb geliked en geloved op Bloglovin, maar ik heb geen andere Social Media (privéredenen)
  Heel graag doe ik voor haar mee.

 3. Anneliese de Waal
  5 oktober 2019 / 10:38 am

  Ik zou een feestje organiseren voor mijn ouders, die zijn in december 50 jaar getrouwd.
  Wat een leuke winactie 🙂 🙂

 4. Linda
  4 oktober 2019 / 10:24 am

  Wat leuk zeg!! Ik heb toevallig al allemaal versiering gekocht voor het dino feest van mijn kindjes. Ik vind het zo leuk om in een bepaalde stijl/thema te versieren.
  Mocht ik winnen dan zou ik denk ik wat versiering bestellen voor mijn vriendinnetje die begin december is uitgerekend, leuk voor als ze straks bevallen is en het huis is versierd 🙂 En ik zou de rest van het tegoed lekker bewaren voor het eerstvolgende feest van mijn kindjes! Scheelt toch weer een hoop geld!

 5. m chen
  3 oktober 2019 / 10:07 pm

  Als ik win wil ik een babyfeestje gaan organiseren.

 6. Ingrid Langstraat
  3 oktober 2019 / 11:30 am

  Wat leuk! Mijn man is vlak voor kerst jarig en meestal vieren we het Klein.
  Met mijn 3 lieve kanjers heb ik dit jaar afgesproken dat wij papa dit eens echt gaan verrassen met een topfeestje. En voor de kinderen betekent dat uiteraard veel VERSIERING en TAART! Wat een leuke versieringen op de foto’s hierboven, het lijkt mij heel leuk om het met de kinderen heel de woonkamer om te toveren met veel gouden acccenten, alsvast in de stijl van de kerst!

 7. Bodil
  2 oktober 2019 / 10:56 pm

  Klinkt misschien raar, maar ik zou een gedenkslinger laten maken.
  Het overlijden van mijn man was absoluut geen feestje. We missen hem ontzettend.
  Afgelopen zondag was het 2 jaar geleden, en kwamen we weer samen met familie en vrienden om hem te gedenken. Een mooie tekst aan de muur voor de gelegenheid zou ik wel bijzonder vinden.

  • Marieke
   Auteur
   2 oktober 2019 / 10:58 pm

   Gecondoleerd!
   En mooi dat je daar een slinger voor wilt maken.

 8. Linda Smeets
  2 oktober 2019 / 10:40 pm

  Wat een enorm mooie versiering! Ik doe graag mee omdat manlief binnenkort 40 jaar wordt en ik ook een surpriseparty aan het organiseren ben voor hem.
  Volgen doe ik alleen via Facebook daar ik geen Instagram en Pinterest heb.

 9. Jolijn
  2 oktober 2019 / 8:54 pm

  Wat ziet dat er gezellig uit! Ik kan het shoptegoed heel goed gebruiken voor mijn 21 diner (:

 10. Lynn Mahieu
  2 oktober 2019 / 2:09 pm

  Wij hebben binnenkort 2 feestjes op de planning staan dus dit budget om alles wat aan te kleden is zeker welkom! 😀

 11. Lynn Brekelmans
  2 oktober 2019 / 1:24 pm

  Wat een geweldige versiering! Versiering geeft mij echt een feestgevoel en maakt voor mij echt het feest, ik zou heel graag mijn ouders verrassen met een mooi versierd huis, dat verdienen ze ♥

 12. melissa
  2 oktober 2019 / 11:37 am

  Mijn ouders zijn bijna 50 jaar getrouwd; een beetje versiering en verrassing zou leuk zijn

 13. Gerda
  2 oktober 2019 / 2:29 am

  Dat is zo leuk zo’n surpriseparty! 😀 Zeker ook de voorpret door allerlei dingen te regelen! Gefeliciteerd met je man en je hebt zeker te weten hem verrast met deze leuke surpriseparty! Zou geweldig zijn dit te winnen, want we worden voor het eerst opa en oma, dus voor de geboorte van ons eerste kleinkind!! Zou heel graag alles willen versieren en het grootst vieren!

 14. Jeanine
  1 oktober 2019 / 9:47 pm

  Wat een leuke prijs. Ik ben gek op letterslingers en het lijkt me leuk Sint en Piet dit jaar daar mee te verwelkomen. Verder is mijn vriend jarig met kerst, dus deze prijs zou een goede reden zijn om eens flink uit te pakken!

 15. Henriette
  1 oktober 2019 / 9:13 pm

  Vergeet ik bijna mee te doen. Ik geef binnenkort een feestje en kan nog wel wat versiering gebruiken dus doe graag mee.

 16. Patricia Lubbertje
  1 oktober 2019 / 12:57 pm

  Ik wil graag een feestje geven als ons zoontje geboren is.

 17. Anita te Gussinklo
  1 oktober 2019 / 8:29 am

  Het lijkt me erg leuk om met oud en nieuw goed uit te pakken.
  We gaan tenslotte 2020 in!

 18. Tamara
  1 oktober 2019 / 7:25 am

  Super leuk! Ik zou dit graag willen winnen voor de vierde verjaardag van mijn zoon. Dan komt er sowieso een naamslinger voor hem, die vind ik zo leuk!

 19. Fleur Veldkamp
  30 september 2019 / 2:29 pm

  Mijn dochters zijn deze maand jarig en dat vieren ze samen voor vrienden en familie. Een mooie decoratie komt dan zeker van pas

 20. Lotte van Breukelen
  29 september 2019 / 9:47 pm

  Gefeliciteerd!!! Ik kan me voorstellen dat je je met zulke mooie versieringen extra jarig voelt!! Ik heb even op de site zitten kijken en wauw wat een leuke spullen hebben ze! Ik doe graag mee voor de 5e verjaardag van mijn zoontje!! Wat een knalfeest kunnen we er dan van maken!

 21. Romy van Dijk
  29 september 2019 / 11:07 am

  Nog van harte gefeliciteerd!! Mooie versiering hoort er echt bij en maakt het extra feestelijk! Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen! Mijn zoontje wordt in november 4 jaar en we gaan het gezellig vieren met vrienden en familie! Als kind zijnde is een verjaardag extra speciaal en een magische dag dus we hopen het huis super mooi te kunnen maken en hem die speciale belevenis te geven!

 22. Marian B
  28 september 2019 / 12:25 pm

  Mijn dochtertje wordt binnenkort 3 jaar. Ze is er nu al helemaal vol van. Dat moet natuurlijk een super feestje worden, dan komt dit shoptegoed zeker van pas.

 23. Roy Huls
  28 september 2019 / 11:41 am

  Van harte met je man! Mijn vrouw is ook bijna jarig en ik zou de woonkamer graag ook mooi versieren voor haar! Ze werkt hard in het onderwijs en voedt onze 2 kindjes op. Ik zelf ben vaak pas laat thuis dus veel komt op haar neer. Om haar te laten weten wat voor kanjer ze is zou ik haar willen verrassen.

 24. elisabeth timmermans
  28 september 2019 / 8:39 am

  wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 25. Judith
  27 september 2019 / 10:30 pm

  Ow wauw! Komende februari als mijn man jarig is, hopen we als gezin met zn allen de leeftijd van 100 jaar te bereiken we zijn dan net een week verhuisd en hebben nu al pret over ons 100-jarig-housewarmingfeestje. Dat shoptegoed komt dus wel op

 26. Charlotte de Kreiger
  27 september 2019 / 7:09 pm

  Oooo wat een mooie versieringen! Van harte gefeliciteerd met uw man! ik doe net als Karen de Jong graag mee voor mijn lieve nichtje! Zoveel jaren moeten wachten maar nu is het bijna haar tijd! We gaan een knetter leuke babyshower organiseren met hapjes, spelletjes, activiteiten en cadeautjes zodat ze zich op en top verwent zal voelen! Duimen voor deze prijs

 27. Cora van der Bijl
  27 september 2019 / 5:54 pm

  Ow mijn broer word 50 in november zou echt super vet zijn om hem te verrassen met deze versiering

 28. Pascalle kop
  27 september 2019 / 4:12 pm

  Mijn man Erik wordt ook 50. Dus ben al een beetje aan het verzamelen. Leuke versieringen zijn altijd goed. Leuk om hem te verrassen.

  Gr pascalle

 29. Riekie Bos
  27 september 2019 / 9:46 am

  als het goed is slaagt mijn lieve vriendje eind oktober voor zijn Hbo-opleiding!
  Dat was heel zwaar voor hem en ik ben er trots op dat het toch nog gaat lukken.
  Een feestje waard en een surprise party is natuurlijk helemaal leuk.
  Met dat gulle Slingershop.nl shoptegoed kan ik heerlijk uitpakken, dat lijkt me toch zo onwijs leuk.

 30. Mirjam Hellingman
  27 september 2019 / 9:41 am

  Heel toevallig wordt ik zelf ook 50 en ik vind deze versiering echt superleuk. Ik zou dus heel graag kans maken op het shoptegoed!

 31. Miranda
  27 september 2019 / 9:38 am

  Wow… Dit komt super uit zeg!!
  Mijn mannetje wordt 19 oktober ook 50 en we geven een feestje!! Maar door (vervelende) omstandigheden kom ik er nog niet toe om dit soort dingen in huis te halen/ te regelen…
  Zou heel fijn zijn als ‘t me door jou uit handen genomen kan worden…

 32. Nynke B
  27 september 2019 / 9:20 am

  Leuk gedaan! Een high tea voor mijn vriendin die zwanger is daar zou ik voor gaan.

 33. Iris Bakker
  27 september 2019 / 9:03 am

  Dit zou mijn echt fantastisch goed uitkomen, mijn kids zijn allebei half oktober jarig (scheelt 4 dagen), dus ik daar ga ik natuurlijk een groot familiefeest voor organiseren en vervolgens nog eens de partijtjes

 34. Ina
  27 september 2019 / 8:37 am

  Mijn man wordt over een aantal maanden 50 jaar.
  Het wordt weer tijd om iets te vieren, en mooie versiering hoort erbij!

 35. Aide Lewis
  27 september 2019 / 8:33 am

  Een flora & fauna feestje voor onze dochters 1e verjaardag inclusief veel flamingo’s glitter en groen

 36. Karen de Jong
  27 september 2019 / 8:17 am

  Alsnog proficiat met je mannetje! Wat ziet de versiering er mooi uit!! Wauw, dat is wel wat anders dan een simpele ballonnetje! Ik doe heel graag mee voor de babyshower die ik voor mijn zus aan het plannen ben! Na jaren vrijgezel te zijn en iedereen om haar heen kinderen te zien krijgen is het nu haar tijd! 38 jaar en in verwa hting van haar eerste kindje dus dat willen we met een groot feest vieren! Het zou echt super zijn als we met deze prijs de boel kunnen versieren.

 37. Kristel Gubbels-daemen
  27 september 2019 / 8:06 am

  Super gaaf voor mijn schoonzus die bijna 40 jaar wordt. Ze gaat sinds een jaar met mijn broer en wonen nog niet super lang samen. Ze weet nog niet dat wij altijd goed uitpakken met versieren 🙂

  • Iris
   27 september 2019 / 11:44 am

   Wauw, wat een geweldige actie!
   Dit zou goed van pas komen als ons kleintje die we in december verwachten!

 38. Erika van Koert
  27 september 2019 / 7:57 am

  Nog gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee voor een vriendin. Haar man word 40 en krijgt een surprise party

  • Els Wanders
   1 oktober 2019 / 11:20 pm

   Erg leuk de gepersonaliseerde slingers. Ik zou gaan shoppen voor slingers en decoratie voor mijn zoontje’s 3e verjaardag

 39. Anna wienen
  27 september 2019 / 7:17 am

  Ik zou een mega gave verjaardag voor mijn dochter willen organiseren

 40. Sabine
  27 september 2019 / 7:15 am

  Het lijkt mij geweldig om mooie slingers te hebben voor wanneer veerle 7 wordt

 41. 27 september 2019 / 6:41 am

  Ik wil heel graag winnen! Versiering voor mijn boekpresentatie. Of…… mijn 40e () verjaardag…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.