Post, manege en inpakken – Mariekes Weekly #31

Afgelopen week was het eindelijk onze laatste werkweek voor onze vakantie. Kwamen er pakketjes binnen en er was post voor Giulia. De kinderen gingen naar de manege met de bso en we hebben de spullen voor de vakantie ingepakt.

Maandag

De laatste werkweek voor de vakantie is begonnen.

Van Hobbyliefde ontving ik deze gave stickers. Vanaf nu heeft Marieke Blogt dus haar eigen stickers en kan ik mijn post nog net even wat leuker maken.

Dinsdag

Als ik vanuit mijn werk thuis kom, zijn er allemaal pakketjes binnen gekomen van Lunch12, Winkeltje van Anne en Wolplein.

Ook is er post voor Giulia, helemaal vanuit Spanje. Ze heeft een verjaardagskaart gekregen van Sylvia van A Lovely Adventure en haar dochter Zoë. Zo lief!!

Woensdag

Komen mijn enkelbandjes van Jewelry by Celine binnen. En ik ben er nu al helemaal blij mee. Ze zijn zo leuk.

Als de kinderen in bed liggen, ga ik alvast wat spullen klaar leggen die ik mee wil nemen op vakantie.

Donderdag

Voordat we weggaan vraagt Luca of hij met mij op de foto mag. En uiteraard mag dat. Wat eigenlijk ook nog eens een hele lieve foto oplevert.

Met de bso gaan ze naar de manege toe. En Luca vindt het helemaal geweldig. Zeker als hij ook nog op een paard mag.

Giulia wil niet op een pony rijden, maar wil wel graag op een paard rijden. En doet zelfs kunstjes op het paard.

Vrijdag

Wordt het tijd dat ik in ga pakken. Erik is nog een ochtendje werken, de kinderen kijken televisie, dus ik kan heerlijk mijn gang gaan. En nog voordat Erik thuiskomt, is het meeste al ingepakt.

Aan het eind van de middag komt mijn kleine vriendinnetje eten met haar ouders en grote zus. En als de kinderen allemaal aan een ijsje zitten, krijgt ze van mij een lekker stukje meloen, waar heerlijk aan gesabbeld wordt.

Zaterdag

Staan we al vroeg op. Gaat Erik met Luca naar de kapper en doe ik wat boodschappen met Giulia. Eenmaal thuis gaan we weer volop aan de slag met inpakken. Mijn ouders komen langs en helpen mee met inpakken van de vouwwagen en boodschappen doen. Uiteraard was ik weer eens wat vergeten. Als we terugkomen, was ik de vouwwagen en Luca helpt ook mee.

Als de kinderen op bed liggen, zijn wij ook helemaal klaar en dat is voor het eerst geloof ik, want meestal ben ik nog volop bezig ’s avonds.

Zondag

Vandaag begint onze vakantie echt. En hierover kun je binnenkort natuurlijk alles lezen op mijn blog. Maar voor nu gaan we lekker genieten van onze welverdiende vakantie.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen