Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kinderboerderij, picknicken en strand – Mariekes Weekly 16-2019

Ondanks dat het vandaag tweede paasdag is, heb ik natuurlijk wel weer een Mariekes Weekly voor je klaar staan. Dit keer met een heleboel foto’s van het zomerse weer van afgelopen weekend. 

Maandag

Als we thuiskomen helpt mijn binkie me in de keuken met het wassen van de aardappels.

Dinsdag

Mijn tuttebel gaat met school naar de kinderboerderij en heeft het prima naar haar zin.

Woensdag

Vandaag mag mijn bink met school naar de kinderboerderij. En hij zit in het groepje met een biologiedocente als begeleidster, zij is blij verrast met alles wat hij weet te vertellen. Wat natuurlijk enorm leuk is om te horen.

Donderdag

Zijn mijn tuttebel en ik echt blij dat de week voorbij is, want we zijn allebei echt versleten.

Vrijdag

De eerste vakantiedag van de kinderen. En door een foutje in mijn planning moeten ze mee naar de kapper. Daar zijn ze gelukkig hartstikke lief, met dank aan de ipad en een gedownloade aflevering van Paw Patrol.

Aan het einde van de ochtend gaan we lekker richting de speeltuin, waar de kinderen heerlijk spelen en we lekker picknicken.

Zaterdag

Na de voetbal krijgen we visite vanuit Limburg. Daar heb ik me zo op verheugd, ook al zag ik ze in november nog en spreek ik ze regelmatig via mijn werk en social media. Maar wel leuk om ze kennis te laten maken met mijn gezin. We krijgen een heerlijke vlaai en een enorme bos met bloemen in mijn favoriete kleuren <3

Als zij weg zijn gaan we nog even naar het winkelcentrum. Aangezien ik twee weken geleden mijn mamafiets verkocht, wil ik nu kijken voor een andere fiets. En voor ik het weet heb ik een superfijne fiets gevonden.

‘s Avonds spelen de man en ik gezellig wat potjes Ticket to Ride.

Zondag

Eerste paasdag begin ik met een morningrun. En hoewel ik het echt wel al warm vind en het zwaarder vond dan vorige week, red ik toch de vijf kilometer. Wat ook wel moet anders lukt het me nooit om de Zoomer Wantrijrun te gaan lopen in juni.

Daarna gaan we gezellig naar Maas theater en dans voor een leuke kindervoorstelling van De Bonte Hond. Hoe we dit vonden kun je van de week lezen in een review.

Aansluitend rijden we door naar vrienden, die een weekje in Zeeland zijn. We hebben het echt enorm gezellig en met het weer is het echt heerlijk vertoeven bij hun huisje. Maar toch gaan we ook lekker even naar het strand toe. Waar ik even goed los ga met mijn camera.

Al met al hadden we echt een heerlijke week. En gaan we vandaag nog genieten van een heerlijke tweede paasdag.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.