Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Thuis zitten, slingers maken en liefdesverdriet – Mariekes Weekly #21

Het was een beetje een gekke week. Zo was ik de hele week thuis, kon ik vrij weinig vanwege mijn voet en zijn er dus ook minder foto’s gemaakt dan normaal. Daarnaast had ik wel alle tijd om eindelijk eens wat projectjes af te maken.

Maandag

Het is tweede Pinksterdag en we hebben nog een dagje gezellig met zijn viertjes. Het is heerlijk weer en de kinderen gaan buiten op het pleintje fietsen, terwijl ik er bij zit op het bankje met mijn voet omhoog. Zo kan ik ook nog een beetje van de zon genieten.

Dinsdag

Zit ik om acht uur al bij de huisarts in de hoop dat ik snel terecht kan. Gelukkig is dat het geval. De huisarts stuurt me door naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken. Ze gaat er vanuit dat het zwaar gekneusd is, maar wil een breuk niet uitsluiten. Gelukkig of wellicht toch helaas is het niet gebroken, maar autorijden wordt echt afgeraden en rust is een absolute must. Enorm balen natuurlijk, want nu kan ik ook niet werken 🙁

Woensdag

Vandaag krijg ik post binnen van Miek in Vorm, de kaartjes maken me enorm blij. Even iets gezelligs op deze saaie tweede dag thuis.

Donderdag

Nadat ik er voor Luca al eentje heb gehaakt, ga ik verder met mijn nieuwe projectje voor op Giulia’s kamer, een slinger in de kleuren van haar slaapkamer. En dit alles doe ik tijdens het kijken van de Netflixserie Safe, een echte aanrader trouwens, als je van Engelse detectives houdt.

Vrijdag

Vandaag een dag waarop ik niet kan rusten, want als moeder kan je natuurlijk niet ziek zijn. En dus mag ik vandaag aantreden, ondanks de enorme pijn in mijn voet. Giulia mag voor de allerlaatste keer naar het consultatiebureau. Ze krijgt ook haar, voorlopig, laatste vaccinatie. En ze is echt superstoer. Het is dat de arts zegt dat ze au moet zeggen, maar anders had ze niks gezegd.

‘s Middags krijg ik mijn nieuwe Havaianas binnen. En ik ben helemaal happy. Kom maar door met al die slipperdagen!

Zaterdag

Maak ik weer een weekmenu voor de komende week. Uiteraard deel ik die ook even met je, want wie weet breng ik je op ideeën.

Ken je dat gevoel, je wordt verliefd op iets, koopt het online en vervolgens pas je het niet en breekt je hart? Ik had dat met deze superleuke schoentjes van Ted Baker. Ze zijn echt zo leuk, dat het gewoon zeer doet om ze retour te sturen, maar ze zijn toch echt te smal. De quote gaat in dit geval dus niet op voor mij. Deze schoenen bezorgen me eerder liefdesverdriet 😉

Zondag

Gaan we met de kinderen naar het openbare peuterbad in het park. Na een week binnen zitten ben ik daar ook wel echt aan toe. Uiteraard nemen we ook wat lekkers mee. Ben je ook nog op zoek naar yumboxen? In juni krijgt Lunch12 de nieuwe kleuren binnen.

Komende week staat er ook genoeg op de planning, zo ga ik, ondanks de pijn in mijn voet, die niet minder kijkt te worden, toch weer gewoon werken en ga ik naar Blogger by Nature, waar je je ook nog steeds voor in kunt schrijven.

Wat was jullie hoogtepunt van de afgelopen week? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg je me ook al op Facebook, Instagram en/of Pinterest?

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 29 mei 2018 / 10:38 pm

  Wat hadden we een mazzel met het weer he vorige week? Ik heb ook zo genoten. (waren naar de camping gegaan)
  Stoere meid, die Giulia!

  • Marieke
   Auteur
   29 mei 2018 / 11:03 pm

   Nou echt wel! Oh lekker naar de camping toe. Genieten is dat!
   Ja hè? Zo trots op haar!

 2. 29 mei 2018 / 9:14 pm

  Super cute, de schoentjes. Maar dat wist je al. Hopelijk gaat het beter met je voet!

  • Marieke
   Auteur
   29 mei 2018 / 11:02 pm

   Ja ze blijven leuk!
   Helaas nog niet :-/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.