Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 31-2020 – vallen, dagje Zeeland en genieten

Afgelopen week zat weer vol met strikjes. Van voorlezen door mijn olijke duo tot genieten van de natuur. Van zon, zee en strand, naar heerlijk chillen in en rondom het huis. Je leest het weer allemaal in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mag ik eindelijk voor mijn wenkbrauwen en bovenlip naar de schoonheidsspecialiste toe. Als ik terug kom zitten mijn bink en tuttebel al in hun pyjama op de bank elkaar om de beurt voor te lezen. Zo schattig om te zien.

Dinsdag

De man brengt de kinderen naar de bso. Aangezien ik pas om half negen hoef te beginnen met werken, duik ik nog even lekker met mijn ontbijt, thee en een boek op de bank.

‘s Middags worden mijn nieuwe planten, die ik bij Bakker.com bestelde bezorgd. Aangezien ik inmiddels aardig wat planten heb, kocht ik ook meteen een boek over Kamerplanten en eentje over het creëren van een Urban Jungle.

Na het eten ga ik nog even een rondje skaten met één van mijn skatemaatjes. Helaas gaat het niet zo als ik het wil. Ik heb teveel vaart en dat zorgt ervoor dat ik in de bocht, tijdens het remmen een rondje draai en onderuit schiet. Op dat moment heb ik alleen een flinke schram op mijn arm en besluit toch om door te rijden. Uiteindelijk tik ik de twaalf kilometer aan.

Woensdag

Op de bso hebben ze een oud-Hollandse spelletjesochtend met onder andere het ei-spel. Heerlijk om de foto’s in de mail te krijgen.

Donderdag

Tijdens mijn rondje in de pauze geniet ik weer volop van alle beestjes die druk bezig zijn. Het lukt me zelfs om een koolwitje vast te leggen op een bloem.

Hoewel ik dacht dat ik alleen maar een schram op mijn arm had, is dat toch niet zo. Ook mijn nek, schouder en hand hebben een optater gehad. Maar gelukkig heb ik essentiële olie liggen, die speciaal voor spierpijn is. Dat werkt gelukkig goed en binnen twee dagen is de pijn helemaal weg.

Vrijdag

Wat is het toch heerlijk om rustig op te kunnen starten op de vrijdagen in de vakantie. We doen met zijn drietjes wat boodschappen. En als we thuis zijn, eten we tussen de middag lekker tosti’s op het balkon.

De kinderen vinden het te warm buiten en verdwijnen na het eten naar binnen. Zo heb ik mooi de tijd om mijn maandoverzicht af te maken en Suits te kijken.

Voor het avondeten maak ik voor de man en mij hete kip, stokbrood, komkommer en augurk. Zo simpel, maar echt zo ontzettend lekker. Juist met dit warme weer.

Zaterdag

Vandaag gaan we een dagje naar Zeeland toe, waar mijn vriendin met haar gezin vakantie viert. Het is er heerlijk. We genieten volop van zon, zee, strand, barbecue, ijs en goed gezelschap. Mooi om te zien ook dat mijn tuttebel niet in alles op mij lijkt. Waar ik gruwel van de zee, kan ze er niet lang genoeg in zitten.

Zondag

De mannen gaan vandaag een dagje samen weg en zo hebben mijn tuttebel en ik een heerlijk dagje samen. We ontbijten gezellig op het balkon.

Als ik aan het huishouden begin, mag mijn tuttebel een poosje kleien.

Nadat we wat vergeten boodschappen hebben gedaan, maak ik een monkeyplatter voor ons als lunch en spelen we gezellig een potje Poepie Knor en Huisje, boompje, beestje.

Verder hebben we een heerlijke middag en geniet ik van mijn vrolijke meisje.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.