Logeren en we-time – weekendoverzicht #42

Het weekend begon minder goed, dan we hadden gehoopt, maar gelukkig kwam het goed. De kinderen gingen lekker logeren bij hun oom en tante en wij hadden voor het eerst sinds lange tijd weer even we-time.

Vrijdag 10-11

Eindelijk weer lekker een ochtendje alleen met mijn tuttebel. Nadat we mijn bink weggebracht hebben naar school, gaan we samen naar Xenos en Action. Hoewel ik bij Action uitgebreid had willen kijken, besluit ze om een enorme driftbui te krijgen, midden in de Action. Dus voor iedereen die denkt dat ze altijd lief en schattig is, niet dus 😉

Thuis gaat ze heel lief boekjes lezen, terwijl ik nog even wat outfits op de foto zet. Als Oma Sienie belt wil ze ook nog even met Oma praten en vertelt ze honderduit aan de telefoon.

Als mijn bink thuiskomt gaan we met zijn drietjes lunchen en hebben mijn bink en ik ons chillmomentje weer. Ik kijk een nieuwe aflevering van Riverdale. Wat mij betreft mag Netflix het hele seizoen al wel vrijgeven, maar zo duurt het lekker lang voordat het weer is afgelopen.

Mijn bink komt de woonkamer in en vertelt dat hij niet lekker is. Voordat hij dat gezegd heeft spuugt hij het kleed onder. En als ik met hem richting de wc loop, spuugt hij ook nog een keer de vloer onder. Arm jochie, na zijn dubbele oorontsteking aan het begin van de week, kan dit er ook nog wel bij. Hij kruipt op de bank en slaapt binnen no time.

Met mijn tuttebel, die wakker werd van haar huilende broer, kijk ik naar haar nieuwe lievelingsfilm “Poehs Lollifantenfilm”

De kinderen gaan op tijd naar bed, mijn bink is zo vertrokken en mijn tuttebel wil nog even kroelen met de man. Ik kan hier dus echt van genieten hè.

De man gaat met foto’s (onder andere voor mijn blog) aan de gang en ik nestel me in mijn hoekje van de bank met mijn haakwerk en Pretty Little Liars.

Zaterdag 11-11

Na een nacht met tig onderbrekingen door mijn beide mannen, word ik om vijf voor zes wakker van mijn tuttebel. Mijn bink ligt te steunen en te kreunen. En ik vermoed dat hij nog steeds niet lekker is.

Het blijkt na een cracker, wat water en een lekker warme douche enorm mee te vallen. En hij speelt alsof hij helemaal niet ziek is geweest.

Ik pak ondertussen een pakketje in voor een kleine lieve dreumes.

Mijn olijke duo wordt opgehaald door mijn lieve zusje en zwager, waar ze heerlijk een nachtje gaan logeren. Zo fijn, want we zijn allebei toe aan een beetje we-time. Ook al blijven we thuis en gaan we allebei iets voor ons zelf doen. Ik zet de foto’s van mijn telefoon eindelijk op de iMac. Poosje terug al geprobeerd, maar toen kreeg ik foutmeldingen. Gelukkig lukt het nu wel.

We eten gezellig samen lekker stokbrood met smeerseltjes. Iets wat we niet zo snel doen met de kinderen, omdat ze dan te weinig of helemaal niet eten.

En we kijken nog wat afleveringen van Suburra, al weet ik nog steeds niet wat ik nu van deze serie vind. Ondertussen maak ik mijn nieuwe haakprojectje af. Een omslagdoek voor op mijn werk, omdat ik het er eigenlijk altijd koud heb.

Zondag 12-11

Ik slaap uit tot kwart over acht en ga lekker wat blogjes lezen. Daarna ga ik eruit en zet lekker een bakkie voor mezelf. Ik geniet van de stilte in huis.

Tussen het huishouden doen door, gaan de man en ik lekker samen ontbijten met de leftovers van gisteravond.

We halen de kinderen weer op bij mijn zusje en zwager in Eindhoven. Ze hebben het weer erg leuk gehad.Het reptielenhuis en kroelen met Zara de kat waren het leukste. Al betwijfel ik of Zara hun ook zo leuk vond 😉

Thuis wordt er heerlijk gespeeld met de Zoef Zoef dieren.

En er wordt heerlijk gesmuld van de kippevleugels.

Uiteindelijk hadden we dus echt een heerlijk weekend! Op naar volgend weekend, wat helemaal volgepland staat. Hoe was jullie weekend? Ik lees het graag in de comments.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 15 november 2017 / 5:58 pm

  Wat heerlijk dat jullie even tijd met z’n tweetjes hadden! <3

  • Marieke
   15 november 2017 / 8:57 pm

   Ja zo fijn! En was zo nodig, ook al gingen we niet weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen