Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Traditie: kerstballen uitzoeken voor in de boom – winactie

Sinds vorige week is ons huis in kerstsfeer. Heerlijk zo met de lichtjes van de kerstboom, die volhangt met kerstballen en andere hangers en ons eigen kerstdorpje in de vensterbank. Hier en daar nog wat kerstaccessoires op het wandbord en in de bakkerskast. En natuurlijk een bijpassend kerststuk op tafel.

Kerst

Ik kan dus oprecht geniet van kerst. Lekker kneuterig en knus! Gewoon gezellig samen op de bank om een film te kijken of aan de eettafel een spelletje te spelen. Met de hele familie of gewoon met mijn gezin. Met kerst komen er altijd bepaalde tradities om de hoek kijken, zoals een gezamenlijk spel als cadeautje voor de kinderen onder de boom, hapjes en een film op kerstavond en kersttruien aan op tweede kerstdag.

Kerstballen

Eén van die tradities is ook dat de kinderen ieder jaar hun eigen kerstballen uit mogen zoeken, die we dan in de boom hangen. Zo hebben we al houten kerstbomen, hangers met een rendier en diverse andere ornamenten gespaard in de afgelopen jaren. Tegen de tijd dat ze op zichzelf gaan, kunnen ze de kerstballen meenemen en hebben ze bijna een boom vol.

Kerstballen met naam

Ook dit jaar stond het uitzoeken van de ballen op de planning, maar zag ik de gave kerstballen met naam van Cre8 voorbij komen. En aangezien er nog niks met een naam is, koos ik ze dit jaar uit. Stiekem zijn het eigenlijk hangers in de vorm van een kerstbal en zijn ze van hout. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in wit plexiglas. Ik koos voor hout, omdat dat beter bij onze kerstboom past. En ik vind ze echt heel gaaf geworden. Ze zijn echt perfect, niet te groot en niet te klein. Niet te opzichtig, maar ze vallen wel op.

Winactie

Van Cre8 mag ik een kerstbal met naam, van hout of wit plexiglas, weggeven aan één van jullie. En je hoeft er niet eens veel voor te doen.

Wat moet je doen?

 • Vertel me voor wie je zo’n gave kerstbal zou willen winnen en of je deze van hout of wit plexiglas wilt ontvangen.
 • Volg je me al op Instagram of Facebook? Top! Doe je dit nog niet, dan zou ik het erg leuk vinden als je me op beide zou gaan volgen. Maar voel je vooral niet verplicht.
 • Wil je meer weten over deze winactie, lees dan de disclaimer.
 • En alles over je privacy lees je in de privacyverklaring.
 • De winactie loopt tot en met maandag 16 december en dinsdag 17 december zal ik de winnaar bekend maken, zodat je hopelijk de kerstbal nog voor kerst in huis hebt.

En de winnaar is

Ling, gefeliciteerd, je hebt een mail ontvangen.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking, echter heeft dit geen invloed op mijn mening.

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Chantal den Haan
  16 december 2019 / 8:54 am

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel mijn kinderen maar ook stiekem voor mijzelf, want al die kinderkerstballen zijn leuk hoor, maar om nou te zeggen ik vind ze mooi.. Nou nee. Deze daarintegen van Cre8 zeker wel!!!Fingers crossed

 2. Manouk
  15 december 2019 / 9:09 am

  Eigenlijk allebei erg mooi, dus geen voorkeur, maar eentje voor zoonlief, hij liet een glazen bal vallen en was daar erg van geschrokken, als verrassing zou dit dan wel heel leuk zijn!

 3. Linda Smeets
  14 december 2019 / 2:11 am

  Wat mooi en bijzonder! Ik zou graag een houten kerstbal willen winnen voor ons wondertje Alicia.

 4. Anita H.
  13 december 2019 / 1:17 pm

  Ik wil er graag eentje voor mijzelf winnen, dus met mijn eigen naam. Wit plexiglas past het beste bij mijn interieur.

 5. Marian B
  13 december 2019 / 11:50 am

  Wat leuk! Ik zou een houten bal willen met de naam Sanne. Misschien komt er dan ook nog wel eentje met een andere naam bij!

 6. Selina
  13 december 2019 / 11:21 am

  Leuk ik zou graag een witte willen winnen met Djulia. Ze is dit jaar grote zus geworden en heeft het nog erg moeilijk met mama delen. Dus ik zou haar naam in onze kerstboom willen hangen want ze blijft ons eerste kerst(b)engeltje

 7. Irma Schot
  13 december 2019 / 11:09 am

  Jaaaa ik wil deze echt heel graag! Ik zou een houten bal kiezen met Tess haar naam. Maar ik sluit niet uit dat er dan ook “een Emma” bijkomt!!

  • Iris
   13 december 2019 / 2:45 pm

   Heel graag de houten voor ons kleintje die we elk moment verwachten!

 8. 13 december 2019 / 9:01 am

  Ik zou een houten kiezen voor Espen. Marcel heeft al een bal met zijn naam erop 🙂

 9. Galinka van Bokhorst
  13 december 2019 / 7:58 am

  Oh ik zou zo graag een houten kerstbal willen winnen voor mezelf. Het is zóó moeilijk om iets met mijn eigen naam te vinden. Deze kerstbal zou dan een ereplaatsje krijgen.

 10. Ling
  13 december 2019 / 7:40 am

  Leuk! Ik zou graag een houten kerstbal willen met de naam Justin.

 11. elisabeth timmermans
  13 december 2019 / 7:03 am

  een mooie kerstbal voor kleindochter lise dat zou tof zijn mag hout of plexiglas zijn, hij is sowieso al speciaal

 12. Birgit
  13 december 2019 / 6:36 am

  Natuurlijk wil ik zo’n toffe houten naam kerstbal winnen voor mijn meisje Sophie! Past mooi bij haar bonte verzameling zelf uitgezochte kerstballen.

 13. Anna wienen
  13 december 2019 / 6:32 am

  Ik zou hem mijn zus cadeau willen doen.. het liefste een houten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.