Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Roze haren, feestje en fotoshoot – Mariekes Weekly 43-2019

Terwijl we de herfstvakantie achter ons laten en de nieuwe werkweek weer gaat beginnen, kijk ik nog even terug op een heerlijke, maar ontzettend drukke week. Ik kleurde mijn haren roze, we hadden een feestje en als klap op de vuurpijl nog een superleuke fotoshoot. Je leest het allemaal in de nieuwe Mariekes Weekly. 

Maandag

Mogen we met zijn vieren naar de tandarts. Ik kan me niet herinneren dat we eerder zo snel klaar waren, maar met twintig minuten stonden we alweer buiten. De tandarts vertelt nog wel even aan mijn bink dat het niet lang zal duren voordat zijn tand er uit zou vallen. Daar bleek hij gelijk in te hebben, want na het avondeten is de tand er uit.

Dinsdag

Op de bso is reptielenhuis De Aarde uitgenodigd en ze vertellen de kinderen van alles over bepaalde dieren die ze hebben meegenomen. Uiteraard echt iets voor mijn bink, kleine Freek Vonk, om van alles vast te willen houden. De held!

‘s Avonds staat de derde sportchallenge voor me klaar en ik ga echt helemaal stuk. Maar het is wel weer heel erg lekker om te doen.

Woensdag

Heb ik het geluk dat ik dit lieve moment kan vastleggen. Zoals iemand tegen me zei, het is echt een hartsmeltmomentje en dat was het ook.

Helaas krijgt de man vandaag ook weer minder leuk nieuws, want hij kan weer op zoek naar een nieuwe baan.

Donderdag

De man moet in Rotterdam zijn en dat is precies tijdens mijn pauze. Dus doen we samen een rondje Oude Haven, wat wel even gezellig is. Na een halfuur scheiden onze wegen, gaat de man naar zijn afspraak en ik weer terug aan het werk.

Vrijdag

Vandaag komen de nieuwe kasten eindelijk. Eén van de twee is echt helemaal geweldig en ik ben op slag verliefd. De andere hebben we geen klik mee, maar kan worden omgeruild. En dat is echt een supergoeie service van Kwast, restyled vintage & more, waar we beide kasten hebben gekocht. Foto van de andere kast zal nog volgen, zodra we die hebben ontvangen.

Omdat we morgen een feestje hebben, kleur ik zelf mijn haren roze. De spoeling staat al enige tijd in de kast en nu is het wel eens tijd dat ik hem echt ga gebruiken. Stiekem ben ik best blij met deze kleur in mijn haren. Had het veel feller verwacht, maar het is nu roze en toch subtiel. Een beetje wat ik begin van dit jaar voor ogen had toen ik mijn haar ging laten verven.

Zaterdag

Ruimen we de hele dag van alles op in huis, want het is nog best lastig om alles in de kasten te krijgen die we nu hebben staan. We leveren namelijk nog best wel wat ruimte in, maar waar een wil is, is een weg. Een goede reden ook om de boel goed uit te zoeken en spullen weg te doen.

De kinderen mogen gaan logeren bij mijn vriendin en haar gezin. Als we ze hebben weggebracht, gaan we lekker sushi halen. Goed begin van onze datenight.

Daarna is het tijd voor het feestje van mijn lieve vriendinnetje. En het is echt supergezellig. Van de week kun je alles lezen over de outfits die de man en ik aan hadden voor dit themafeestje.

Zondag

Het is heerlijk om uit te kunnen slapen zo zonder kinderen. Al vind ik half acht wakker (nieuwe tijd) nog niet echt uitslapen. Maar ik hoef nog even niks en dat is wel echt heel erg lekker. En ik geniet daar volop van, want voor je het weet zijn de druktemakers met hun streken weer thuis.

Rond kwart voor tien ga ik ze ophalen, maar heb ik ook nog een leuke verrassing voor ze. Ze krijgen namelijk een fotoshoot. Hieronder alvast een voorproefje van de foto die ik zelf stiekem schoot tijdens de shoot.

Verder doen we de zondag lekker rustig aan en genieten we even van het niets moeten.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.